Allesio Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ech, dzięki. MOże kupie o średnicy 26 cm, pewnie prędzej podpasuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Allesio, A dopiero któryś z niebieskich kolegów pisał że GG pasują do wiader Curvera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allesio Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Allesio, A dopiero któryś z niebieskich kolegów pisał że GG pasują do wiader Curvera Ale masz na myśli ten od SCS (26,4cm) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Może ktoś z modów pomoże nie mogę tego odkopać a była mowa w ostatnich dniach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ht=#193910 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMKaeS Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Cześć, Na wiosnę planuję umyć podjazd do garażu,który jest wykonany z kostki brukowej. Wiadomo jak to po zimie sól,brud,mech też się znajdzie Kostka ogólnie jest w kiepskiej kondycji,(wyblakła) możecie polecić jakiś środek? Oczywiście będę używał myjki ciśnieniowej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 co będzie lepsze na koła DG #111 czy PB Wheel Sealant ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_ Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Pacjent: czarna Honda Accord Clener DJ, Wosk Colli. politura DC2 bedzie odpowiednia ? Czy może jest cos lepszego co lepiej połączy sie z powyższymi produktami i bedzie łatwiejsze w nakładaniu itp ? dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 mlody_, DC osłabi wosk ale poprawi wygląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 'Full' detailing z zewnątrz i wewnątrz. Od czego zacząć? Korekta i 'picowanie' czy środek (wliczając w to pozbycie się tapicerki)? Większość forumowiczów (i partnerzy) zaczynają od zewnątrz. Dlaczego tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Zybercik, jedynym sensownym rozwiązaniem jest zrobienie wpierw środka. Nie będziesz potem łaził z gratami w koło wyprowadzonego lakieru. Pierwszą czynnością powinno być zrobienie wnęk na cudowne. Przed środkiem bo można bez obaw płukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 minetoo, dzięki! W takim razie muszę jedynie zrobić porządek z uszczelką przy tylniej klapie - pod dużym ciśnieniem czasem coś tam chalpnie do środka a to zniszczyłoby moją pracę W takim razie 30 min proszku na bezdotyku, powrót do domu i tydzień walki. Silnik, wnętrze, korekta & spółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Zybercik, Auto tej wielkości powinno być po tygodniu zrobione perfekcyjnie... Będę oglądał więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Zybercik, Auto tej wielkości powinno być po tygodniu zrobione perfekcyjnie... Będę oglądał więc Taką mam nadzieje.W końcu Wieliczka sąsiadem, to trzeba się postarać i trzymać poziom Po zakończeniu weźmiesz magiczną latarynkę mistru Yoda, spalimy faję i dokonasz podsumowania Tylko na hamownie jej nie bierz, bo teraz tragedia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Czy w Castoramie dostanę wodę destylowaną w baniakach 5L ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 26 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 cptolgierd, tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_arek_ Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Mam zapytano czy Duragloss 951 Aquwax może być stosowany po myciu na Natty's Paste Wax - Red czy to raczej gryzące się "gatunki"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_ Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 mlody_, DC osłabi wosk ale poprawi wygląd. W taki razie jakiej sprawdzonej politury użyć zeby nie osłabiać wosku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Kto ma pomysł, gdzie można kupić takie fiberki: http://www.microfiber.cz/1-mikrovlaknov ... 370-g.html Kiedyś gdzieś kupiłem jedną sztukę przez allegro i chętnie bym dokupił więcej, bo bardzo ładnie polerują i super zbierają wodę z samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 panowie a czy zwykła wódka nada się zamiast IPA? pytanie jak najbardziej poważne nigdzie u mnie nie mogę tego znaleźć a mam litr spirytusu haha tak sobie pomyślałem bo to ta sama rodzin a związków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 falon, Ja Ci wyśle IPA a Ty mi ten zamiennik Kup zmywacz silikonowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 minetoo, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 zmywacz silikonowy? co to? nazwa wskazuje mi na zawartość silikonu co chyba nie jest pożądane? wolałbym wiedzieć czy ten spiryt wykorzystać mogę , i tak chodzi o jedno dwa auta więc kwestia setuni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Mozesz smialo dac zmywacz silikonowy http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... silikonowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 falon, http://www.boards.ie/vbulletin/showthre ... 2054937129 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi