Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Allesio, A dopiero któryś z niebieskich kolegów pisał że GG pasują do wiader Curvera :o

Opublikowano
Allesio, A dopiero któryś z niebieskich kolegów pisał że GG pasują do wiader Curvera :o

Ale masz na myśli ten od SCS (26,4cm) ?

Opublikowano

Może ktoś z modów pomoże nie mogę tego odkopać a była mowa w ostatnich dniach...

Opublikowano

Cześć,

Na wiosnę planuję umyć podjazd do garażu,który jest wykonany z kostki brukowej. Wiadomo jak to po zimie sól,brud,mech też się znajdzie ;) Kostka ogólnie jest w kiepskiej kondycji,(wyblakła) możecie polecić jakiś środek? Oczywiście będę używał myjki ciśnieniowej.

Pozdrawiam

Opublikowano

Pacjent: czarna Honda Accord

Clener DJ, Wosk Colli.

politura DC2 bedzie odpowiednia ? Czy może jest cos lepszego co lepiej połączy sie z powyższymi produktami i bedzie łatwiejsze w nakładaniu itp ?

dzieki za pomoc

Opublikowano

'Full' detailing z zewnątrz i wewnątrz. Od czego zacząć? Korekta i 'picowanie' czy środek (wliczając w to pozbycie się tapicerki)?

Większość forumowiczów (i partnerzy) zaczynają od zewnątrz. Dlaczego tak?

Opublikowano

Zybercik, jedynym sensownym rozwiązaniem jest zrobienie wpierw środka.

Nie będziesz potem łaził z gratami w koło wyprowadzonego lakieru.

Pierwszą czynnością powinno być zrobienie wnęk na cudowne.

Przed środkiem bo można bez obaw płukać

Opublikowano

minetoo, dzięki! :good: W takim razie muszę jedynie zrobić porządek z uszczelką przy tylniej klapie - pod dużym ciśnieniem czasem coś tam chalpnie do środka a to zniszczyłoby moją pracę :D

W takim razie 30 min proszku na bezdotyku, powrót do domu i tydzień walki. Silnik, wnętrze, korekta & spółka :)

Opublikowano

Zybercik, Auto tej wielkości powinno być po tygodniu zrobione perfekcyjnie...

Będę oglądał więc :song:

Opublikowano
Zybercik, Auto tej wielkości powinno być po tygodniu zrobione perfekcyjnie... Będę oglądał więc :song:

Taką mam nadzieje.W końcu Wieliczka sąsiadem, to trzeba się postarać i trzymać poziom :-]

Po zakończeniu weźmiesz magiczną latarynkę mistru Yoda, spalimy faję i dokonasz podsumowania :D Tylko na hamownie jej nie bierz, bo teraz tragedia!

Opublikowano

Mam zapytano czy Duragloss 951 Aquwax może być stosowany po myciu na Natty's Paste Wax - Red czy to raczej gryzące się "gatunki"??

Opublikowano
mlody_, DC osłabi wosk ale poprawi wygląd.

W taki razie jakiej sprawdzonej politury użyć zeby nie osłabiać wosku?

Opublikowano

panowie a czy zwykła wódka nada się zamiast IPA? :-]

pytanie jak najbardziej poważne

nigdzie u mnie nie mogę tego znaleźć a mam litr spirytusu haha :kox:

tak sobie pomyślałem bo to ta sama rodzin a związków

Opublikowano

:lol::lol::lol:

zmywacz silikonowy? co to? nazwa wskazuje mi na zawartość silikonu co chyba nie jest pożądane?

wolałbym wiedzieć czy ten spiryt wykorzystać mogę , i tak chodzi o jedno dwa auta więc kwestia setuni :-]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.