matherr Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 swoją drogą gąbki flexipads wydają mi się bardzo twarde, szczególnie biała, na pewno tak ma być ale wcześniej jedyna gąbka z jaką miałem do czynienia to kąpielowa również biała bardzo powoli wraca do swojej wyjściowej pozycji po naciśnięciu jej np. palcem - jeszcze nowej nieużywanej. Proszę by ktoś napisał, że tak ma być bo nie będę spokojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voldi22 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Też tak miałem więc możesz być spokojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afron Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Nie mam białej gąbki flexipads ale pomarańczowa i żółta też się wydają twarde a pracują dobrze, więc wszystko jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUTO-SPA Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Koledzy mam pytanie. Potrzebuję zakupić zestaw do naprawy odprysków oraz polerowania szyb czy ktos moze podzielic się doświadczeniami,poradzić a może cos zaoferować.Dziękuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 AUTO-SPA, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=209 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 R222 Deluxe Wax Applicator http://www.sklep.car-spa.pl/pl/product/ ... -pack.html używał ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ja używałem - bez szału , za tą kase lepiej kupić co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evoo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zaczynam powolutku kompletować mały zestaw do pielęgnacji na wiosnę, co powiecie na coś takiego? Duragloss Swirl Mark Remover #671 + Migliore Frutta + Optimum Instant Detailer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasaq Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Powiemy żebyś poczytał wpierw trochę i dopiero wtedy zadawał pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evoo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Czytałem, może nawet więcej niż trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal88 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Gdzie szampon? Jak masz zamiar myć auto? Przydalyby sie jeszcze jakied akcesoria zwiazane z pielegnacja auta, fibry , rekawice do mycia. Poza tym jesli chcesz zabezpieczyc lakier musisz go odpowiednio przygotowac... Poczytaj troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Duragloss Swirl Mark Remover #671 + Migliore Frutta + Optimum Instant Detailer Nie jest to jakiś cudowny zestaw Do jakiego samochodu go potrzebujesz, napisz coś więcej - coś doradzimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evoo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Mój błąd, przepraszam. Szampony, gąbki, rękawice, mikrofibry, glinki celowo pominąłem. To już mam. Do jakiego samochodu go potrzebujesz, napisz coś więcej - coś doradzimy? Ma być to w miarę uniwersalny zestaw - na pierwszy rzut chciałbym go przetestować na czarnym Outlanderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Mój błąd, przepraszam. Szampony, gąbki, rękawice, mikrofibry, glinki celowo pominąłem. To już mam. Do jakiego samochodu go potrzebujesz, napisz coś więcej - coś doradzimy? Ma być to w miarę uniwersalny zestaw - na pierwszy rzut chciałbym go przetestować na czarnym Outlanderze. np. Pete's 53' + Pro Detailer A co do przygotowania lakieru to zależy ile chcesz na to przeznaczyć i ręcznie czy maszynowo masz mozliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 R222 Deluxe Wax Applicatorhttp://www.sklep.car-spa.pl/pl/product/ ... -pack.html używał ktoś ? My używamy do RainXa, do tego nadają się rewelacyjnie, natomiast do wosków to jedno wielkie nieporozumienie, swego czasu dawaliśmy je jako gratisy, byle pozbyć się ich z gablotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Kompletuje zestaw do mechanicznej polerki, posiadam UC i SONUS PAINTWORK CLEANSER czy coś do tego muszę dokupić czy lepiej zaopatrzyć się w zestaw past polerskich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 R222 Deluxe Wax Applicatorhttp://www.sklep.car-spa.pl/pl/product/ ... -pack.html używał ktoś ? My używamy do RainXa, do tego nadają się rewelacyjnie, natomiast do wosków to jedno wielkie nieporozumienie, swego czasu dawaliśmy je jako gratisy, byle pozbyć się ich z gablotki możesz polecić jakiś inny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 możesz polecić jakiś inny ? do wosku? weź Bilt Hamber Soft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ja nie polecam BH Soft, może gdyby miał rozmiary typowego "słoneczka" to ok, ale dla mnie jest dużo za mały. Bardzo lubie woskować TriColorem, czerwonym aplikatorem Chemical Guys i czarnym SV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wax Paradise Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ja też nie polecam tych aplikatorów Bilt Hamber. Ta pianka jest taka, hmm, dziwna Ciągnie się po lakierze i za dużo produktu idzie. Wolę standardowe słoneczka - jest wtedy większa wydajność produktu. Wycofałem te aplikatory BH z oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 czy ktoś wie czy ten aplikator to samo co Chemical Guys Ufo ? http://temachem.sklep.pl/opis/2333185/t ... r-ufo.html jeśli tak to problem z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 czy ktoś wie czy ten aplikator to samo co Chemical Guys Ufo ?http://temachem.sklep.pl/opis/2333185/t ... r-ufo.html jeśli tak to problem z głowy Chyba nie - dużo grubszy, przynajmniej ze zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 hmm wg mnie to jest to samo, na pierwszej focie oryginał (znalazłem na forum fotke) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 No opierając się na tych fotkach, to ten drugi wydaje się być dużo wyższy i grubszy , średnica tego okręgu na środku wydaje się być dużo mniejsza na drugim zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi