maya Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 wysłałem maila do temachem zobaczymy co odpiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evoo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Mój błąd, przepraszam. Szampony, gąbki, rękawice, mikrofibry, glinki celowo pominąłem. To już mam. Do jakiego samochodu go potrzebujesz, napisz coś więcej - coś doradzimy? Ma być to w miarę uniwersalny zestaw - na pierwszy rzut chciałbym go przetestować na czarnym Outlanderze. np. Pete's 53' + Pro Detailer A co do przygotowania lakieru to zależy ile chcesz na to przeznaczyć i ręcznie czy maszynowo masz mozliwość Hmm.. budżet to plus/minus 150-180 PLN. Na początek poważniejszej zabawy wydaje mi się, że w sam raz? Nie ma sensu wydawać kupe kasy, jak nie wiadomo jak to wszystko pójdzie. Niestety cała operacją wykonana wyłącznie ręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Evo, a probowales Lake Country CCS finessing ja niedawno zakupilem i bardzo mi sie spodobal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 No nie, ale mam te same aplikatory w twardszych wydaniach i są bardzo ergonomiczne, więc do woskowania jak znalazł, dlatego lubie robić TriColorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 dostałem odpowiedź że są to dokładnie te same aplikatory prosto z USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xkem Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Mam pytanie do tych co używali tych dwóch ręczników: MICROFIBER MADNESS DRY ME CRAZY 64X42CM, POLISHANGEL® SoftHeaven Drying Towel Którym wam się lepiej pracowało, czy są jakieś różnice, który jest lepszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Kto jest głównym dystrybutorem w polsce autobrite ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 SzaKal, Autofanatic ale pewny nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 AUTOFANATIC Mamy przyjemność poinformać że zostaliśmy jedynym oficjalnym dystrybutorem angielskich kosmetyków AUTOBRITE w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autofanatic tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 7 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Najprężniej tą markę promuje autofanatic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 autofanatic chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 7 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Spamerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 za długo pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 kliknij pomogl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Spamerzy zobacz czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobelOCP Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Spamerzy zobacz czas Potrzebny fotofinisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matherr Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Czy do stworzenia mieszanki IPA można użyć zamiennie wody demineralizowanej zamiast destylowanej? Ewentualnie gdzie szukać destylowanej, bo jeszcze się nie spotkałem w kilkunastu sklepach typu castorama, nomi ani marketach jak tesco itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 matherr, tak można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 matherr, zawszę przygotowuje roztwór IPA z wodą demineralizowaną i jeszcze nic złego nie zaobserwowałem z tego powodu, ale niech się jeszcze wypowiedzą inni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 woda demineralizowana i destylowana różnią się stopniem czystości - ta pierwsza ma większy stopień czystości lecz w obu przypadkach stopień ten jest na tyle duży że można obie stosować do takich celów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Cquartz TarX czy Tar&Glue Remover od VP? Głownie plamki z asfaltu na felgach i karoserii, ze dwie naklejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zybercik, mac124 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zybercik, Naklejki rewelacyjnie usuwa VP asfalt w sumie też. VP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi