Wielebny Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ale jak masz plackowate złogi rdzy na feldze to w żelu lepszy będzie choć średnio nadaje się do codziennego mycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 czym usunac niewidzialna wycieraczke z szyb ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Maszynka w dlon, moze pusci po finishu a moze nie. Jak nie to dalej probujesz z mocniejsza wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 czym usunac niewidzialna wycieraczke z szyb ? Spróbuj AutoGlym Glass Polish albo Duragloss NuGlass. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 nuglass + ipa dalo rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 nuglass + IPA dalo rade Na jakim padzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Nie ma to nic do rzeczy na jakim padzie ale możesz na bawełnianym lub trwardszym piankowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pascal Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Czy z woskiem Duragloss Track Claw Racing Polish może współpracowac Meguiar's Ultimate Quick Detailer czy lepiej zostac przy Duragloss Fast Clean & Shine #921?,bo mam obydwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jangal Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam Jak i czym czyścić aplikator Tri Color współpracujący z UC,bo domniewam, że całego auta nie dam rady zrobić bez czyszczenia .Z góry dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 patryczken16 napisał/a: nuglass + IPA dalo rade Na jakim padzie? robilem na padach 80mm i finishowy byl za miekki zle sie nim robilo,nie chcial usuwac "wycieraczki" wiec wpadl pomaranczowy 3m i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxior Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 witam czy ktos cos wie o firmie Nigrin ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zależy o co pytasz bo np łapki do mycia mają niezłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jodan Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jangal, ja czyściłem taką szczotką... znaczy podobną i dawało radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxior Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 ceny tez maja niezłe za lapke to z 30zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Takie małe pytanie mam. Czy Tricolor od Flexipada nada się do nałożenia czegoś na plastiki zewnętrzne? Jeśli tak to którą stroną jeśli nie to co w zamian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 W auchanie po 12 zł za łapkę do mycia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jangal Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jangal, ja czyściłem taką szczotką... znaczy podobną i dawało radęObrazek Ok czyli na sucho przejechać aplikator podobną szczoteczką i zaczynać "korektę" na następnym elemencie? Czy też może szczotka z jakimś detergentem żeby lepiej doczyścić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jodan Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ok czyli na sucho przejechać aplikator podobną szczoteczką i zaczynać "korektę" na następnym elemencie? Czy też może szczotka z jakimś detergentem żeby lepiej doczyścić? Na sucho, żeby tylko zetrzeć nadmiar zaschniętej pasty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ishimo Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 co najlepiej do tapicerki do busa gdzie jezdzili panowie fachmani co z czystoscia nie wiele wspolnego maja, a tapicera jest zapuszczona maxymalnie, musi byc cos super mocne, busidlo swoje lata ma wiec przyjmie wszystko oby tylko doprało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinner Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 ishimo, Łap za APC i zaczynaj od mniejszego stężenia aż do takiego w którym zacznie wszystko puszczać. Poszukaj w dziale testy jak APC wypadały w testach i wybierz w/g ciebie najlepszy. Ja mam Meguiresa i sobie chwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burger Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mam DJ LP i Colli 476. Czy dodatkowe połączenie z PB Black Hole coś mi da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerypl Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 @gibki8 Wg mnie szkoda tricolora do nakładania dressingu na plastiki. Jak chcesz budżetowo to zwykła gąbka z biedronki ci starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ok, dzięki wielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinner Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Burger, tak, np. krócej colli poleży, osobiście pominąłbym BH, Dodo bardzo dobrze sobie poradzi z tym co miałby zrobić BH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 SNB Sanego Sanesolv Extra - zjada naturalne LSP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi