rickson Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Co dać pod Swissvax Autobahn ? glinka, ipa i wsio Jak masz CF to Też jak najbardziej Pod drugi wosk myślę że to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario448 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Małe dwa pytania do praktyków. Które pady będą lepsze do past Menzerny? 1. Flexipads 2. Lake Country. Lepsze będzie BP Flexipads 75mm żółte czy białe ? Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dzięki Adam W kształcie koła chyba praktyczniejszy? Ja prawdę powiedziawszy z takich wyprofilowanych, jak ten na Twoim filmie nie korzystałem, u nas mamy coś TAKIEGO i sprawdza się super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-m Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Małe dwa pytania do praktyków. Które pady będą lepsze do past Menzerny? 1. Flexipads 2. Lake Country. Lepsze będzie PB Flexipads 75mm żółte czy białe ? Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. Ja padami Flexipads nie jestem zachwycony. Żółte jak na wykańczające są całkiem twardawe. Różnice jak w opisach produktów-> Białe pady są naprawdę twarde, a zółte znacznie mniej, poza tym łatwo się uginają, jak to przy finishu. Sam zdecyduj, co dla Ciebie lepsze. Białymi przy FG500 nie pracuje mi się za dobrze (wyrabianie pasty), dużo lepiej jest jak dla mnie choćby przy ABW. Na plus dla Flexipads trwałość. *** Czy ktoś zna dobrego lakiernika w Krakowie lub z okolic? Chodzi mi o prawdziwego profesjonalistę. Mam sporo odprysków od kamyczków na masce, a także na przednim zderzaku i te elementy ze względów estetycznych chciałbym oddać do lakierowania. Ceny usług nie grają roli, oczywiście w granicach przyzwoitości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario448 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Wielkie dzięki za odpowiedź. Pytając o różnicę pomiędzy białym a żółtym Flexipads miałem na myśli talerz 75mm BP a nie pad - gąbkę. Mój błąd, literówka mi się wkradła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-m Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja korzystam z białego 75mm i jest w sam raz, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafu Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 panowie szukam rękawicy do mycia nigrin, podobno jest w castoramie ale na dziale motoryzacyjnym nie ma, wiem że czasami na innych działach znajdują się rzeczy które niby nie powinny tam być logicznie myślać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Rafu, u mnie w Castoramie dział motoyzacyjny jest zaraz na lewo i kawałek wcześniej przed regałami z kosmetykami wiszą tam gdzie chyba są żarówki. Jeszcze można dostać w Auchan i Realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Rafu, koniec języka, za przewodnika, w Castoramie jest świetnie przeszkolony personel, przynajmniej w mojej, pytam i nie szukam po całym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafu Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ok dzięki Panowie spróbuję jutro jeszcze raz a jeszcze jedno pytanie jakie pady wybrać do polerowania ręcznego kloszy lamp przód a4 b5 pod paste farecla g3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Wiem głupie, pytanie, ale zwątpiłem już w swoje siły ..... Czy butelka z MAC PRICK BORT jest odkręcana ? Za żadne skarby nie mogę swojej odkręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Tworek, odkręcana, ale fakt - trzeba trochę się przyłożyć. Ja musiałem to zrobić, bo mi atomizer padł po wypsikaniu może 100ml. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dzięki za szybką odpowiedź, czas chyba zacząć jeść szpinak Próbuje dalej... EDIT... dobra już doszedłem o co 5 ... . zamknięcie podobne do tego stosowanego przy farmacji, należy mocno ścisnąć nakrętkę z atomizerem po czym dopiero zaczyna nam popuszczać zamknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 W którym sklepie dostane tar&glue 5L ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 kupusso, ...,że niby mamy za Ciebie poszukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja prosiłem żeby ktoś za mnie poszukał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Rafu, te ręakwice są też w Auchan - nawet dzisiaj byłem i widziałem czerwone i chyba w Realu też są (tam niebieskie), za około 10-12 PLN w obu przypadkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Rafu, te ręakwice są też w Auchan - nawet dzisiaj byłem i widziałem czerwone i chyba w Realu też są (tam niebieskie), za około 10-12 PLN w obu przypadkach. drogo coś,u siebie czerwoną kupiłem w Auchan za 6,49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 kupusso, http://www.sklep.polishangel.pl/index.php/menu/dekontaminacja/odsmolenie/valet-pro-citrus-tar-glue-remover-500ml-98.html http://www.sklep.polishangel.pl/index.php/menu/dekontaminacja/odsmolenie/autobrite-tar-adhesive-and-glue-remover-5l.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerypl Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Czy Poorboy's World Bug Squash będzie dobrym wyborem do smoły i owadów? Na zagranicznych forach znalazłem ciekawe recenzje, a tutaj raczej o tym produkcie cicho. Brać czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 skiba, hmm, to może źle odczytałem cenę... W sumie nie kupowałem jej, więc na 100% nie jestem pewien co do ceny tej rękawicy Nigrin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Nigrin w Praktikerze też 12 zł. Jakaś promocja w tym Auchanie była? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes99 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Była ale cena tych rękawic nie była wszedzie taka sama. Ktoś pisał że 6zł z czymś kupił a ja w auchanie na górczewsiek kupowałem za 8 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_gg Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Czy Poorboy's World Bug Squash będzie dobrym wyborem do smoły i owadów? Na zagranicznych forach znalazłem ciekawe recenzje, a tutaj raczej o tym produkcie cicho. Brać czy nie ? Bardzo słaby produkt według mnie. Ani robaków, tymbardziej smoły nie ruszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi