Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Czy ktos sie orientuje czy ktorys ze sklepow na forum sprzedaje Autosol Anti Blau?

Szukam i jakos nie moge znalesc :(

Wiem ze na aledrogo jest..

Opublikowano

_Makki_, My od połowy kwietnia będziemy mieli autosola w stałej sprzedaży ;) więc pewnie i anti blau też będzie...

Opublikowano
_Makki_, My od połowy kwietnia będziemy mieli autosola w stałej sprzedaży ;) więc pewnie i anti blau też będzie...

Super, jak mozesz to dowiedz sie czy wystepuje w wiekszych opakowaniach niz 125ml, ok?

Opublikowano

Czy VP Interior APC (lub jakiekolwiek APC) ma datę ważności? Pytam, bo nie wiem jak szybko zużyłbym 5l baniak ;)

Opublikowano
Dlaczego wosk lepiej nakladac recznie a nie polerka rotacyjna?

Wosk nakłada się WYŁĄCZNIE ręcznie, ponieważ został przewidziany do tego sposobu aplikacji. ;)

Opublikowano

wiec moje pytanie

czy potrzebna mi polerka

skoro zawsze wosk nakładam ręcznie liczyłem iz może polerką będę mógł go nałożyć ale ok

wiec pozostaje mi tylko zacieranie wosku jak wyschnie

czyli moja polerka będę miała tylko 1 zadanie ?

opłacalne to ... ?

• Moderator
Opublikowano

Długo panowie będą ciągnąć tą dyskusję. Może by tak nie odpowiadać na pytania poniżej pewnego poziomu - wtedy się zabiorą za czytanie niektórzy :zly:

• Administrator
Opublikowano

rychu, Dyzio marzyciel. Za dwie strony zapomną o przekazie!

[ Komentarz dodany przez: rychu: 31 Marzec 2012, 22:57 ]

Będę przypominał co 2 strony :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.