pascal Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 teoretycznie nie, ja nałożyłem na razie się trzyma tydzień, zobaczymy jak dalej Jaka w takim razie musi byc minimalana teperatura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 pascal, Zalecana temperatura to powyżej 10 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 czy przy usuwaniu naklejek z bocznych szyb mogę posiłkować się suszarką czy lepiej nie ryzykować i po prostu zdrapać czymś wspomagając się tar&glue removerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Możesz lecieć suszarką, ja leciałem opalarką, ale tym trzeba z uwagą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinrock Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Panowie powiedzcie mi jest sens robić korektę przed oddaniem auta do lakiernika? Niestety poprzedni właściciel chcąc zaoszczędzić na lakierowaniu po lekkim obtarciu boku oddał auto znajomemu który miał to zrobić za pół darmo, a tylko spieprzył sprawę, do poprawy są tylne drzwi i kawałek błotnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 sinrock, Piotrze nie ma sensu, chyba już Ci to mówiłem Jeśli nie zrobią zakurzek to i tak na koniec umyją i ładnie wysuszą irchą lub wycieraczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Nie ma sensu!!!!! Po lakierniku i tak będziesz musiał przelecieć lakier "po swojemu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinrock Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 yukon ty to cicho siedź, twoje zdanie znam Już nie mogę patrzeć jak to auto koszmarnie wygląda w tym wiosennym słońcu które właśnie wyszło i szukam zachęty do zabawy przed malowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 sinrock, najpierw znajdź dobrego lakiernika, a czas poświeć dziewczynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 sinrock, więc powtarzam Ci. słuchaj brata i zielonego ogra. Korekta po lakierniku!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Arekkaz, dobrze prawisz. Nieważne ile się naproszę to i tak zawsze jest jakaś zakurzka. Ostatnio chciał prywatne auto po myciu wytrzeć irchą Złapałem dziada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinrock Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 No dobra niech wam będzie Lakiernika już "mam" teraz tylko czekać jak przyjadę z majówki i będzie ogień Dla zabicia chęci pracy pozostaje mi w takim razie położyć nieśmiertelne SRP i Coli żeby auto się mniej brudziło w trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Co lepiej wybrać z Niewidzialnych wycieraczek TGG czy 4nano Premium Vision (ev Clear), głównie zależy mi by za dużo nie wydać na dodatkowe środki niezbędne do nałożenia ich. A z tego co udało mi się na forum znaleźć trudno jest się na coś jednoznacznie zdecydować. Poza tym że Premum od 4nano się długo trzyma, o TGG cieżko to powiedzieć za krótko testy trwają. Dostępne mam CB Window Clean i Megs Glass Cleaner oraz IPA, Iron-x starczą jako cleaner przed ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wirus_kamil Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 U mnie 4nano trzyma się dobrze po 12 miesiącach są śladowe ilości więc polecam Z innymi nie miałem doczynienia więc nie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 wirus_kamil mocno "czyściłeś" szybę przed 4 nano ? Ogólne pytanko jeszcze, czytałem że IPA nadaje się pod Colli 476, moje pytanie w jakim stężeniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Standardowo 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 rickson dzięki Edit: Jeszcze mnie naszło, czym wyczyścić uszczelkę po AG SRP i może na koniec zabepieczyć / nadać ładny mat (PB NL?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Jaka jest trwałość wosku Meguiars NXT Car Wash ?,lakier przygotowany UC maszynowo później sama IPA i wosk,jaki później stosować QD posiadam MEGUIARS QUIK DETAILER i CHEMICAL GUYS PRO DETAILER ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Sparco, Polska-Chorwacja-Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wirus_kamil Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 wirus_kamil mocno "czyściłeś" szybę przed 4 nano ? IPA 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocolino Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Pod Meg'sa #16 lepszy IPA 1:1 czy DJ Lime Prime Lite nakładany ręcznie ? (lub jakiś inny cleaner - jak tak to jaki ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek123 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Wosk (dokładniej Colli 915) kłaść i polerować ruchami kolistymi czy prostymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Kolistymi, prostymi jak kto woli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Pod Meg'sa #16 lepszy IPA 1:1 czy DJ Lime Prime Lite nakładany ręcznie ? (lub jakiś inny cleaner - jak tak to jaki ?) IPA do czego innego służy i cleaner... IPA to nie cleaner! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba727 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 IPA to to samo co isopropanol? Z chemii zawsze byłem cienki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi