Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Czy z woskiem Duragloss Track Claw Racing Polish może współpracowac Meguiar's Ultimate Quick Detailer czy lepiej zostac przy Duragloss Fast Clean & Shine #921?,bo mam obydwa.

Opublikowano

Witam :) Jak i czym czyścić aplikator Tri Color współpracujący z UC,bo domniewam, że całego auta nie dam rady zrobić bez czyszczenia :o .Z góry dzięki za info :-]

Opublikowano
patryczken16 napisał/a:

nuglass + IPA dalo rade :)

Na jakim padzie?

robilem na padach 80mm i finishowy byl za miekki zle sie nim robilo,nie chcial usuwac "wycieraczki" wiec wpadl pomaranczowy 3m i po sprawie :D
Opublikowano

Takie małe pytanie mam. Czy Tricolor od Flexipada nada się do nałożenia czegoś na plastiki zewnętrzne? Jeśli tak to którą stroną jeśli nie to co w zamian ;)

Opublikowano
Jangal, ja czyściłem taką szczotką... znaczy podobną i dawało radę

Obrazek

Ok czyli na sucho przejechać aplikator podobną szczoteczką i zaczynać "korektę" :D na następnym elemencie? Czy też może szczotka z jakimś detergentem żeby lepiej doczyścić?

Opublikowano
Ok czyli na sucho przejechać aplikator podobną szczoteczką i zaczynać "korektę" na następnym elemencie? Czy też może szczotka z jakimś detergentem żeby lepiej doczyścić?

Na sucho, żeby tylko zetrzeć nadmiar zaschniętej pasty.

Opublikowano

co najlepiej do tapicerki do busa gdzie jezdzili panowie fachmani co z czystoscia nie wiele wspolnego maja, a tapicera jest zapuszczona maxymalnie, musi byc cos super mocne, busidlo swoje lata ma wiec przyjmie wszystko oby tylko doprało?

Opublikowano

ishimo, Łap za APC i zaczynaj od mniejszego stężenia aż do takiego w którym zacznie wszystko puszczać. Poszukaj w dziale testy jak APC wypadały w testach i wybierz w/g ciebie najlepszy. Ja mam Meguiresa i sobie chwalę.

Opublikowano

@gibki8

Wg mnie szkoda tricolora do nakładania dressingu na plastiki. Jak chcesz budżetowo to zwykła gąbka z biedronki ci starczy.

Opublikowano

Burger, tak, np. krócej colli poleży, osobiście pominąłbym BH, Dodo bardzo dobrze sobie poradzi z tym co miałby zrobić BH.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.