Administrator Evo Opublikowano 5 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Bez zbędnego rozpisywania się - jedyna przewaga RG to cena, i być może dla niektórych fakt że jest dwustronna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Evo, Cena nie istotna. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 5 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 minetoo, Nie masz się nad czym zastanawiać a jak już wybierzesz CP będziesz dziękował i wkurzał się dlaczego tak późno się zdecydowałeś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ok pozostaje więc posiąść tego zwirza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Pewnie ja zle szukam ale gdzie mozna kupic i jest na stanie Autobrite Magifoam 500ml, 1l, 5l... Moze byc na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 _Makki_, http://showcarshine.pl/875-autobrite-ma ... a-lsp.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 _Makki_, http://showcarshine.pl/875-autobrite-ma ... a-LSP.html Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Dzieki kliknij pomogl, lubie to itp nie no zart a ja mam pytanie mam troche szamponow ale potrzebuje czegos do ojca w zwiazku z tym szukam czegos budżetowego co nie zmyje mu wosku (bo planuje mu pelna korekte na wiosne zrobic, i nalozyc Petys'a) a nie przerazi go cena i mysle o VP Concentred Car Shampoo czy ktos stosowal?? czy warto?? moze presta tak zachwalana przez Evo ost?? a moze jeszcze cos zaproponujecie?? nigrin odpada:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a moze jeszcze cos zaproponujecie?? nigrin odpada:P Polecam szampon Rise&Shine Big Apple np: http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... le-1l.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 art'ek, Mother's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 minetoo, Nie masz się nad czym zastanawiać a jak już wybierzesz CP będziesz dziękował i wkurzał się dlaczego tak późno się zdecydowałeś! Lepiej bym tego nie ujął Przec kupnem myłem auto, żeby oblecieć, z CPro to istny rytuał, spokój dla duszy i ukojenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 potrzebuje czegos do ojca w zwiazku z tym szukam czegos budżetowego co nie zmyje mu wosku Marketowy Nigrin bez wosku, śmiesznie tani, a dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Tworek, nigrin odpada:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Pardon mój błąd. W takim razie dlaczego odpada ? Stosowałem już wiele szamponów, ciekawy jestem Twojej opinii na temat Nigrina art'ek, edit nic nie wspominałeś o zapasie 3 L u mnie 4 litry, chyba nigdy go nie zużyję. tego VP używałem, bezpieczny dla LSP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Tworek, nigrin odpada mam 3 L - i pisalem ze odpada - edit hmm dobry jak za ta kase nawet nawet - pilnowac stezenia ( ja leje nakretke na 10 l) i jest ok jednak czegos mi caly czas brakuje minetoo, mothers ?? 25 zl 400 iles tam ml?? blade, troche za duzo $$ jak za 5l VP kusi cena i bardzo lubie ta marke - 5 l za 58,99 minus rabat - zmywa to wosk?? ja lubie posseidona za efekt jaki zostawia, szamponex z SNB naprawde mega mnie zaskoczyl ale nie wiem czy Seba go jeszcze ma a z tego co sie orientowalem cena za 5 l byla podobna do Rise and Shine 5l , Optimum i Duragloss dla mnie bardzo podobne tylko inny zapach, tangerine jakos mi nie podszedl;p podobnie gold class Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 mothers ?? 25 zl 400 iles tam ml?? Tak. Za drogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Tworek, uzywales i ?? zapach, ?? domywanie ?? mow tu zaraz ) Nigrina kupilem dokladnie w srode w Auchanie 3 L za 10 zl az grzechem bylo nie wziasc a mialem litrowego w sumie mam na mycie jeszcze - uzywam go do mycia przed korekta czy nakladaniem swiezego wosku na przemian z autolandem za 3,5 Litr sorki za dlugo edytowalem poprzedni post I szampon ma byc tani by ojciec wchodzac do mojego Detailerskiego koncika nie widzial $$ tylko - tanio i dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 art'ek, to zwykły szampon, bezwonny o średnim poślizgu, ale mimo to ładnie się pieni. Zdecydowanie wolę od niego Nirgina, przynajmniej pachnie i ładnego poślizgu nadaję, przy mniejszej ilości piany. Jeżeli miał bym już dołożyć do kupił bym Poseidona, z którym bardzo przyjemnie się pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Tworek, to mnie zmartwiles ;/ juz wypadl z koszyka ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 ktoś mógłby dać opinię o Nielsen Blue Window Clean i ValetPRO Glass Cleaner? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
different Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Panowie, czym wypełnić "dziury" po wkrętach w zderzaku? jakiś zapobiegliwy człowiek postanowił przykrecić ramkę na tablice czterema wkrętami, w tym dwoma prosto w lakierowaną część zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 6 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Szpachel i wyprawka/ponowne lakierowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 ja bym jednak użył maty szklanej i żywicy epoksydowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 6 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 S3ci0r, na małą dziurkę po wkręcie? Trochę "pod górkę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Arekkaz, jakoś nie mam przekonania co do szpachli jako spoiwa i tyle. jeśli kolega ma taką żywicę to ja bym na jego miejscu właśnie jej użył zamiast szpachli. jak nie to szkoda kasy i tak jak radzisz szpachlą to połatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi