Horas91 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Na owady i smołę Shiny Garage Orange Tar&Glue czy ValetPro Citrus Tar& Glue remover Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astela Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Jak dokładnie umyć żółty aplikator po Purple Haze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 astela, pralka;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Art'ek Tak na szybko o Wolf's Decon Gel: The Wolf Decon Gel was great, works like Iron X it is a little thicker and seems to cling better. http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=215197 http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=222339 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra.vi Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 jesli polerujemy maszynowo UC megsa to czy mozna /trzeba potem użyc swirlx? bo to akurat mam pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 astela, Nawet w pralce może być kłopot. Lepiej tak" jeden wosk jeden aplikator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrzynacz Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Witam. Czy polerując UC trzeba używać wody? Oraz do menzeny ff 3000? Oczywiście polerowanie mechaniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 wyrzynacz, Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturlax Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 czy przed nałożeniem collinite 476 mogę nałożyc pb black hole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Arturlax, możesz ale osłabi to trwałość wosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturlax Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 to jaki zestaw najlepiej użyc aby otrzymac trwały i efektowny wet look? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 arturlax, korekta, wosk i mycie na dwa wiadra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturlax Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 tak korekta ok,mycie ok,ale chodzi mi o glaze lub sealant i do tego wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ClearKote Vanilla Hand Glaze chyba lepiej współgra z #476 (w porównaniu do PB BH) z tego co tutaj kiedyś wyczytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 EZ Creme Glaze od CG też podobno się mniej gryzie z sealantami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 czy przed nałożeniem collinite 476 mogę nałożyc PB black hole? jak masz taki zestaw to go użyj, nie zastanawiaj się nad głupkowatą trwałością! szczególnie jeśli chodzi o Coli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 jaki polecacie dressing do opon? kupiłem AF gloss tyre dressing no ale jego wytrzymałość na oponie nie zadowala i szukam czegoś innego. najlepiej żeby trochę poleżał na oponie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 jaki polecacie dressing do opon? kupiłem AF gloss tyre dressing no ale jego wytrzymałość na oponie nie zadowala i szukam czegoś innego. najlepiej żeby trochę poleżał na oponie Megs Endurance, Nielsen Brillance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Zybercik, jaki po nich efekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herusek14 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Dressingi od Vp też są niczego sobie..spokojnie 2 tyg leżą Warunkiem jest oczywiście dobre przygotowowanie opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 herusek14, a co możesz polecić od VP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Megs Endurance, Nielsen Brillance - gloss, wery gloss. Po aplikacji można przetrzeć "szmatą" i połysk będzie mniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 SV MotorShine można w końcu używać na plastiki pod maską czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes99 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Będe się zabierał za korektę ręczna samochodu za pomocą UC+ tricolor Wcześniej umyję samochód pianą aktywną zasadową później oczywiście dwa wiadra, iron x, glinka i później korekta ręczna. Moje pytanie czy tym myciem pianą aktywną i późniejszymi czynnościami zmyję również wosk z samochodu (czy muszę użyć cleanera, którego chciałem użyć po ręcznej korekcie) ponieważ jakieś 2 tyg temu na samochód poszedł coli. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allesio Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Możesz przelecieć autko IPA po glince Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi