SJake Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Tworek, spróbuj MAC124 1L = ~37zł. Używamy na sucho i naprawdę daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 SJake, gdzie dostać tego MAC124?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 10 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 grabek246, u Jacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Arekkaz, albo źle szukam albo nie ma u nich w sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 grabek246, w oficjalnej sprzedaży będziemy mieli od poniedziałku 16.01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 SJake, dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 O, to się pospieszyłem z tym Plusem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeOne Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Płyn do szyb Shine Garage już dodany do koszyka. Szukam jeszcze na szybko produktu dla kolegi - chciałbym wypolerować sobie wydech - strasznie mu zoksydował. Korzystając z okazji, chciałbym kupić coś, co pomoże przywrócić blask moim felgom. Warto kupić Meguiar's All Metal Polish? Trochę staffu Megsa już wykorzystywałem i jestem mega zadowolony. Jeżeli nie ten Megs, to może ktoś mi coś poleci zarówno do elementów chromowanych jak i alufelg (nie lakierowanych)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 K2 aluchrom - za 7 zł daje radę Nie lubię mega budżetowych produktów ale ten mnie bardzo miło zaskoczył. [ Dodano: 10 Styczeń 2012, 22:21 ] O, to się pospieszyłem z tym Plusem... Plus - 10 ? Dobry do żywicy, do asfaltu gorszy. Tak naprawdę to nie jest Tar Remover. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeOne Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 ultratouch, Ok, ale to chyba do czyszczenia jest? Potrzebuję czegoś raczej do ładnego wypolerowania (końcówka wydechu auta kolegi) i jakiejkolwiek (moje klocki pylą jak skur..czybyk) warstwy ochronnej na moje alufelgi. K2 da radę? edit: wygooglałem: K2 Aluchrom "czyści, poleruje i konserwuje".. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Mi bardzo ładnie wyprowadził wydech z brązowo czarnego na luterko. Gwarancji nie daje ale za cenę 2 piw warto mieć go w kolekcji. Oblatuję nim wszystko :znaczki,nakrętki, wentyle itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Gdzie w Wawie kupię od ręki aplikatory taki jak żółty megs lub monster shine ? Chyba że ktoś ma do sprzedania lecz potrzebuje je max do piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 k2 jak najbardziej jest ok, megs jest słabszy, a najlepiej poleruje się autosolem, niestety ja po nim poprawiam bo da się jeszcze 1% lepiej to zrobić. ale tym ostatnim idzie zdecydowanie najszybciej. do zabezpieczenia używam jetseal 109 , na alu trzyma się rewelacyjnie i bardzo długo, o wiele lepiej niż na lakierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeOne Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Sparco, ja kupowałem w tym sklepie: autodrogeria.pl w Wesołej (koło Otwocka). Kupowałem Tri Color, ale wydaje mi się, że żółte aplikatory Megsa też były. Z gościem można się umawiać nawet o 22.00 na odbiór osobisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Mozesz podjechac kilka km za warszawe do polishangel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Evo, nic straconego. PLUS10 jest fajny do usmolonych elementów, zaolejonych, ale nie dla kropek asfaltu. Z Autosmarta do asfaltu jest TARDIS. Tak więc spokojnie w MAC124 można się zaopatrzyć - należy tylko pamiętać aby używać na suche powierzchnie, tak jak w przypadku większości tar removerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Gdzie w Wawie kupię od ręki aplikatory taki jak żółty megs lub monster shine ? Chyba że ktoś ma do sprzedania lecz potrzebuje je max do piątku Tu masz listę sprzedawców Meguiarsa w Warszawie. Ja kupowalem nw Ciszewskiego (Ursynów). Zadzwoń najlepiej wcześniej i zapytaj się czy mają to na stanie, zebyś nie kręcił się bez sensu po mieście http://www.meguiars.pl/punkty-sprzedazy ... eckie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whateverek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Czy dowolne APC (mam akurat surfexa HD) może być aktywną pianą? Spienić to się spieni, ale czy to będzie działać ja aktywna piana? Czy aktywna piana to coś zupełnie innego? Edit: Czy warto kupić takie coś http://showcarshine.pl/444-neutral-ph-f ... pnego.html Dość tanio wychodzi, ale ważne też żeby działała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Panowie składam sobie zamówienie i chce kupić tez jakiś środek do usunięcia centek asfaltu z dolnych partii drzwi i zderzaków. Myślałem by kupić IronX do rzadkiego stosowania na felgi i wykorzystał bym go też na drzwi/zderzaki - bo chyba do tego też się nadaje i usunie dobrze smołe (pędzelkowanie i później normalne mycie rzecz jasna). Ale natrafiłem na środek RENO FLASH, który jest tani. Można go polecić, da rade ?? Z góry dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ale natrafiłem na środek RENO FLASH, który jest tani. Można go polecić, da rade ?? Bierz w ciemno - killer na smołę , asfalt i klej IronX nie do smoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dzięki ja tej smoły mam tyle co kot napłakał no ale coś tam zawsze jest... IronX nie do smoły Ale widziałem, że tu na forum nie raz ktoś stosował go na dolne partie drzwi. W jakim celu konkretnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 żeby usunąć opiłki żelaza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 O już doczytałem . IronX soap gel to chyba coś dla mnie. Używał ktoś ? Auto "deteajlingowane' regularnie cały sezon itp. ale czegoś takiego nie nigdy nie używałem czy warto ? Po zimie będzie: 1.myte czymś stosunkowo mocnym -> 2.reno flash -> 3.mycie -> 4.glinka ->5. tutaj mycie IronX Soap gel i dalej zabawa wiadomo jaka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 O już doczytałem . IronX soap gel to chyba coś dla mnie. Używał ktoś ? Auto "deteajlingowane' regularnie cały sezon itp. ale czegoś takiego nie nigdy nie używałem czy warto ? Po zimie będzie: 1.myte czymś stosunkowo mocnym -> 2.reno flash -> 3.mycie -> 4.Glinka ->5. tutaj mycie IronX Soap gel i dalej zabawa wiadomo jaka... Weż samego IronX a soap sobie daruj, mam ale lepiej sprawdza się konfiguracja oddzielnie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Jaki szampon polecicie na Carbona? Myślałem nad VP poseidon/ Dodo Sour Power albo 1Z Raindance. Czy lepiej zrezygnować z carnaubowych i brać Lusso Auto Bathe/ AF Lather? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi