buka Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Który partner forum ma studio w okolicach wrocławia/wałbrzycha ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackill Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Pacjent: Volvo S40 Problem: "chromy" z nalotem i osadami Pytanie: czy można to bezpiecznie wyczyścić środkiem Surf City Garage Killer Chrome Perfect Polish (akurat dostałem gratis od SCS)? Zdjęcia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Czy pianę aktywną "Dimer" mozna stosowac bez obawy do myci auta pianownica? Czytam na forum, ze jednak to moze byc za mocne - szczegolnie do alumioniwych felg (takie posiadam). Jest sie czego obawiać? Dodam, ze dosyć często będę tego używał (3-5 razy na miesiac) z gory dzieki za opinie Nawet tak nie żartuj Daj se spokój z tym środkiem, to typowy środek handlarzy do szybkiego "odszczurzenia" auta bez konsekwencji skutków jakie może zrobić Polecam poczytać to forum a dowiesz się co i do czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blebleble Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 No to ladnie sie zalatwilem bo kupilem 5L Dimera Nawet podajac wieksze rozcienczenie do pianownicy mam sobie to darowac? Co on moze zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnichu Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 dimerem mozesz felgi odszczurzyc w odpowiednim stezeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 blebleble, Dimera zostaw sobie do czyszczenia wnęk, silnika, felg itp. a do karoserii kup coś delikatniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
89matthew89 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Jak myślicie kiedy można bezpiecznie zmienić opony na letni ? (poza definicja..."kiedy średnia stopni przekroczy 7 stopni") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Jak myślicie kiedy można bezpiecznie zmienić opony na letni ? (poza definicja..."kiedy średnia stopni przekroczy 7 stopni") Jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Jak myślicie kiedy można bezpiecznie zmienić opony na letni ? (poza definicja..."kiedy średnia stopni przekroczy 7 stopni") Jeszcze nie Ja dzisiaj przeszedłem na letnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akira Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Jak myślicie kiedy można bezpiecznie zmienić opony na letni ? (poza definicja..."kiedy średnia stopni przekroczy 7 stopni") Sam sobie odpowiedziałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Pacjent: Volvo S40Problem: "chromy" z nalotem i osadami Pytanie: czy można to bezpiecznie wyczyścić środkiem Surf City Garage Killer Chrome Perfect Polish (akurat dostałem gratis od SCS)? Zdjęcia: Obrazek Obrazek mam ten sam problem i dopiero przymierzam się do odnowienia chromowanego grila, ale w moim przypadku to nie wiem czy nie skończy się na jego wymianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackill Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Nie no bez jaj, samochód ma 1 rok Po zimie taki nalot się pojawił, pewnie od soli i innego badziewia. Nie zeszło samym szamponem i się zastanawiam nad tą pastą do chromów. Chociaż może APC wystarczy... Ale dzisiaj tylko odświeżałem z braku czasu i APC nie ruszałem nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Pasta do chromu będzie idealna. APC rzadko taki nalot rusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 APC, żaden siuwaks, pędzelek i szczoteczka u mnie nie rusza. Mam przygotowany dremel, filc i pastę do alu/chrom. Ale u mnie jest znacznie gorzej i tak jak mówię, jeśli to nie da rady to pójdzie wymiana grilla, najgorsze jest to, że wraz z grillem to i malowanie lamp na czarno i wymiana kierunków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufus295 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Wiecie może, czy rozlana i zostawiona tak benzyna na karoserii może zaszkodzić lakierowi ? ( na wosk to domyślam się że za dobrze nie działa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 raczej zaszkodzi na dłuższy czas ja pod wlewem paliwa mam odbarwiony dość głęboko klar bo nawet ciężko polerować do czystego, musiała benzyna głęboko pójść w reakcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Czy forumowe naklejki kosmetykaaut naklejamy od wewnątrz szyby czy na zewnątrz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Ari, wewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bordowy Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Powiedzcie mi czy mogę używać Collinite 476 też do felg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 tak ale lepiej się spisuje FK1000p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 11 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Ari, są od wewnątrz i na zewnątrz więc zależy co akurat masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Ari, są od wewnątrz i na zewnątrz więc zależy co akurat masz. Lecę sprawdzić bo mam dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Jakie pastu menzerny kupić do korekty citroena C5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 500, 2000, 3000 albo 500, 2500, 4000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 11 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Sparco, FG500 i FF3000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi