saddam Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Wskazówki:Przed użyciem silnie wstrząsnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 http://www.collinitepolska.pl/kosmetykisamochodowe3__uper_oublecoat_ax.html Szczególnie podoba mi się z tej strony: " "Wskazówki: Przed użyciem silnie wstrząsnąć." odnośnie No. 476s Super Doublecoat Wax, oraz to samo do No. 915 Marque D’Elegance. Saddam mnie ubiegł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Czy mogę pracować aplikatorem z mikrofibry z DJ LP i DG 652 671 czy jednak bawełniane? Jak bawełniane to proszę polecić mi jakiś konkretny w cenie do 15zł za szt. Dodatkowo pod DG 652 i 671 ponoć piankowe są optymalne jak to widzą praktycy duraglossa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 DJ Lime Prime możesz nanosić aplikatorem z mikrofibry. Co do Duraglossa się nie wypowiadam, bo nie stosowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Dwa pytania 1.Czy FD po każdym wycieraniu/osuszaniu auta prać czy poprostu dać mu wyschnąć? 2. Czy ktoś się orientuje czy PB Natural Look jest jeszcze dostępny na rynku w tej litrowej butli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Znacie jakiś fajny kanał na YouTube w którym pokazane są filmy krok po kroku jak pracować / myć autko? Mam namyśli jakiś detailing tutorial, ale dla żółtodziobów gdzie łopatologicznie pokazują że np PB NL psikamy na deskę i aplikatorkiem z MF rozprowadzamy po plastikach itd. dla całego autka, zakamarków i produktów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Mess, Dział Pokaż Swój Blask... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 PB NL psikamy na deskę nie psikamy bo jest za gesty fakt-przyda sie doczytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Albo mi sie wydaje albo gdzies byl temat z filmikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ja mam dwa pytanka: 1. Czy ktoś może mi podrzucić linka do filmiku instruktażowego jak polerować maszyną rotacyjną? Szukałem ale nie potrafię znaleźć a wiem, że był bo kilka miesięcy temu go tutaj oglądałem... 2. Czy można aplikować cleaner DJ Lime Prime(normalny, nie Lite) polerką rotacyjną na padzie do finishu? Oczywiście mowa o aucie po korekcie... A może nie jest to najlepszy pomysł i lepiej robić to ręcznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 snap, a ja psikam i jest OK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 nie psikamy bo jest za gesty fakt-przyda sie doczytac ja tam też psikam na deskę. Przechodzi zarówno przez atomizer jak i trigger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartb Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Czy są jakieś plusy-minusy nałożenia jako druga warstwa glasura na destiny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 bartb, po co miałbyś to robić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartb Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 bartb, po co miałbyś to robić ? bo glasur ma wiecej wosku w wosku. bo nalozylem juz destyny i kombinuje zeby obu sobie uzyc i oszczedzic lekko sampler. ale czy sa jakies przesłanki "merytoryczne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Poza oszczędnością to nie za bardzo Nie obawiałbym się zużycia samplera, i tak starczy na bardzo długo. Chcesz użyć to obu, to poprostu zrób panel albo dwa Glasurem Chociaż znam osoby które lubią przykryć Crystal Rocka warstwą Concorso, bo daje lepszą głębie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Pytam jeszcze raz bo rano nikt nie odpowiedział a ciekawy jestem Dwa pytania 1.Czy FD po każdym wycieraniu/osuszaniu auta prać czy poprostu dać mu wyschnąć? 2. Czy ktoś się orientuje czy PB NL jest jeszcze dostępny na rynku w tej litrowej butli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Chociaż znam osoby które lubią przykryć Crystal Rocka warstwą Concorso, bo daje lepszą głębie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Próbuje przenieść się z srp+#16 na coś normalnego, i tak sobie myśle: pp2->wd->ex-p->nattys red na jasnym lakierze to dobry pomysł? Przy okazji - "odłamkę" twardego wosku można jakoś "dopasować" do nowego opakowania? przetapianie z tego co wyczytałem jest średnio bezpieczne, ale może jakieś ugniecenie na ciepło? jakie temperatury, jakie warunki? czym i w jaki sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 1.Czy FD po każdym wycieraniu/osuszaniu auta prać czy poprostu dać mu wyschnąć? Ja przeważnie co 2-3 użycia piorę a tak tylko płuczę prysznicem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Próbuje przenieść się z srp+#16 na coś normalnego, i tak sobie myśle: a to nie jest normalne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 uri90, zle sie wyrazilem srp i #16 to chyba najczesciej polecany zestaw na forum, ale po prostu mam ochote na zabawe czyms innym, na kombinowanie z innymi srodkami, na nakladanie nattysa paluchami i takie tam zboczenia a ze mosty zostaly spalone (#16 sprzedane) to wymyslilem taki zestaw trzymajac sie samych PB. Exp i pp2 mam, wd i nattysa moge w malych ilosciach odkupic i zastanawiam sie czy to przejdzie (konkretnie czy nattys siadzie na ex-p, i czy pomiedzy ktorymis krokami mam robic przerwy/wygrzewania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burger Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 1. Można gdzieś w PL dostać Deox Gel? 2. Czym wypolerować elementy lakierowane (drewno, plastik)? Menzerna czy może cleaner ścierny wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 2. Czym wypolerować elementy lakierowane (drewno, plastik)? Menzerna czy może cleaner ścierny wystarczy? Tylko cleaner ścierny - nie radzę niczym bardziej agresywnym Miałem takie same w swoim E39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burger Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 To E39 kolegi, którego próbuje namówić na detailing. Na razie od 3 tyg proszę się tylko o letnie felgi. Ciężko z nim negocjować. Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi