Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na owady i smołę Shiny Garage Orange Tar&Glue czy ValetPro Citrus Tar& Glue remover

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

astela, Nawet w pralce może być kłopot.

Lepiej tak"

jeden wosk jeden aplikator.

Opublikowano
czy przed nałożeniem collinite 476 mogę nałożyc PB black hole?

jak masz taki zestaw to go użyj, nie zastanawiaj się nad głupkowatą trwałością! szczególnie jeśli chodzi o Coli :kox:

Opublikowano

jaki polecacie dressing do opon? kupiłem AF gloss tyre dressing no ale jego wytrzymałość na oponie nie zadowala i szukam czegoś innego. najlepiej żeby trochę poleżał na oponie :o

Opublikowano
jaki polecacie dressing do opon? kupiłem AF gloss tyre dressing no ale jego wytrzymałość na oponie nie zadowala i szukam czegoś innego. najlepiej żeby trochę poleżał na oponie :o

Megs Endurance, Nielsen Brillance :)

Opublikowano

Dressingi od Vp też są niczego sobie..spokojnie 2 tyg leżą :good:

Warunkiem jest oczywiście dobre przygotowowanie opony ;)

Opublikowano

Megs Endurance, Nielsen Brillance - gloss, wery gloss. Po aplikacji można przetrzeć "szmatą" i połysk będzie mniejszy.

Opublikowano

Będe się zabierał za korektę ręczna samochodu za pomocą UC+ tricolor

Wcześniej umyję samochód pianą aktywną zasadową później oczywiście dwa wiadra, iron x, glinka i później korekta ręczna.

Moje pytanie czy tym myciem pianą aktywną i późniejszymi czynnościami zmyję również wosk z samochodu (czy muszę użyć cleanera, którego chciałem użyć po ręcznej korekcie) ponieważ jakieś 2 tyg temu na samochód poszedł coli.

Proszę o pomoc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.