Rafu Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Czy 2 ręczniki Jana Niezbednego do podłóg(pomarańczowe) wystarczą do osuszenia a4 b5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 23 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Jak jest ciepło to wystarczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Rafu, Jeszcze bardzo dużo zależy od tego czy auto nawoskowane ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafu Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 nie nawoskowane, dopiero lakier będzie miał wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 nie nawoskowane, dopiero lakier będzie miał wosk to nie wystarczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Czy 2 ręczniki Jana Niezbednego do podłóg(pomarańczowe) wystarczą do osuszenia a4 b5? A czy cena 2 Janów nie jest zbliżona do 1 Fluffy Dryer? A takim to na pewno dasz radę osuszyć. Ja mam pytanie o woski Colli 476 i 845. Jak wiadomo 476 łapie kurz, a czy 845 tak samo czy może mniej? To łapanie" kurzu jest faktycznie uciążliwe w okresie letnim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Nie ma bata osuszyć nienawoskowanego samochodu 1 fluffkiem, chyba że jakiegoś małego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 zgadza się, przy nawoskowanym jest problem a co mówić o nienawoskowanym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 umyłem dogłębnie felgi i jestem przed ich glinkowaniem i mam dylemat ponieważ ranty wymagają reanimacji (lakierowanie) i nie wiem czy najpierw zrobić ranty i dopiero później glinkowanie+korekta czy na odwrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek3005 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 umyłem dogłębnie felgi i jestem przed ich glinkowaniem i mam dylemat ponieważ ranty wymagają reanimacji (lakierowanie) i nie wiem czy najpierw zrobić ranty i dopiero później glinkowanie+korekta czy na odwrót Ja bym najpierw malował, bo potem glinka i korekta zbierze ci odkurz z malowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 zgadza się, przy nawoskowanym jest problem a co mówić o nienawoskowanym. Panowie, nie przesadzacie trochę ? Nawoskowanego sporego sedana wycieram Fluffym i faktycznie, drugiego bym już nie wytarł, ale o konieczności wyżymania nie ma nadal mowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ja mówiłem o nienawoskowanym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inarusbox Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 zgadza się, przy nawoskowanym jest problem a co mówić o nienawoskowanym. Panowie, nie przesadzacie trochę ? Nawoskowanego sporego sedana wycieram Fluffym i faktycznie, drugiego bym już nie wytarł, ale o konieczności wyżymania nie ma nadal mowy +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 w moim przypadku Fluffy pod koniec wycierania auta pozostawia już drobinki wody na lakierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ja mam pytanie o woski Colli 476 i 845. Jak wiadomo 476 łapie kurz, a czy 845 tak samo czy może mniej? To łapanie" kurzu jest faktycznie uciążliwe w okresie letnim? Po umyciu dobry QD który odpycha kurz i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ja mówiłem o nienawoskowanym. A ja myślałem wcześniej o nawoskowanym ultratouch Skończył mi się Pro-Detailer i chyba skuszę się na Spray&Gloss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ile gram glinki przeciętnie potrzeba do "przejechania" całego średniej wielkości auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 20-30 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perełka Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Ile gram glinki przeciętnie potrzeba do "przejechania" całego średniej wielkości auta? ja stosowałam 50 gram i potem jeszcze glinka jest do wykorzystania, jeśli jej nie zanieczyścisz piaskiem (ryzyko porysowania lakieru) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 spokojnie wystarczy 50 gram Na bogato widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 .... i potem jeszcze Glinka jest do wykorzystania..... do czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perełka Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 spokojnie wystarczy 50 gram Na bogato widzę mnie po prostu taki kawałek dobrze się używa, mniejszy jest dla mnie niewygodny ENERGY_NET do powtórnego glinkowania, ale może ja się nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Na auto wielkosci civica 20g, a na mondeo kombi zuzylem jakies 35-40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Perełka lepiej mniej i potem glinka do kosza, ja bym nie ryzykował powtórnego jej użycia na lakierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perełka Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 ENERGY_NET, dzięki za uwagę, spróbuję w takim razie mniejszą ilość wiosną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi