voldi22 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 praktycznie każde mazidło do lakieru ma właściwości hydrofobowe, a pasty poleskie jak pięknie kropelkują To po czym poznać że cleaner na DA robi robotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 voldi22, Wypracuj do zaniku i zrobi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voldi22 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 2 groszki na pad 135 będą ok (na 50cm x 50cm)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 voldi22, Zależy jaki cleaner ale raczej tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 lakier fordowski jest twardy czy miękki? kolor to niebieski metallic "amparo blue" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 "starsze" lakiery sa raczej twarde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 jeżeli chodzi o nowsze modele forda to mięciutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Tutaj są twardości: http://www.polishedbliss.co.uk/acatalog ... rdness.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 tabela troche nie do konca prawdziwa, niby BMW jest Hard a przeciez ma plastelinowe UNI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 snap, pytam o lakier na swoim 15letnim escorcie maq, dzięki wielkie, wygląda na to że jest średni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 snap, można powiedzieć, że w 90% się zgadza Uni to taki wyjątek w sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 vw tez ma papierowe czarne lakiery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Panowie, ta tabelka odnosi się do twardości lakieru w kontekście polerowania, a nie łatwości rysowania się danego auta A to nie do końca to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 no to dobrze bo chodziło mi właśnie o polerowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machar02 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Panowie i Panie. Cleaner (w moim przypadku Meguiar's Deep Crystal Step 1 Paint Cleaner) nakładać aplikatorem? Ruchami do przodu do tyłu? Delikatnie, lekko przyciskać, mocniej przyciskać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 13 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Aplikatorem, delikatny nacisk - nie bać się, próbować, testować, działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
machar02 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
89matthew89 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Czy Tenzi alux bardzo śmierdzi ? (Tzw: ostro mocny zapach ? takiego się spodziewałem po kwasie) kupiłem przedwczoraj i mój zdaje się być prawie bez zapachowy no może trochę coś czuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Czy Tenzi alux bardzo śmierdzi ? (Tzw: ostro mocny zapach ? takiego się spodziewałem po kwasie) kupiłem przedwczoraj i mój zdaje się być prawie bez zapachowy no może trochę coś czuć. Zależy też jaki masz, czy do rozcieńczania czy gotowy GT 0,5l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
89matthew89 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 1L koncentrat po przyłożeniu nosa do nakrętki można wyczuć taki kwaśny zapach zastanawia mnie to czy nie dostałem już czegoś rozcieńczonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Natty's Paste Wax vs Natty's Paste Wax blue - jak pachną? Bo z tego co wyczytałem to praktycznie się niczym nie różnią, taka sama cena - z tym że blue lepiej pasuje na ciemniejszych autach, a ja chciałbym położyć go na biały niemetalik kolor. @down Evo - dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 14 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Odpowiednio wanilia/kokos i guma balonowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afron Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Cześć! Poleruję sobie aluminiowe elementy motocykla pastą Automax i z pewną dozą zaskoczenia udaje się zrobić lustro Ale jak to zabezpieczyć żeby długo się lustro utrzymało? Wystarczy wosk czy może są jeszcze jakieś inne sekretne sposoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Tu popatrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 89matthew89, Koncentrat alux-a ma dość silny kwaśny zapach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi