whateverek Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Jak można do węża ogrodowego domontować jakąś końcówkę płasko-strumieniową (żeby woda wylatywała jak z myjki ciśnieniowej)? Jest wąż i taki http://www.gardena.com/pl/water-managem ... raszajacy/ pistolet, który pasuje do tego węża. Ciśnienie jest spore i myślę, czy dałoby się jakimś niewielkim kosztem osiągnąć efekt myjki ciśnieniowej? Wiem, że szału nie zrobi, ale zamiast najtańszej myjki może sama końcówka/lanca dałaby rozsądny efekt? Najlepiej żeby rozwiązanie to miało możliwość (tak jak pistolet) łatwego włączania i wyłączania wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herusek14 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 A robił ktoś FG500 i 4000? Bo mam 500 2000 4000.. po 2000 4000 spokojnie.. a po 500 nie bedzie zbyt duzy skok na 4000? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 citroena C5 jaki kolor citroena? może się okazać, że FG500 będzie za mocna i wystarczy PF2500 oraz SF4000 - wszystko też zależy od stanu lakieru i co chce się osiągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 11 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 O menzernie i zestawach do polerowania mamy osobny temat. Zapraszam do lektury..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 whateverek, Pistolet wielopozycyjny do kupoenjia w sklepie ogrodniczym. Do wyboru kilka rodzajów strumienia w tym interesujący Ciebie plaski pionowy i poziomy. Koszt 50 zł Albo lanserska końcówka CG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 whateverek, mam i sobie bardzo chwale http://allegro.pl/bradas-pistolet-8-fun ... 42273.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Posiadam podobny i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whateverek Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Dzięki. Głupio mi strasznie, że sam nie zauważyłem najprostszego rozwiązania (myślałem, że mają po 7 rodzajów prysznica... ). Jednak co 6747 głów to nie jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Orientuje się ktoś czy proszek z bezdotyku usunie niewidzialną wycieraczkę Autoland? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Orientuje się ktoś czy proszek z bezdotyku usunie niewidzialną wycieraczkę Autoland? nie...najlepiej jest ją zdjąć maszynowo, jest pewność, że nic nie zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reez Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 wiem że odpowiedź padła niejednokrotnie ale teraz jak potrzebuję to nie mogę znaleźć dlatego jeśli będzie ktoś na tyle uprzejmy i oszczędzi mi szukania to proszę napisać gdzie najtaniej kupić 5L IPA i nafty oświetleniowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 5L IPA Rise&Shine albo Allegro Nafta Casto/Obi/ "Lerułamęrlę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Jakich fibr używacie z IPA? Długość włókna, gramatura itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Pavlik kolor citroena to taki jak na fotce,będzie pierwszy raz polerowany,oczywiście chciał bym osiągnąc jak najlepsze efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reez Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 5L IPA Rise&Shine albo Allegro Nafta Casto/Obi/ "Lerułamęrlę" dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Czy IRONX PASTE jest faktycznie najmocniejszy bo tak opisują go w sklepach jak wygląda w praktyce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_arek_ Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Chce nałożyć trippla na wolnych obrotach rotacja.... Jakie pady urbana moge zastosować czarny czy zółty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Finiszowy pad, nie znam symboliki urbana, ale raczej wszędzie czarna gąbka jest najbardziej miękka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_arek_ Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 OK dzieki Czyli ogólnie pad finiszowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 ...ogólnie pad finiszowy... tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0NES Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Czy fibry Jana niezbędnego te pomarańczowe nadają się do wycierania IPA oraz ścierania resztki pasty po korekcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 J0NES, myślę że tak, są w miarę pluszowe i chłonne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voldi22 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 J0NES, tylko pozbądź się z nich metek najpierw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burner Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Zabezpieczam felgi CF Regular + SV Autobahn, w związku z czym mam kilka pytań: Rozumiem, że Cleaner Fluid Regular nakładam i "wypracowuję" do jego zniknięcia, a potem poleruję felgę MF ? Po jakim czasie od nałożenia/wyczyszczenia felgi CFR można nałożyć Autobahna? Po jakim czasie spolerować nałożony Autobahn? Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Zabezpieczam felgi CF Regular + SV Autobahn, w związku z czym mam kilka pytań:Rozumiem, że Cleaner Fluid Regular nakładam i "wypracowuję" do jego zniknięcia, a potem poleruję felgę MF ? Tak. Warto wcześniej wyglinkować jeszcze. Po jakim czasie od nałożenia/wyczyszczenia felgi CFR można nałożyć Autobahna? Od razu Po jakim czasie spolerować nałożony Autobahn? Gdy się pojawi mgiełka lekka, 10-15 minut wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi