vhs Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 HSV bez problemu zdejmujesz pasy i do pralki, ja tak robiłem w Maxi Cosi, Ramatti i wiele innych. A jak to zrobić ? Mam problem przy dolnym zapięciu nie mogę przeciągnąć paska. W instrukcji nie ma żadnej wzmianki o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 za godzine zrobię fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 za godzine zrobię fotki Oki, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
different Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 do krakowiaków czy gdzieś w pobliżu M1 lub Plazy znajdę bezdotyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 different, Bora Komorowskiego przy Galerii Krokus bliżej nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
different Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 minetoo dzięki, pokręce się jutro po okolicy może przy nowohuckiej znajdę coś jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 hsv mam nadzieję że wszystko będzie jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 który aplikator lepszy - monstershine piankowy czy gąbkowy? oba niby przeznaczone do wosków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 21 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 S3ci0r, piankowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 21 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Oczywiście, że żółty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 to który w końcu panowie? zółty gąbkowy czy niebieski piankowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 21 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 S3ci0r, żółty piankowy http://www.all4auto.pl/shiny-garage-apl ... wy-p3.html albo żółty gąbkowy http://showcarshine.pl/aplikatory/473-m ... 1-szt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 czyli co to jedno i to samo, piankowy a gąbkowy? czyli taki będzie dobry? http://www.mrcleaner.pl/monster-shine-a ... p1071.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ten co pokazałeś lepszy do opon Do wosku lepszy ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 to wezmę oba i zobaczymy który lepiej się sprawuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keil Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 do krakowiakówczy gdzieś w pobliżu M1 lub Plazy znajdę bezdotyk? Zależy z której strony gdyż ta na bora znajduje się na stacji bp i w mojej opinii jest najbardziej obleganym bezdotykiem jaki znam, w praktycznie tej samej odleglosci od m1 masz na stacji arge 3 stanowiska z dużo mniejszym ruchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 to wezmę oba i zobaczymy który lepiej się sprawuje weź niebieski i stosuj do dressingów na opony a żółty do wosku - nie ma co wyważać otwartych drzwi Panowie, jaką minimalną moc halogenu (taki na stojak) polecacie żeby to "działało" czyli zapewniało dobry podgląd lakieru podczas pracy? Mam taką przenośną 400tkę używaną wcześniej jeszcze w innych celach i to jak grzejnik działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 no dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Secior Niebieski jest za bardzo "agresywny" do wsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Czy przed nałożeniem sealantu można nałożyć cleaner dj LP? Czy po prostu sealant kładziemy na oczyszczony lakier IPĄ po korekcie? @down Sucre Ok, dzięki. Jak znajdę czas w następny weekend to postaram się coś podziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 cptolgierd Były zacięte dyskusje na ten temat i stanęło na tym że dobrze jest położyć claner, ale jeżeli masz możliwości to mógłbyś porównać i pół auta zrobić IPĄ a pół cleanerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 M4ciek, Również miałem 400w i zamieniłem na 100w , jest dużo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasaq Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 M4ciek, tak jak kolegaSzaKal pisał, około 100W (rozumiem, że myślisz nad hqi?) Ja mam obecnie hqi 150W o barwie 5600K i jest dosyć solidny strumień światła. Nie każdemu odpowiada taka barwa, ale dla mnie jest ok. Niestety nie wiem jak wypada wersja 75W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubstone Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Podepnę się pod temat lamp, ale z trochę innej strony. Posiadam HQI 70W, która świetnie sprawdza się przy korekcie. Ludzkie oko wychwytuje każdą rysę, itp. Ale gdy biorę aparat, to na zdjęciu wychodzi efekt, jakby zamiast żarówki w halogenie zastosowany był flesz. Po prostu aparat się "oślepia" jak głupio by to nie brzmiało. Co zrobić, aby zniwelować ten problem? Próbowałem statyw postawić trochę dalej, ale wciąż to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Macie jakies sprawdzone sposoby na reczne polerowanie szyby od skutera ??(szklo akrylowe) Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi