Administrator AreK Opublikowano 25 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 SzaKal, myślę,że nie! Nic takiego nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 uwaga pytanie:jak się czyta Swissvax? Słisłaks czy Słiswaks? Tak apropos- dlaczego na pojemnik z tworzywa sztucznego (plastikowy) w którym jest wosk mówi się słoik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Od 30 stycznia w lidlu jest taka latareczka led'owa. Czy będzie ona wystarczająca do inspekcji lakieru? Ponadto, chciałbym kupić także komplet mini-narzędzi, także w lidlu od 30 stycznia: Co myślicie? Warto? Jakieś sugestie co w podobnej cenie można lepszego dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 25 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 cptolgierd, chyba nie warto bo drogo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Kupusso Pewnie dlatego, że kształtem i zastosowaniem przypomina słoik. Różnią się jedynie tworzywem. Bo jak inaczej? Plastikowy pojemnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 To może jakieś sugestie, co można dostać w podobnej cenie do inspekcji lakieru? Brinkman i sun gun to raczej poza moimi funduszami, może jakiś halogen? Co prawda nieporęczna rzecz ale tania, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Czy myślicie że częste mycie opon silnym stężeniem APC (bo tylko takim da się opony domyć) może im zaszkodzić ? Dołączam się i rozszerzam- przeczytałem w instrukcji VW, że należy bardzo uważać przy myciu opon myjką ciśnieniową, bo możemy je w ten sposób uszkodzić, co może doprowadzić nawet do wypadku Czy ktoś może to, powiedzmy... naukowo wyjaśnić? Cptolgierd Jeśli lubisz się bawić http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 68&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 25 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 przeczytałem w instrukcji VW, że należy bardzo uważać przy myciu opon myjką ciśnieniową, bo możemy je w ten sposób uszkodzić, co może doprowadzić nawet do wypadku Może chodzi o bardzo wysokie ciśnienie a co za tym idzie uszkodzenie mechaniczne lub mikro uszkodzenie siatki? Zgłupiałem..... Nie spotkałem się z tym problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 bo możemy je w ten sposób uszkodzić, co może doprowadzić nawet do wypadku Pewnie chodzi o to że przykładając blisko silny strumień wody z myjki do opony to możemy ją trochę naciąć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 JM63, Myśl że sam twórca tej instrukcji nie potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ciekaw jestem, czy jest w tym ziarno prawdy (chociaż nie wiem jak mocny musielibyśmy mieć strumień, bo przecież opona musi znosić okrutne 'ataki' podczas jazdy), czy to raczej coś w stylu 'nie wkładać dzieci do kuchenki mikrofalowej, bo grozi to (...)' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 JM63, Myślę że to dla amerykanów ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 25 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 POWAŻNE Karchery bez problemu nacinają opony przy bezpośrednim kontakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianwroc Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 slyszalem juz o tym ale to jest mozliwe tylko przy bardzo wysokim cisnieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Evo, HDS'em mi się nie udało może jeszcze kwestia dyszy....ale to trzeba się postarać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Mam w pracy HDS 1000 albo 1200 i przy gorącej wodzie i max ciśnieniu, zrywa elewację ze ścian, lakier jeśli znajdzie jakiś "puntk zaczepienia" itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 no wiadomo HDS to jest moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobi Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Nie chce robić zbędnego śmietnika i zakładać niepotrzebnie tematów. Potrzebuje czegoś dobrego do wyczyszczenia wykładziny bagażnika. Nigdy mi się tam nic nie wylało, ale błoto, piach i inne takie rzeczy przez bagażnik się już przewinęły i wygląda to coraz gorzej. Tapicerkę w aucie mam ciemną więc potrzebuje czegoś only do wykładziny takiej jak jest w bagażniku czy na podłodze auta. Nie mam dostępu do odkurzacza piorącego więc potrzebuje czegoś co mógłbym użyć w domowych warunkach. Plus narzędzie które mógłbym to wyczyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Co z Tenzi'ego jest godne polecenia? Mam dojście do dystrybutora i bym mógł zasilić arsenał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Tenzi Alux podobno spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zybercik, Zależy które produkty ... ale jak dla mnie firma o półkę wyżej niż jakieś K2, SONAX, Car Valet itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zybercik, Dostałem z Tenzi calutką kolekcję chemii na testy. Było tego cale pudło i cały dzień zabawy na myjni. Nic nie ujęło mnie za serce. Ot taka budżetówka wcale nie jakaś tania. Alux fakt mył ale w takiej grupie środków killerów to wszystko myje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Warto kłaść drugą warstwę Carbona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Warto kłaść drugą warstwę Carbona? na pewno nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 No to gitara, akurat pierwsza przez noc polezy, przepoleruje i polecę z drugą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi