Gość Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 cptolgierd, Ktoś stwierdził że wszystkie "Fluffy" różnią się tylko nazwami i kolorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Poszukuje opryskiwacza cisnieniowego, do splukiwania przy drobnych pracach przy aucie. Te budżetowe rzędu 10zł za półtoralitrowy się sprawdzają, czy 'trzeba' mieć np. Marolexa? Dodam tylko, że opryskiwacz tylko do wody będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 29 Stycznia 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 cptolgierd fluffer od chemical guys to nie jest ten sam ręcznik który jest sprzedawany w różnych sklepach pod nazwą Fluffy Dryer. Chemical Guys jest mniejszy i nie jet tak puszysty. Zdecydowanie nie do osuszania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 dw4463757, Trzeba mieć marolexa. Te tanie są mało powiedzieć wk....jące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar3 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam, chciałem kupić pierwszy raz pianę do mycia wstępnego - ValetPro PH Neutral Snow Foam da radę z normalnym opryskiwaczem ewentualnie z końcówką spieniającą? np. z takim z All4Auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 mar3, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 361#181361 minetoo, co masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar3 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 dw4463757 - dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 @minetoo @mx_nowicki Dzięki za odpowiedź. Czyli ten do osuszania: showcarshine fluffy dryer nie ma konkurencji w tym przedziale cenowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 co masz na myśli? Wszystko. Te tanie są zrobione z gównolitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Te tanie są zrobione z gównolitu To ten słynny kosmiczny kompozyt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 To ten słynny kosmiczny kompozyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 kupusso - z ciekawości, ile ważyły Twoje samplerki? w którą stronę była nizgodność wagi? Atlantique - 77g Destiny - 69g Concourse - ważony zanim sprzedałem i nie pamietam dokładnie ile miał, ale waga pośrodku. W drugim zestawie sampler #2 też były różnice wagowe między pojemnikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoniszcze Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Hej, mam zamiar użyć APC do czyszczenia kokpitu, po spryskaniu atomizerem z końcówką pieniącą czekam 5 minut i wycieram suchą MF czy spryskuje wodą i dopiero wycieram? A może mokrą MF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zastanawiałem się dziś czy bardziej szkodzi dla lakieru i wosku mycie w takich mrozach jak teraz panują czy brudny samochód od tzw soli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Hej, mam zamiar użyć APC do czyszczenia kokpitu, po spryskaniu atomizerem z końcówką pieniącą czekam 5 minut i wycieram suchą MF czy spryskuje wodą i dopiero wycieram? A może mokrą MF Spryskujesz kawałek elementu APC, czyścisz (np. pędzelekiem), wycierasz wilgotną mf i potem suchą mf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
89matthew89 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 ja bez mycia nie mogłem zamknąć drzwi najwyżej ze z bezdotyku prosto do garażu(ogrzewanego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herusek14 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Czy jest określony jakiś min.przepływ wody(l/min) który musi być dostarczony do myjki ciśnieniowej aby poprawnie działała? Bo tak myślę czy mogę ją podłączyć do węża z wodą pompowaną ze studni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ja podłączam do pompy elektrycznej i śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 herusek14, jest w dokumentacji myjki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herusek14 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Dokładnie mam na myśli Nilfisk'a c120.. jeszcze jej nie kupiłem i dlatego pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 herusek14, spokojnie da radę tylko przepływ wody musi być zbliżony lub większy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam, chciałem kupić pierwszy raz pianę do mycia wstępnego - ValetPro PH Neutral Snow Foam da radę z normalnym opryskiwaczem ewentualnie z końcówką spieniającą? np. z takim z All4Auto Obrazek Chcesz czyms takim robic cale auto?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Czy jest określony jakiś min.przepływ wody(l/min) który musi być dostarczony do myjki ciśnieniowej aby poprawnie działała? Bo tak myślę czy mogę ją podłączyć do węża z wodą pompowaną ze studni Weż wiadro i jakiś stoperek...zmierz ile litrów wody wleje Ci się do wiadra przez 1 min a wtedy sobie mniej lub więcej sam odpowiesz na pytanie czy da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 w którym z marketów budowlanych można kupić APC Autosmart G101? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi