pLaYmAn Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 używa ktoś takowego ręcznika Water Wizard Gorszy od Fluffiego, używam go do felg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwdg Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 używa ktoś takowego ręcznika Water Wizard Gorszy od Fluffiego, używam go do felg. i wszystko w temacie,dzieki bardz biore flufiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Czy tylko mi się tak rozjeżdża (na dwa ekrany) folder wiadomości wysłanych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Czy tylko mi się tak rozjeżdża (na dwa ekrany) folder wiadomości wysłanych? u mnie wszystko ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 I u mnie w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 jagmar, dzięki. Możliwe, że mój problem spowodowało "Wysłane wiadomości zajmują 656%" po usunięciu wszystkiego - LALA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theOne Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 czy ten kolor będzie niebem a ziemią w porównaniu do czarnej perły jeśli chodzi o widoczność rys? VW "szary United" może się ktoś spotkał. jak by się miał do srebrnego? http://data.motor-talk.de/data/gallerie ... -48488.jpg http://mobile.interia.pl/resultdetail/i ... eClass=car http://mobile.interia.pl/resultdetail/i ... eClass=car http://mobile.interia.pl/resultdetail/i ... eClass=car Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 18 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Idealny kompromis pomiędzy efektami detailingu a widocznością defektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theOne Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 właśnie szukam odpowiedniego koloru i jest problem, mam utrudnione warunki (mały garaż) + mało czasu, nie planuje kupować polerki, a srebrny samochód nie do końca mi pasuje a po horrorze jaki mam z czarnym... czas odpocząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwdg Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 szykuje sobie wlasnie zamowienie i zastanawiam sie ktory wybrac ironx czy ironx soap gel? dodam tylko tyle ze bedzie to tester 50ml.ktory starczy na wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 ironx będzie zdecydowanie lepszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 W jaki sposób i jakim aplikatorem pracować z MEGUIARS DEEP CRYSTAL STEP 1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 zgodnie z instrukcją producenta. Nie czekaj aż wyschnie. Aplikator bawełniany lub MF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 18 Lutego 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 marcinwdg zależy do czego potrzebujesz. 50ml ironx zejdzie szybko, ale jest to zdecydowanie silniejszy środek. Soap Gel to szampon który również usuwa zanieczyszczenia metaliczne. Moim zdaniem genialny produkt i warto co jakiś czas umyć nim auto. Tester 50ml starczy spokojnie na 3 mycia. Myjesz auto normalnym szamponem, spłukujesz i później na mokrą rękawicę nakładasz trochę soap gel'a i lecisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 A czy ten soap gel usunie lotna rdze tak samo jak zwykly IronX ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 18 Lutego 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Soap Gel jest zdecydowanie słabszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwdg Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Swoop , mx-nowicki dzieki koledzy za wytlumaczenie potrzebuje na felgi i doly dzrzwi i blotniki.to wezne teraz sobie ironx a przy okazji nastepnych zakupow soap gel dziex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar3 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Czy SwirlX nadaje się jako cleaner pod Coli 476? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 mar3, to nie jest cleaner.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar3 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 grabek246 - a bo ktoś pisał, że SwirlX ładnie odtłuszcza powierzchnię pod 476, mam całą butlę więc pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Czy SwirlX nadaje się jako cleaner pod Coli 476? pod coli wystarczy IPA i choć to nie cleaner, to trzeba dobrze odtłuścić powierzchnię i będzie się długo trzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar3 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Swoop - Izopropanol akurat mam w domu, używam tego sporo ( mycie elektroniki itp. ) czyli obędzie się bez zakupów mam też DG 652, prawie cała butelka - to się chyba lepiej nadaje niż SwirlX ? czy taka kolejność będzie ok -> po umyciu SwirlX lub 652, później IPA i dopiero Coli generalnie chodzi mi o to żeby troszkę odświeżyć/oczyścić lakier ( SwirlX lub 652 ) przed położeniem Coli ps. przed chwilą zrobiłem kilka prób - SwirlX szybko maskuje ryski, 652 po znacznie dłuższym rozprowadzaniu nie dał takiego efektu ... czyli SwirlX ma wypełniacze/olejki i po użyciu IPA wszystko zmyję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 bez IPA IPA wszystko zmyje... DG 652 to cleaner użyj go przed woskowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 RACEGLAZE SIGNATURE SERIES PRE-WAX CLEANER czy bedzie dobry pod VICTORIA WAX Concours Red? POORBOY'S WORLD NATTY'S WAX RED ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar3 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 bez IPA IPA wszystko zmyje... DG 652 to cleaner użyj go przed woskowaniem. Czekaj bo czegoś nie rozumiem - skoro 652 to czysty cleaner (tak piszą w opisie) to co IPA zmyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi