swietlikk Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ile może mieścić taka mała płaska łyżeczka z opakowania mleka Bebilonu?? 5, 15, 40 g? bo mam taka a do czymś muszę odmierzyć chemie Prochem-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 swietlikk, Masz wagę gramową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Szukam informacji o Duragloss Track Claw Plastic Polish Protectant. Ktoś z szanownego grona testował ten specyfik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogoot Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ile może mieścić taka mała płaska łyżeczka z opakowania mleka Bebilonu?? 5, 15, 40 g? bo mam taka a do czymś muszę odmierzyć chemie Prochem-a. 4,4 gr proszku ale mleka, co do prochema to zalezy od gestosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 który z AIO będzie "najbardziej" na tak zwanego oszusta, tzn. który kryje lepiej? Autobrite Cherry Glaze czy AutoFinesse Tripple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 M4ciek, Cherry Glazev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Ponawiam pytanie Czy AG srp -> PB EX-P Pure Sealant -> megs #16 -> regularnie PB QD+ to poprawna kombinacja? czy zamiast autoglym lepiej użyć PB Pro Polish 2 lub ew. coś pominąć? Co da mi dodanie EX-P pomiędzy srp i #16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quest Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Który szampon lepszy Megs Gold Class czy Dodo Born to be mild ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senz Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 zy AG srp -> PB EX-P Pure Sealant -> megs #16 -> regularnie PB QD+ to poprawna kombinacja? czy zamiast autoglym lepiej użyć PB Pro Polish 2 lub ew. coś pominąć? Co da mi dodanie EX-P pomiędzy srp i #16? Powinno być dobrze (#1). Możesz dać zamist SRP PP2 ale nie wiem jak sobie poradzi z wypełnianiem rysek, bo SRP trochę je wypełni. Dodanie EX-P może wydłużyć trwałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Autobrite Cherry Glaze czy AutoFinesse Tripple "Krycie" to delikatna przewaga dla AB CG - tylko IMO Cherry przez dwa,trzy tygodnie odpycha i zrzuca wodę jak wosk... a Tripple? ...sprzedałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 senz, a EX-P pod #16 nie zmieni wykończenia na takie typowo sealantowe, plastikowe? bo tego się troche boje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senz Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 senz, a EX-P pod #16 nie zmieni wykończenia na takie typowo sealantowe, plastikowe? bo tego się troche boje Na Twoim zielonym taki plastik fajnie by wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Porównałem Tripple do SRP. Tripple nie zrobił na mnie szau sprzedałem i kupiłem SRP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Który szampon lepszy Megs Gold Class czy Dodo Born to be mild ? Dodo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swietlikk Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 4,4 gr proszku ale mleka, co do prochema to zalezy od gestosci no to i tak wielkie dzięki, sadzę że prochem jest jednak bardziej gęstszy, co na takiej łyżeczce dało by około 7-10g. a ma ktoś sposób na odliczenie 15g tego specyfiku w warunkach domowych? JM63 nie mam, a przydało by się tylko zważyć i wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Panowie samochodziarze - zakładacie osłony na maskę od wewnątrz czy jednak za duże ryzyko 'pożaru'? Wczoraj doprowadziłem komorę silnika do porządku i nie wiem czy jest sens ją zakładać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Hmm, a te osłony to jakieś łatwopalne są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 saddam, gdzieś kiedyś mnie się na forum, chyba nawet tutaj, obiło o oczy, że lepiej ich nie zakładać, stąd moje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 z tego co wiem to osłona służy również do wygłuszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 DawPi, właśnie też to tutaj wyczytałem i zdziwiło mnie to trochę. Jakby przez nie występowało większe ryzyko pożaru to chyba nie zakładaliby ich fabrycznie? Przynajmniej ja to tak widzę Sam jeżdżę z osłoną, znajomi również - nikt problemu nie zgłaszał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Spoxik, to założę. Spineczki już przygotowane ACP i Perlem. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Sąsiadowi się raz zapaliła, bo była lekko potargana i dotknęła silnika. Na szczęście w pore wyczuł, zatrzymał się i zgasił. Alfa 145 w dieslu To jako ciekawostka. Zakładaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavcior Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 seicento 2000 rok czerwony ma na sobie bezbarwny? polerowalem zielona gabka 3m + fg500 i rysy niektore zeszly efekt widoczny dopiero w parkingu podziemnym (nie mam halogenu ) i jest problem czy to juz koniec? kolor jak byl wyblakly pod roz taki dalej jest... a najbardziej zalezalo mi na tym. zadnego koloru na gabce tez nie bylo a wydawalo mi sie ze blakna te bez bezbarwnego? cos robie zle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shadow Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 a moze kupiłeś różowe auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Panowie ile wart jest Atak z Autolandu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi