Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Chłopaki, jaką fibrę polecacie do pracy z ReLoadem? Coś puchatego typu eurow shag czy raczej coś z krótszym włoknem, jak np niebieska crystaldetail lub żółta od Chemical'i? :o

Opublikowano

astela, Nic nie zepsujesz.

Auto umyj,osusz i jest gotowe do smarowania.

Nałóż atomizerem.

Opublikowano

Szukam pomocy użyłem kilka razy wyszukiwarki na forum. Mam w samochodzie czarną tapicerkę materiałową na fotelach i kanapie, wyczyściłem je VP IAPC i jest ona wyblakła co można zrobić żeby uzyskać czerń jak było nowe??

Pozdrawiam

Opublikowano

S3ci0r, ja tak używałem za pierwszym razem. W sumie wszytsko Ok tylko że mó błąd polegał na tym że pędzelek maczałem w całej butelce i troche syfu sie tam dostało i teraz moj T&G jest taki mętny. Natomiast jeśli chodzi o działanie to też zdał egzamin.

Opublikowano

uf, to dobrze bo właśnie w ten sposób traktowałem swoje felgi tyle że ja przelewałem do nakrętki i dopiero w nim maczałem pędzelek, w sumie oszczędnie schodziło bo na 1 felgę 1 pełna nakrętka, myślę nawet że można by było zejść do 1/2 nakrętki na 1 felgę :-]

Opublikowano

Czy ktoś mi może coś więcej napisać o Bare Bones Undercarriage, bo zastanawiam się nad kupnem. Stosowany byłby do nadkoli po szorowaniu i do plastików zewnętrznych.

Opublikowano

Tygrysek3005, Rubio go ma ale nie używał.

Ja go będę miał za niedługo.

makki go ma.

Ogołem malo popularne na YT jest filmik

Opublikowano

Bare Bones pięknie pachnie, nadaje czerń umytemu nadkolu, jednak wytrzymałość typowa jak dla takich newralgicznych miejsc - do 1 deszczu :)

mimo to polecam :mrgreen:

Opublikowano

Nie widzieliśmy tej tapicerki.

Dla jednego może to być wyblaknięcie a może to również być zatarty kurz.

Jak w przypadku lakieru pierwszym krokiem inspekcji jest dokładne mycie tak przy tapicerce decyzje i wnioski musi poprzedzić gruntowne oczyszczenie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.