marasec Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Mam pytanie. Jaka jest kolejność nakładania aby wzmocnić efekt? Wosk na środek typu wet look, czy odwrotnie? wosk Lusso i Clearkote vanilla hand glaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 wosk na glaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocket Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 witam, proszę o podpowiedź czym najskuteczniej przywrócę blask grilla plastikowego pokrytego jakimś sreberkiem - mercedes w203 po lifcie grill avangarte zdj. pogladowe http://allegro.pl/mercedes-c-203-lift-g ... 10535.html pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Wżery w lakierze po ptasich kupach mogę spróbować przetrzeć papierem wodnym 2500 i później ssr 2 ssr1, będzie dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 czy ktos wie czym sie rózni taśma 3M Scotch niebieska 3636 od 3434 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco20 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam. Jakie pady ABV do past 3M żółty,niebieski korek i do SRP/cleanera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 3M żółty - żółty pad ABW 3M niebieski - czarny pad SPR/cleaner - czarny pad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 czy ktos wie czym sie rózni taśma 3M Scotch niebieska 3636 od 3434 ? szerokością chyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterka9 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Czy dostane do ok 50 zl jakis dobry wosk do srebrnego lakieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 dołóż troche do FK1000p jest spoko na jasne lakiery i przy tym okrutnie wielki Dobrze radzi sobie na felgach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 czy ktos wie czym sie rózni taśma 3M Scotch niebieska 3636 od 3434 ? szerokością chyba? wymiary takie same, pytam bo kupiłem na ebayu a nie spojrzałem kupiłem 3636 25mm i 3434 50mm ale są też 3434 25mm, jest niebieska mam nadzieje że do oklejania będzie dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Potrzebuję rekomendacji skutecznego środka do odświeżenia materiałowej tapicerki foteli (usunięcia wtartego brudu). Poprzednio stosowałem AG Interior shampoo, ale bez rewelacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan Wronowski Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jeśli AG IS nie pomogło to zostaje chyba tylko pranie z odkurzaczem ekstrakcyjnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolargol Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 emes, ja swoją podsufitkę odświeżałem FK Interior shampoo i różnica jest bardzo duża. zależy jak bardzo masz brudne fotele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszK Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Do tapicerki ja używam Smartwax Smartcarpet. Do lekkiego odświeżenia czy usunięcia drobnych plam się sprawdza. Przy mocnym brudzie chyba jednak zostaje pranie z odkurzaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeM Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 POORBOY'S WORLD NATTY'S WAX NATURALNY WOSK polecacie jak za taką cenę? i czy TESTER ok 15ml starcza na auto ? Octavia HB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Natty's jest jak najbardziej warty polecenia. Tester 15 ml powinien starczyc na przynajmniej 1 krotne nawoskowanie calej octavki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronc Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Mam pytanko. Chce zrobić małą zaprawkę na błotniku w moim aucie. Miałem już kiedyś w słoiku lakier dobrany, a kolega powiedział że pożyczy mi lakier bezbarwny. Przyniósł mi 2 buteleczki. W obydwu przeźroczysty "lakier", na jednej jest napis klar. Myślałem że będzie jedna buteleczka właśnie klaru i sprawa prosta. Czemu są 2 buteleczki? Ta druga to jakiś utwardzacz? I mam to pomieszać czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jondi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jako że dopiero się uczę chciałem zapytać do nakładania czego stosuje się padów z mikrofibry? Pytam gdyż zakupiłęm gąbkowe a dziś w tesco wypatrzyłem 2 pady z MF za 10zł i zastanawiam się czy warto prać i do czego. Lepsze to do stosowania QD czy politury? Wosk rozumiem lepiej gąbkowym nakładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 jak czyścić aplikatory trikolor po użyciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jodan Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 m1chal, ja czyściłem taką szczotką ze sztywnym włosiem i elegancko zaschnięta warstwa UC schodziła i to wystarczało podczas pracy, a na koniec też tą szczotką starłem resztki pasty i wrzuciłem do pralki z resztą szmatek i aplikatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticker Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Mam pytanko. Chce zrobić małą zaprawkę na błotniku w moim aucie. Miałem już kiedyś w słoiku lakier dobrany, a kolega powiedział że pożyczy mi lakier bezbarwny. Przyniósł mi 2 buteleczki. W obydwu przeźroczysty "lakier", na jednej jest napis klar. Myślałem że będzie jedna buteleczka właśnie klaru i sprawa prosta. Czemu są 2 buteleczki? Ta druga to jakiś utwardzacz? I mam to pomieszać czy jak? Klar wymaga utwardzacza, więc wymieszaj zawartość obu buteleczek. Czasem też trzeba dać troszkę (10-20%) rozcieńczalnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeM Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 firmek, dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Bronc, do klaru zawsze musi być utwardzacz ,wiec w jednej buteleczce jest utwardzacz , a w drugiej klar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronc Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dzięki serdeczne za porady;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi