maya Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 wysłałem maila do temachem zobaczymy co odpiszę
evoo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Mój błąd, przepraszam. Szampony, gąbki, rękawice, mikrofibry, glinki celowo pominąłem. To już mam. Do jakiego samochodu go potrzebujesz, napisz coś więcej - coś doradzimy? Ma być to w miarę uniwersalny zestaw - na pierwszy rzut chciałbym go przetestować na czarnym Outlanderze. np. Pete's 53' + Pro Detailer A co do przygotowania lakieru to zależy ile chcesz na to przeznaczyć i ręcznie czy maszynowo masz mozliwość Hmm.. budżet to plus/minus 150-180 PLN. Na początek poważniejszej zabawy wydaje mi się, że w sam raz? Nie ma sensu wydawać kupe kasy, jak nie wiadomo jak to wszystko pójdzie. Niestety cała operacją wykonana wyłącznie ręcznie.
art'ek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Evo, a probowales Lake Country CCS finessing ja niedawno zakupilem i bardzo mi sie spodobal
Administrator Evo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 No nie, ale mam te same aplikatory w twardszych wydaniach i są bardzo ergonomiczne, więc do woskowania jak znalazł, dlatego lubie robić TriColorem.
maya Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 dostałem odpowiedź że są to dokładnie te same aplikatory prosto z USA
Xkem Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Mam pytanie do tych co używali tych dwóch ręczników: MICROFIBER MADNESS DRY ME CRAZY 64X42CM, POLISHANGEL® SoftHeaven Drying Towel Którym wam się lepiej pracowało, czy są jakieś różnice, który jest lepszy...
SzaKal Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Kto jest głównym dystrybutorem w polsce autobrite ?
art'ek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 SzaKal, Autofanatic ale pewny nie jestem
Swoop Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 AUTOFANATIC Mamy przyjemność poinformać że zostaliśmy jedynym oficjalnym dystrybutorem angielskich kosmetyków AUTOBRITE w Polsce.
Moderator rychu Opublikowano 7 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Najprężniej tą markę promuje autofanatic
Administrator Evo Opublikowano 7 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Spamerzy
wrobelOCP Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Spamerzy zobacz czas Potrzebny fotofinisz
matherr Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Czy do stworzenia mieszanki IPA można użyć zamiennie wody demineralizowanej zamiast destylowanej? Ewentualnie gdzie szukać destylowanej, bo jeszcze się nie spotkałem w kilkunastu sklepach typu castorama, nomi ani marketach jak tesco itd
Tworek Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 matherr, zawszę przygotowuje roztwór IPA z wodą demineralizowaną i jeszcze nic złego nie zaobserwowałem z tego powodu, ale niech się jeszcze wypowiedzą inni.
S3ci0r Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 woda demineralizowana i destylowana różnią się stopniem czystości - ta pierwsza ma większy stopień czystości lecz w obu przypadkach stopień ten jest na tyle duży że można obie stosować do takich celów.
Zybercik Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Cquartz TarX czy Tar&Glue Remover od VP? Głownie plamki z asfaltu na felgach i karoserii, ze dwie naklejki.
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zybercik, Naklejki rewelacyjnie usuwa VP asfalt w sumie też. VP
Rekomendowane odpowiedzi