Administrator AreK Opublikowano 19 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 to co IPA zmyje? komfort psychiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Nie detailingowo. Gdzie kupić dłuższe śruby do felg? M12x1,5, "główka" kulowa. Najlepiej Kraków i okolice, podjechałbym osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keil Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 http://www.ring-tuning.pl/sruby_nakretki.htm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Wirtualne piwko leci w Twoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romekkk Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Chłopaki, jaką fibrę polecacie do pracy z ReLoadem? Coś puchatego typu eurow shag czy raczej coś z krótszym włoknem, jak np niebieska crystaldetail lub żółta od Chemical'i? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astela Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Pewnie dla większości z was głupie pytanie: Jak bezpiecznie używać terpentynę na karoserii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 astela, Nic nie zepsujesz. Auto umyj,osusz i jest gotowe do smarowania. Nałóż atomizerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 ktoś z Was aplikuje T&G removera pędzelkiem a nie triggerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj0nez Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Szukam pomocy użyłem kilka razy wyszukiwarki na forum. Mam w samochodzie czarną tapicerkę materiałową na fotelach i kanapie, wyczyściłem je VP IAPC i jest ona wyblakła co można zrobić żeby uzyskać czerń jak było nowe?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 maj0nez ale wyblakła po VP IAPC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 S3ci0r, ja tak używałem za pierwszym razem. W sumie wszytsko Ok tylko że mó błąd polegał na tym że pędzelek maczałem w całej butelce i troche syfu sie tam dostało i teraz moj T&G jest taki mętny. Natomiast jeśli chodzi o działanie to też zdał egzamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 maj0nez, chyba tylko ekstrakcja pomoże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 uf, to dobrze bo właśnie w ten sposób traktowałem swoje felgi tyle że ja przelewałem do nakrętki i dopiero w nim maczałem pędzelek, w sumie oszczędnie schodziło bo na 1 felgę 1 pełna nakrętka, myślę nawet że można by było zejść do 1/2 nakrętki na 1 felgę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj0nez Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 maj0nez ale wyblakła po VP IAPC? Nie ona była taka wyblaknięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek3005 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Czy ktoś mi może coś więcej napisać o Bare Bones Undercarriage, bo zastanawiam się nad kupnem. Stosowany byłby do nadkoli po szorowaniu i do plastików zewnętrznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Tygrysek3005, Rubio go ma ale nie używał. Ja go będę miał za niedługo. makki go ma. Ogołem malo popularne na YT jest filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Bare Bones pięknie pachnie, nadaje czerń umytemu nadkolu, jednak wytrzymałość typowa jak dla takich newralgicznych miejsc - do 1 deszczu mimo to polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj0nez Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 maj0nez, chyba tylko ekstrakcja pomoże... O jak jaką ekstrakcję chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 maj0nez, o pranie tapicerki odkurzaczem ekstrakcyjnym, w skrócie: spryskanie chemią i odessanie wilgoci razem z brudem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Stanley08 ale na odbarwienie tapicerki/wyblakniecie to nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Nie widzieliśmy tej tapicerki. Dla jednego może to być wyblaknięcie a może to również być zatarty kurz. Jak w przypadku lakieru pierwszym krokiem inspekcji jest dokładne mycie tak przy tapicerce decyzje i wnioski musi poprzedzić gruntowne oczyszczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 ENERGY_NET, jasne - odpowiadałem koledze tylko na pytanie o jaką ekstrakcję chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj0nez Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Już rozumiem może myłem niedokładnie ale wykonane to było kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Można woskować monitor LCD? Jeśli tak to co po wosk dać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 DawPi, Skłaniałbym się do Zymol Icare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi