bartekmk Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 czy zwykły wosk można nakładać na felgi pomalowane w mat? czy jest do tego jakis inny specyfik? chodzi mi o zwykłą ochrone nie o błysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Czy ktos sie orientuje czy ktorys ze sklepow na forum sprzedaje Autosol Anti Blau? Szukam i jakos nie moge znalesc Wiem ze na aledrogo jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 _Makki_, My od połowy kwietnia będziemy mieli autosola w stałej sprzedaży więc pewnie i anti blau też będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 _Makki_, My od połowy kwietnia będziemy mieli autosola w stałej sprzedaży więc pewnie i anti blau też będzie... Super, jak mozesz to dowiedz sie czy wystepuje w wiekszych opakowaniach niz 125ml, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 _Makki_, beczka 50L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 _Makki_, beczka 50L pfff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwdg Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 słyszałem że rainx jest dostępny w selgrosie a czy ktoś widział go może w makro? chciałem go dzisiaj zakupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 marcinwdg, W Tesco również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwdg Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 marcinwdg, W Tesco również. w takim lokalnym,małym tesco no to jade zobaczyć dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 W tesco extra jest, w tym expres nie widzialem go cena chyba 24.99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Panowie gdzie można kupić wlepy forumowe Kosmetyki Aut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 31 Marca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 blaszczu, u Partnerów Forum - wiem, że SCS i all4auto je miało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Mariusz z SCS miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Miał - pisałem do niego i odpisał że na początku kwietnia będzie zamawiał nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof410199 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Dlaczego wosk lepiej nakladac recznie a nie polerka rotacyjna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Czy VP Interior APC (lub jakiekolwiek APC) ma datę ważności? Pytam, bo nie wiem jak szybko zużyłbym 5l baniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Dlaczego wosk lepiej nakladac recznie a nie polerka rotacyjna? Wosk nakłada się WYŁĄCZNIE ręcznie, ponieważ został przewidziany do tego sposobu aplikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxior Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 wiec moje pytanie czy potrzebna mi polerka skoro zawsze wosk nakładam ręcznie liczyłem iz może polerką będę mógł go nałożyć ale ok wiec pozostaje mi tylko zacieranie wosku jak wyschnie czyli moja polerka będę miała tylko 1 zadanie ? opłacalne to ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 jakie zacieranie wosku jak wyschnie? wosk nakładasz aplikatorem, czekasz i polerujesz ręcznikiem do tego przeznaczonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxior Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 wiec nie mogę tego wykonać polerka ? ? z odpowiednia końcówka jaka z bardzo miekimi włosami ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Maxior prosze Cię- ogarnij się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Jesli dobrze nalozysz wosk, polerowanie go to czysta przyjemnosc, nigdy nie widzialem zeby ktos polerowal wosk polerka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Szczerze to nawet ciężko sobie wyobrazić jak można polerować wosk maszyną.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 31 Marca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Długo panowie będą ciągnąć tą dyskusję. Może by tak nie odpowiadać na pytania poniżej pewnego poziomu - wtedy się zabiorą za czytanie niektórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 31 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 rychu, Dyzio marzyciel. Za dwie strony zapomną o przekazie! [ Komentarz dodany przez: rychu: 31 Marzec 2012, 22:57 ] Będę przypominał co 2 strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi