ziomek4007 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Czy PB Spray&Gloss nada sie do glinki:?: Jeśli tak ile go dac na 200ml wody:?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Nie mozesz po prostu dac 5ml szamponu i wode ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Czy PB Spray&Gloss nada sie do glinki:?: Jeśli tak ile go dac na 200ml wody:?: przecież to QD, nie szkoda do glinkowania? Dodaj 3-4 krople szamponu do atomizera 500ml i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ok dzieki dodam kilka kropel szamponu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 krótkie pytanie, krótka odpowiedź : czym - jeśli w ogóle - zabezpieczamy końcówkę wydechu po wyczyszczeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ma ktos kosiarke z silnikiem Briggs & Stratton 190cm3 ? Lub cos podobnego ? Uzywam takiej drugi sezon i zastanawiaja mnie obroty... Niby kosi i wszystko ok,ale dzis dorwalem sie do gaznika i maszyna dziala na praktycznie calkiem zamknietej przepustnicy.... jak "dodalem" gazu recznie to obroty 3 razy wyzsze mozna osiagnac... zastanawia mnie czy mozna lekko zwiekszyc obroty ? lepiej by sie kosilo,ale silnik sam ustala obroty,nie ma regulacji recznej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akira Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Panowie co zastosować po UC a pod wosk Dodo Juice ?? Mam na myśli coś do odtłuszczenia. Lakier biały. I drugie pytanie - do UC mam Germana i nie wiem już właściwie którą stroną mam pociskać autko. Czarną czy żółtą ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Akira Do odtluszczenia IPA a polerujesz twarda strona germana. patryczken16 ja mam ten silnik w kosiarce i jesli sam zwiekszysz obroty to tracisz gwarancje, musi byc tak jak jest ustawione, a w poprzedniej kosiarce jak zaczalem sam tam gmerac to pozniej sie tak rozregulowalo ze jechala na maxymalnych obrotach i rzygala olejem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akira Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Akira Do odtluszczenia IPA a polerujesz twarda strona germana A dzięki dzięki. Tylko jakie IPA - oto jest pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ma ktos kosiarke z silnikiem Briggs & Stratton 190cm3 ? Lub cos podobnego ? Uzywam takiej drugi sezon i zastanawiaja mnie obroty... Niby kosi i wszystko ok,ale dzis dorwalem sie do gaznika i maszyna dziala na praktycznie calkiem zamknietej przepustnicy.... jak "dodalem" gazu recznie to obroty 3 razy wyzsze mozna osiagnac... zastanawia mnie czy mozna lekko zwiekszyc obroty ? lepiej by sie kosilo,ale silnik sam ustala obroty,nie ma regulacji recznej.. Jak najbardziej kiedyś starą kosiarkę tak tuningowałem i bez problemów latała i w sumie lata wciąż jako awaryjna a ma już 10lat,tu chodzi o hałas nic więcej,oczywiście wszystko z umiarem. Może warto pomyśleć nad cięgnem do regulacji? W nowej mam Hondowską 160tkę z regulacją i przyznam,że jak trawa niezbyt wysoka i ogarnia bez problemów to zmniejszam obroty,co by sobie po cichutku pyrkała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akira Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Jeszcze cuś mi się przypomniało - resztki naklejki można z szyby potraktować zmywaczem do paznokci ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Tylko jakie IPA - oto jest pytanie A jakie znasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Jeszcze cuś mi się przypomniało - resztki naklejki można z szyby potraktować zmywaczem do paznokci ?? Spróbuj przeciez szyby tym nie rozpuścisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akira Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Tylko jakie IPA - oto jest pytanie A jakie znasz? Teraz to mnie złapałeś. Mowa o IPA a ja szukam AIO. Tak to jest jak człowiek kilka rzeczy jednocześnie robi. Mam blisko "Chemię" - ciekawe czy to mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 kubik, obroty zwiekszone na poczatku za mocno,musialem biegac za kosiarka tak zapierniczala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Co jest bardziej skuteczne w usuwaniu smoly itp i opilkow zelaza? Sam TriX czy zestaw IronX i TarX? Testowal ktos jakos bardziej tego TriXa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 ironx nie usunie Ci smoly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Sam TriX czy zestaw IronX i TarX snap, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 zmeczenie materialu [ Dodano: 26 Kwiecień 2012, 22:42 ] ale jak juz to ja ostatnio uzywalem ironx + VP tar&glue removera i dalo rade bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 zmeczenie materialu [ Dodano: 26 Kwiecień 2012, 22:42 ] ale jak juz to ja ostatnio uzywalem ironx + VP tar&glue removera i dalo rade bez problemu Wlasnie bardziej chodzi mi o samego TriXa, porownanie skutecznosci do IronX+jakis Tar Remover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystek_ Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Z racji iż jest teraz ładna pogoda jutro planuję wyprać tapicerke w samochodzie. Mam odkurzacz piorący i proszek RM760. Czy muszę używać proszku jako prespreyu i czyscic szczotką i potem zbierac odkurzaczem czy moge robic jak na filmiku czy boczków Ile tego proszku dac na 2l wody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinmsm Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Forumowicze, czym wiecej czytam to mniej z tego wszystkiego wiem, otoz kupilem megsa ultimate compand, ale zaczolem czytac o manzernie i teraz sam nie wiem ktora pasta bedzie lepsza?? I jeszcze pytanie odnosnie lakieru na celice, czy jest on trudny do polerowania? dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ręcznie Ultimate Compound będzie lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 menzerna jest przeznaczona to pracy z polerka a uc raczej do pracy recznej, poza tym wszystko bylo 150 razy opisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 marcinmsm Jest Japan wiec powinno byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi