wyrzynacz Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Witam. BP 75MM flexipad'a będzie dobry dla gąbek 80mm? Czy jakie gąbki będą potrzebne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Bedzie dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 17 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Która piana jest "najlepsza" z autobrite i dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_arek_ Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Czy na tworzywa drewnopodobne/oklejane również nakładać dressingi np PB NL lub Pink Sheen czy nie ma to sensu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whateverek Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 czy nie ma to sensu?? Zazwyczaj dresingi sprawiają, że potraktowana nimi powierzchnia wolniej łapie kurz i łatwiej daje się odkurzyć - jest bardziej antystatyczna. Poza tym w końcu okleiny też zazwyczaj są plasikopodobne więc nie powinno być problemu (ale jak zwykle sprawdź w mało widocznym miejscu czy nic złego się nie dzieje ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 17 Marca 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Która piana jest "najlepsza" z autobrite i dlaczego? Używałem Magifoam i Super Snow Foam. Ta druga bardzo rzadka, w sensie słaba piana. Nie zdąży spenetrować i już jej nie ma na aucie. Magifoam utrzymuje się fajnie i usuwa wystarczającą ilość syfu. Natomiast przy Glori czy marolexie, super snow foam też daje radę. Nie wiem jak citrus snow foam i purple snow foam?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 17 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 mx_nowicki, dziękuję bardzo za pomoc. Chodziło mi o pianownicę! Wybór jest jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 17 Marca 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 To absolutnie nie bierz super snow foam. Może jeszcze ktoś wypowie się o Citrus snow foam i purple snow foam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez77 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Pomoże mi ktoś znaleźć aukcje na ebay.co.uk bo chce zamówić produkt Nilfisk C 120.3-6 myjka ciśnieniowa ważne żeby był z Super Saver Delivery http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_p_7 ... 1332055115 na przyszłość, po lewej u góry masz "delivery option" i pod tym "Free super saver delivery" jak na to klikniesz to ci wyrzuca oferty tylko z ta opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 kiedys widzialem gdzies test iron x kontra podobny preparat wolfs i cos jeszcze bylo w tym porownaniu - szukam i szukam i znalezc nie moge rzucilo sie komus w oczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 18 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 art'ek, o to Ci chodzi? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=7590 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ewentualnie jeszcze z Purple Rain http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 95&start=0 Ale też ostatnio szukałem czegoś o Wolf's Decon Gel i nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 18 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 art'ek, mam "baniak" Wolfa i może jakiś test przeprowadzę. (może=jak znajdę czas) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 JM63, chyba to bylo to choc wydaje mi sie ze wlasnie gdzies czytalem z wolf's tez i byly 3 czy 4 w porownaniu;/ i nie wiecie jak takie srodki dzialaja na polerowane alu?? Arekkaz, to czekam:) (może=jak znajdę czas) znajdz bo sie przyda choc chyba wiem o czym mowisz sam nie mam czasu by nalozyc tajemniczego TGG ktorego dostalem do testow od SCC az wstyd mi sie przyznac;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Używał ktoś z Was tego ręcznika waflowego od Temachem? Nr aukcji: 2153291989 (http://allegro.pl/recznik-waflowy-mikrowlokno-suszenie-auta-temachem-i2153291989.html ) Głównie chodzi mi o coś co dobrze spisze się przy wycieraniu szyb, ewentualnie przy osuszaniu. Powyższy ma dobrą cenę jak na jego wielkość ale jak z jakością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 czy mikrofibra o gramaturze 300g/m2 bedzie dobra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Do jakich celów ta fibra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 balcerek, polerowanie wosku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Do wosku ja nic nie polecę bo z tych co mam to są średnie jedynie do QD mogę polecić fibre megsa. Mam około 10 rodzai fibr i tylko ten megs się świetnie sprawuję. Reszta którą zakupiłem robote zrobią ale ciężko idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 balcerek, czyli 300g/m2 to za malo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Co do gramatury to nie mam odniesienia bo nigdy nie zwracałem uwagi przy zakupach. I wydaje mi się że gramatura fibry to nie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 grabek246, z dobrych mikrofibr do polerowania wosku to możesz wziąć tą od CrystalDetail, albo eurowa jeśli lubisz mega miękkość (chociaż on potrafi się sypać, a CD to wielozadaniowy mały cud ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 k24, a czy ta fibra o gramaturze 300g/m2 sie do czegos nadaje?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Masz ją? to przetestuj ogólnie gramatura niewiele mówi o mf, może być tak że będzie do wszystkiego albo i tylko do zbierania nagaru z silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzierzaGST Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 do spolerowania wosku polecam wam DJ fantastic fur, rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi