maya Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 idzie na rotacyjnej szlifować krążkami ściernymi, zaczynając powiedzmy od P120? do szlifowania drewnianych drzwi tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 idzie na rotacyjnej szlifować krążkami ściernymi, zaczynając powiedzmy od P120? idzie, ale jeszcze dobrze nie dotkniesz a już zedrzesz do blachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 chodzi mi o przygotowanie porowatego plastiku (obudowa filtra powietrza) pod lakierowanie musi być na gładko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 S3ci0r, to i tak zdecydowanie zbyt duża gradacja papieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 to od jakiego zacząć? P320? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 S3ci0r, ze względu, na to, że plastik jest miękki ma ty masz go tylko zmatowić, to ja bym zaczynał od wodnej 800-tki jak nie wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ja wyrównałem porowaty Trizack'iem na rotacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Swoop, właśnie chodzi że gdybym musiał tylko zmatowić to bym nawet to ręcznie zrobił ale z racji tej że on jest porowaty to muszę go najpierw na gładko zrobić a nie uśmiecha mi się łapom tego szlifować bo wiem jak wyglądała sprawa z lusterkami i ile to czasu mi zajęło, dlatego wolałbym z grubsza maszynowo to pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 wolałbym z grubsza maszynowo to pojechać to jest plastik więc IMO co byś na maszynę nie założył, to wystarczy, że w jednym miejscu mocniej przyciśniesz i już będzie problem .. ręcznie 800tką wodną zrobisz to bez większych problemów - tak właśnie myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Swoop, zapewniam Cię że z 800 to nawet nie mam co do tego plastiku podchodzić, z lusterkami na starcie walczyłem P100 i szło to w miarę sensownie później 120,160,180,200,320,400,600,800. sporo godzin nad nimi siedziałem i nie mam zamiaru 2 raz tak walczyć z dużo większą powierzchnią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Do matowania maszynowego rotacja słabo się nadaje. Tym bardziej na plastiku. Mimośród o małym skoku by się przydał. Myśle że jak masz znajomego lakiernika to ogarnąłby Ci to za grosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq631 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Czesc. Mam pytanie do Was. Czy jest jakis termin ważnosci na szampony samochodowe? Chce kupic galon duragloss 901 i czy nie zepsuje sie np po dwóch latach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 27 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Nie widziałem na nim żadnej daty ważności ani daty produkcji z okresem przydatności do użycia. Większość dobrych środków się nie ulega przeterminowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ważne, żeby nie przemrozić i nie trzymać w wysokich temp, zbyt długo na słońcu itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herusek14 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Gdzieś tutaj dużo o nim czytałem i teraz szukałem ale nie mogę znaleźć teraz... Ktoś pisał że u któregoś użytkownika można kupić większą ilość tego cuda Prickbort MAC 124. Czy któryś z partnerów forum przewiduje sprzedaż w galonach lub 5L? Widziałem 1L... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 28 Stycznia 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 W tej chwili dystrybutor ma tylko 1L opakowania. Rozmawialiśmy już o większych. Chyba 2,5L będą. 5L nie produkują z tego co mi mówili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ponawiam pytanie: CarPro - SO2 Pure - w jakiej ilości i gdzie zastosować to cacucho? Mam próbkę z atomizerem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Gdzieś tutaj dużo o nim czytałem i teraz szukałem ale nie mogę znaleźć teraz...Ktoś pisał że u któregoś użytkownika można kupić większą ilość tego cuda Prickbort MAC 124. Czy któryś z partnerów forum przewiduje sprzedaż w galonach lub 5L? Widziałem 1L... opakowania 2,5 litra można kupić w SNB Łódź, u partnerów pewnie też pojawią się większe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Hiszpan' Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 W ostateczności można dawać wodę z szamponem Meg'sa pod glinkę mx? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inarusbox Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Rudy Hiszpan', tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ponawiam pytanie:CarPro - SO2 Pure - w jakiej ilości i gdzie zastosować to cacucho? Mam próbkę z atomizerem.. Ja pryskałem dywan na którym urzęduje pies, zapach zginął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Dobrze, że nie co innego. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 czy korki szlifierske 3M i flexipads są takie same ? czy papiery do nich mają rzep czy lepiej udrzeć sobie kawałka papieru i lecieć zaginając papier ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 ja mam koreczek 3M i Festoola i oba są do płatków przyklejanych (gwiazdek) czy lepiej udrzeć sobie kawałka papieru i lecieć zaginając papier ? Odradzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 http://www.crystaldetail.pl/flexipads-p ... rers_id=15 chodzi mi o te dokładnie, na zdjęciu nie widać jak to ma działać przy gwiazdkach 3M widać rzep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi