Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cptolgierd, Ktoś stwierdził że wszystkie "Fluffy" różnią się tylko nazwami i kolorami 8-)

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Poszukuje opryskiwacza cisnieniowego, do splukiwania przy drobnych pracach przy aucie.

Te budżetowe rzędu 10zł za półtoralitrowy się sprawdzają, czy 'trzeba' mieć np. Marolexa?

Dodam tylko, że opryskiwacz tylko do wody będzie :)

• Dystrybutor
Opublikowano

cptolgierd fluffer od chemical guys to nie jest ten sam ręcznik który jest sprzedawany w różnych sklepach pod nazwą Fluffy Dryer. Chemical Guys jest mniejszy i nie jet tak puszysty. Zdecydowanie nie do osuszania.

Opublikowano

Witam, chciałem kupić pierwszy raz pianę do mycia wstępnego - ValetPro PH Neutral Snow Foam

da radę z normalnym opryskiwaczem ewentualnie z końcówką spieniającą?

np. z takim z All4Auto

wm.php?img=c0a56e93acb870f89a171c3cc914b6f3a8cf

Opublikowano

@minetoo

@mx_nowicki

Dzięki za odpowiedź. Czyli ten do osuszania: showcarshine fluffy dryer nie ma konkurencji w tym przedziale cenowym?

Opublikowano
kupusso - z ciekawości, ile ważyły Twoje samplerki? w którą stronę była nizgodność wagi?

Atlantique - 77g

Destiny - 69g

Concourse - ważony zanim sprzedałem i nie pamietam dokładnie ile miał, ale waga pośrodku.

W drugim zestawie sampler #2 też były różnice wagowe między pojemnikami.

Opublikowano

Hej, mam zamiar użyć APC do czyszczenia kokpitu, po spryskaniu atomizerem z końcówką pieniącą czekam 5 minut i wycieram suchą MF czy spryskuje wodą i dopiero wycieram? A może mokrą MF :P

Opublikowano

Zastanawiałem się dziś czy bardziej szkodzi dla lakieru i wosku mycie w takich mrozach jak teraz panują czy brudny samochód od tzw soli ? :evil:

Opublikowano
Hej, mam zamiar użyć APC do czyszczenia kokpitu, po spryskaniu atomizerem z końcówką pieniącą czekam 5 minut i wycieram suchą MF czy spryskuje wodą i dopiero wycieram? A może mokrą MF :P

Spryskujesz kawałek elementu APC, czyścisz (np. pędzelekiem), wycierasz wilgotną mf i potem suchą mf.

Opublikowano

Czy jest określony jakiś min.przepływ wody(l/min) który musi być dostarczony do myjki ciśnieniowej aby poprawnie działała? Bo tak myślę czy mogę ją podłączyć do węża z wodą pompowaną ze studni :o

Opublikowano
Witam, chciałem kupić pierwszy raz pianę do mycia wstępnego - ValetPro PH Neutral Snow Foam

da radę z normalnym opryskiwaczem ewentualnie z końcówką spieniającą?

np. z takim z All4Auto

Obrazek

Chcesz czyms takim robic cale auto?? :shock:

Opublikowano
Czy jest określony jakiś min.przepływ wody(l/min) który musi być dostarczony do myjki ciśnieniowej aby poprawnie działała? Bo tak myślę czy mogę ją podłączyć do węża z wodą pompowaną ze studni

Weż wiadro i jakiś stoperek...zmierz ile litrów wody wleje Ci się do wiadra przez 1 min a wtedy sobie mniej lub więcej sam odpowiesz na pytanie czy da rade. :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.