grabek246 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 minetoo, dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 303 trwały? na nadkolach? no way dla mnie 303 ma zastosowanie tylko we wnętrzu i pod maską, na zewnątrz to jest "one rain only" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 U mnie trwały. EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 co do nadkoli chodzi mi o trwałość żeby przy pierwszym deszczu nie spłyneło Jeżeli masz materiałowe nadkola to żaden preparat nic Ci nie da. Możesz je zdemontować, nasączyć czym tylko chcesz a i tak po pierwszym deszczu będą wyglądały jak przed czyszczeniem. Do plastikowych nadkoli nakładałem dużo różnego siuwaksu i najlepiej dają radę "tłuste" środki, tj.Perl, Meguiars, Z Tyre. Pojęcie "najlepiej dają radę" też jest trochę na wyrost ponieważ w taką pogodę, przejażdżka po mieście i w zasadzie nie widać już efektu pracy. Latem wytrzymuje to w bezdeszczową pogodę kilkanaście dni. Pokrywa się kurzem i brudem ale przy ponownym myciu dalej kropelkuje ale wygląd już głowy nie urywa. Podstawa to dać czas na wyschnięcie nałożonemu dressingowi i zaaplikować drugą warstwę ale znając życie mało kto ma czas żeby trzymać samochód na kobyłkach przez kilkadziesiąt godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Własnie kupiłem cos co się nazywa White Spirit, w nazwie nie ma nic o IPA ale piszę że for paint thining, ceaning & general purpouses. Zawiera niby Naptha (petroleum), hydrodesulferised heavy, turpentine substitute. Co myslicie o tym? Nada się jak IPA? o znalazłem w necie http://www.curust.ie/product-view.php?id=8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 22 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Prędzej się nada do usuwania smoły/kleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 tez tak myślałem, otworzyłem i śmierdzi jak rozpuszczalnik lakierowi chyba nie szkodzi, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYBI68 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Co sądzicie o tym http://moto.allegro.pl/zawsze-najtaniej ... 37939.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Co sądzicie o tym http://moto.allegro.pl/za...2124737939.html Zakres obrotów ma OK, ale nie ma ich podtrzymania pod obciążeniem ani soft-startu. Za takie same pieniądze jest Silverline, który startuje od trochę wyższych obrotow ale ma ich podtrzymanie i soft-start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Hiszpan' Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Glinkę zużywać zawsze całą? Po otworzeniu się marnuje, jak poleżakuje? Czy ilość można dostosować do wielkości auta i resztę zachować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Można, a nawet trzeba porcjować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Do pudełka w którym jest przechowywana polecam psiknąć troszkę QD by zachować wilgotność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYBI68 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 lukwawa dzięki, a czy ktoś z naszych to sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 ZYBI68, http://temachem.sklep.pl/opis/2317540/s ... isher.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 to, to, to co jest na Petes 53 udaje reczny podpis czy nim jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 to, to, to co jest na Petes 53 udaje reczny podpis czy nim jest Biorąc pod uwagę że "Pete" po którym wosk się nazywa już nie żyje, jest to raczej nadruk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Hiszpan' Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Można, a nawet trzeba porcjować Do pudełka w którym jest przechowywana polecam psiknąć troszkę QD by zachować wilgotność. Dzięki Panowie, tak myślałem, ale wolałem zapytać speców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 ile apc (np.megsa,vp,nielsen) na litr wody do pianownicy recznej ?? chcial bym mocne steżenie do umycia kół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 panowie, potrzebuje atomizera ktory wytrzyma kontakt z glue&tar removerem od Nielsena, co polecacie ?:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 panowie, potrzebuje atomizera ktory wytrzyma kontakt z glue&tar removerem od Nielsena, co polecacie ?:-) ValetPRO Chemical Resistant Trigger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 nie zje go?:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 nie zje go?:-) Jestem ostrożny z Tar&Glue Removerami, ale solidniejszego opryskiwacza w nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 ok, a jaka buteleczke do tego kupic? normalna PET wytrzyma? czy trzeba mocnejszej? jakiej?:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 ok, a jaka buteleczke do tego kupic? normalna PET wytrzyma? czy trzeba mocnejszej? jakiej?:-) Najlepiej HDPE - do kompletu pasuje fajnie Valet PRO Alpha Mixing Bottle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 DS_Tomek, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi