Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Czy na tworzywa drewnopodobne/oklejane również nakładać dressingi np PB NL lub Pink Sheen czy nie ma to sensu??

Opublikowano
czy nie ma to sensu??

Zazwyczaj dresingi sprawiają, że potraktowana nimi powierzchnia wolniej łapie kurz i łatwiej daje się odkurzyć - jest bardziej antystatyczna. Poza tym w końcu okleiny też zazwyczaj są plasikopodobne więc nie powinno być problemu (ale jak zwykle sprawdź w mało widocznym miejscu czy nic złego się nie dzieje ;) ).

• Dystrybutor
Opublikowano
Która piana jest "najlepsza" z autobrite i dlaczego?

Używałem Magifoam i Super Snow Foam. Ta druga bardzo rzadka, w sensie słaba piana. Nie zdąży spenetrować i już jej nie ma na aucie. Magifoam utrzymuje się fajnie i usuwa wystarczającą ilość syfu. Natomiast przy Glori czy marolexie, super snow foam też daje radę.

Nie wiem jak citrus snow foam i purple snow foam??

• Administrator
Opublikowano

mx_nowicki, dziękuję bardzo za pomoc. Chodziło mi o pianownicę! Wybór jest jeden

Opublikowano
Pomoże mi ktoś znaleźć aukcje na ebay.co.uk bo chce zamówić produkt Nilfisk C 120.3-6 myjka ciśnieniowa ważne żeby był z Super Saver Delivery

http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_p_7 ... 1332055115

na przyszłość, po lewej u góry masz "delivery option" i pod tym "Free super saver delivery" jak na to klikniesz to ci wyrzuca oferty tylko z ta opcja

Opublikowano

kiedys widzialem gdzies test iron x kontra podobny preparat wolfs i cos jeszcze bylo w tym porownaniu - szukam i szukam i znalezc nie moge :/ rzucilo sie komus w oczy??

• Administrator
Opublikowano

art'ek, mam "baniak" Wolfa i może jakiś test przeprowadzę. (może=jak znajdę czas)

Opublikowano

JM63, chyba to bylo to choc wydaje mi sie ze wlasnie gdzies czytalem z wolf's tez i byly 3 czy 4 w porownaniu;/

i nie wiecie jak takie srodki dzialaja na polerowane alu??

Arekkaz, to czekam:)

(może=jak znajdę czas)

znajdz bo sie przyda choc chyba wiem o czym mowisz sam nie mam czasu by nalozyc tajemniczego TGG ktorego dostalem do testow od SCC az wstyd mi sie przyznac;/

Opublikowano

Do wosku ja nic nie polecę bo z tych co mam to są średnie jedynie do QD mogę polecić fibre megsa. Mam około 10 rodzai fibr i tylko ten megs się świetnie sprawuję. Reszta którą zakupiłem robote zrobią ale ciężko idzie.

Opublikowano

Co do gramatury to nie mam odniesienia bo nigdy nie zwracałem uwagi przy zakupach. I wydaje mi się że gramatura fibry to nie wszystko.

:ad:

Opublikowano

grabek246, z dobrych mikrofibr do polerowania wosku to możesz wziąć tą od CrystalDetail, albo eurowa jeśli lubisz mega miękkość (chociaż on potrafi się sypać, a CD to wielozadaniowy mały cud :kox: )

Opublikowano

Masz ją? to przetestuj :P ogólnie gramatura niewiele mówi o mf, może być tak że będzie do wszystkiego albo i tylko do zbierania nagaru z silnika ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.