k24 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Alpine CDE-133BT Chodzi o to że nie ma jak ich zmostkować. Kombinowałem przed chwilą i mam. Musiałem zamiast mostka zamienić żółty z czerwonym kablem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 31 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Alpine i nie ma możliwości połączenia. Moja stara Aiva ma specjalny rozgałęźnik na żółtym do którego można wpiąć czerwony. Ale dobrze, że już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Lepiej mieć bez mostka, bo wtedy działa jak powinno. Wyłącza się po przekręceniu kluczyka na zero. Jak się zmostkuje to potrafi żreć akumulator bez potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Wyłącza się po przekręceniu kluczyka na zero Tak tylko wtedy zerują Ci sie ustawienia i nie pamięta ost granej pisosenki tylko leci od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zamarzł mi zamek w klapce wlewu paliwa Jak bezpiecznie go rozmrozić żeby tam nic nie uszkodzić?? Mogę spróbować odmrażaczem do szyb?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Absolutnie, po to jest podtrzymanie pamięci. Wyłączasz stacyjkę, radio się wyłącza bo odpinasz zasilanie, ale pamięta wszystko bo ma napięcie na pinie odpowiadającym za pamięć. EOT, k24 ma dobrze podpięte i to jest ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zamarzł mi zamek w klapce wlewu paliwa Jak bezpiecznie go rozmrozić żeby tam nic nie uszkodzić?? Mogę spróbować odmrażaczem do szyb?? Chyba nie powinno się nic stać, porównaj składnik tego i odmrażacza do zamków Mam kolejne pytanie - mam szczotkę do nadkoli, ale ma trochę twarde włosie (syntetyczne) - w jaki sposób je zmiękczyć? UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zamarzł mi zamek w klapce wlewu paliwa Jak bezpiecznie go rozmrozić żeby tam nic nie uszkodzić?? Mogę spróbować odmrażaczem do szyb?? jeżeli użyjesz będziesz musiał go nasmarować bo czeka cię wymiana wkładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 quadrifoglio, Woreczek strunowy tzw dilpak napełniasz ciepłą wodą i przykładasz do pacjenta. 30 sek i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 quadrifoglio, Woreczek strunowy tzw dilpak napełniasz ciepłą wodą i przykładasz do pacjenta.30 sek i gotowe A mogę coś zamiast tego użyć bo nie mam akurat takiego woreczka?? np. butelka z ciepłą wodą albo zwykły woreczek foliowy zawiązany od góry?? A tak w ogóle to mi nie przymarznie do wlewu jak tak będę trzymał?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 quadrifoglio, Nie nie przymarznie. Sugeruję jednak woreczek. Strunowe są sprawdzone z resztą jak cały patent z czasów jak jeszcze na stacji pracowałem. W zimie tak naście razy pomagaliśmy. Woreczek lepiej przylega jak butelka. Wybierz inny byle by nie pękł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Nie ma szans zamarznąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 A czym go zabezpieczyć żeby więcej nie zamarzał?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 quadrifoglio, Na pewno nie WD 40 ani niczym podobnym Ja mam nie zastapiony Valvoline White Grease ale pewnie nie masz go na już. Od WD 40 tymczasowo nawet oliwka wstrzyknięta strzykawka. Tak taka oliwka do rąk albo dla dzieci. Sądzę że za rogiem w aptece wszystko dostaniesz Uwaga nie śmiać się. To działa i nie jest druciarstwem a jak nie ma nic lepszego pod ręką to jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Valvoline White Grease pod ręką akurat nie mam ale widzę że muszę dołączyć do listy zakupów. A kupowałeś go gdzieś na miejscu czy przez neta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 minetoo, o tej oliwce też słyszałem a ten smar Valvoline White Grease to jest coś w stylu Wurth'a HSW 100? http://www.bazarek.pl/searchx.php/fraza,bia%C5%82y+smar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 u mnie tez dzisaj zamrazl i kumpel otwozryl tylnie dzwi i zamknal i sie otwarlo hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Arku nie nie w ten deseń. Z tej strony którą dołączyłeś to najbliżej mu do tych do łańcucha ale po wypróbowaniu wielu sprawdza sie Valvoline. Kamil ja mam na miejscu w hurtowej cenie. Przypomnij mi jutro to Ci wyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 minetoo, ok-jasne, muszę go sprawdzić, lubię mieć takie przydatne mazidła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Wybrać Auto Finesse Finale 'Quick Detailer' czy Megs'a QD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Alpine podłączone na stałe nie po kluczyku, rozładowuje akumulator. Sprawdzone na własnej skórze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 minetoo, a nadaje się to to, żeby przesmarować drzwi i miejsca, z którymi się stykają/ klamkę (odciąganą) jakoś w środku? Bo zdarzały sie walki z drzwiami, których chciałbym sobie oszczędzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 minetoo, Finsh Line zielony na wet conditions do łańcucha jest lux do zamków, pewno masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Borek, Jako że siedzimy w tym samym to czaisz bazę Kuba sądzę żę tak ja tym smaruję również zamki/ślizgi i jest spokój. Musisz pamiętać tylko że jest biały więc aplikuj taj by nie było go widać. Woda go nie wymywa więc nie będzie wyciekał na karoserię jak klasyczne siuwaksy do zamków. Jak coś to PW za dużo mnie tu. Jeszcze trochę i będzie trzeba przemianować topic na "Minetoo radzi" LUZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocolino Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 minetoo, Finsh Line zielony na wet conditions do łańcucha jest lux do zamków, pewno masz Mam, jeszcze ok 1/4 buteleczki. Wiekowy to wiekowy bo ok 10 letni ale też się nada. Przypomniały mi się złote rady pana sprzedawcy, który był zaszokowany, że mogę wydać tyyyle kasy na smar: jedna kropelka na jedno ogniwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi