enjoy1516 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 ktoś testował zestaw Duragloss Bonding Agent #601 + Collinite 476s Super Doublecoat Auto Wax , bo nie wiem jak z trwałością wosku po 601 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nivea Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Używał ktoś może tego??? http://www.bmw-shop.pl/nanowosk-twardy-375-ml.html nic specjalnego - szczególnie za tą cenę, sealant łatwo się aplikuje ale z trwałością kiepsko bardzo przypomina mi produkty Turtle Wax chociaż przyznaje, że kiedy go stosowałem..nie miałem jeszcze bladego pojęcia o glince, cleaner-ach itp. kolega go jeszcze ma, może kiedyś pokuszę się o test trwałości na dobrze przygotowanym lakierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 na szybko jaka glinke brac?? autobrite ?? sonus?? ( lepsza zielona czy jakis inny kolor) ?? czy jeszcze jakas ?? jak z okresem przydatnosci glinki bo mam 2 auta swoje (czasem cos sie trafi od znajomych) pytam bo ost bilt hamber mi sie zrobila jak guma wyzuta klejaca;/ i nie wiem czy brac 200 g czy pol ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Kupiłem pianę aktywną Autobrite MagiFoam i ma trochę nie przyjemny zapach.. Wg. mnie piana śmierdzi trochę rybami... A wg opisu na stronie sklepu: -Przyjemny, bananowy zapach. Dodam że było to zaraz po otrzymaniu paczki. Oraz mam takie coś na powierzchni: Czy to tak powinno być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 blade, mam identycznie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jak się używa MEGUIARS LEATHER ALOE CLEANER STEP 1 ? normalnie na szczoteczke i jazda po skórze bo jest on strasznie gęsty czy może rozrobic go z wodą i wtedy samą pianą czyścic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 minetoo, dzięki za odpowiedź. Mam próbkę P21S Power Gel i też strasznie śmierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 blade, a jak z działaniem? Wiem, że zapach to ważna rzecz, ale chyba nie dla zapachu kupuje się konkretną rzecz - a przynajmniej nie tylko. P.s. też ją zamówiłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 23 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 blade, z mojego doświadczenia powiem,że aktywne piany nie lubią temperatury 10C w dół. Lubią się "rozwarstwiać". Po ogrzaniu problem znika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 blade, nie wiem co ty tam masz w tej butelce, ale moja MagiFoam wcale nie przypomina Twojej na tym foto, fakt nie pachnie za pięknie, ale tragedii nie ma. Natomiast tego co pływa na wierzchu, to u mnie tego nigdy nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 DawPi, Moja dodatkowo wymaga mniejszego rozcieńczenia ale myć myje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Czy AF Imperial można stosować na wypolerowane felgi aluminiowe W opisie nie ma o tym mowy jest tylko że wolny od kwasów ale czy na felgach wypolerowanych na lustro nie będzie zostawiał nalotu bądź kropek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 blade, a jak z działaniem? Wiem, że zapach to ważna rzecz, ale chyba nie dla zapachu kupuje się konkretną rzecz - a przynajmniej nie tylko. Piana działa bardzo dobrze, długo utrzymuje się na samochodzie i ładnie domywa luźniejszy brud. Tylko tego zapachu się nie spodziewałem P.s. też ją zamówiłem.. Będziesz zadowolony. Wczoraj z braku możliwości odpalenia myjki ciśnieniowej, pianie spłukałem wodą z węża ogrodowego i efekty są bardzo dobre wg. mnie. blade, z mojego doświadczenia powiem,że aktywne piany nie lubią temperatury 10C w dół. Lubią się "rozwarstwiać". Po ogrzaniu problem znika. Dzięki, spróbuję trochę ogrzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Mam próbkę P21S Power Gel i też strasznie śmierdzi P21S power gel tak juz ma. I tak lepiej pachnie nowa wersja niz ta stara. Cos podobnie jak IronX. Ale po rozrobieniu np 1:1 juz jest troche lepiej [ Dodano: 24 Grudzień 2011, 15:48 ] Dlaczego lodowka do woskow? I czy moze byc taka? Mam cos takiego ale ta chlodziarka i bez regulacji. Z tego co pamietam temp w RedBullu spada do 4-5 stopni.. Nie patrzylem jeszcze ale chyba i tak mi sie kolekcja do czegos takiego nie zmiesci. Ale tak ogolnie czy jest sens chlodziarki dla woskow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ale tak ogolnie czy jest sens chlodziarki dla woskow? Makki na pewno jest sens U mnie to konieczność - w lat 35-55 C a w zimę podtrzymuję ok 6-8 C pomyśl co się działo z kosmetykami w temp 25 +++ u mnie zaczęły już odparowywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orbit Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 ile lakieru (ml) w spray'u powonieniem zamówić do samodzielnej naprawy kilku odprysków na plastikowych zderzakach? Czy taki lakier będę mógł ponownie użyć np. po roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inarusbox Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Hmm buteleczka taka jak z lakierami do paznokci dla pań zupełnie wystarczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingg Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Hmm buteleczka taka jak z lakierami do paznokci dla pań zupełnie wystarczą myślę że jakby poszukał u niejednej Pani w kosmetyczce to do nie jednego samochodu lakier zastępczy by się znalazł Co myślicie o sklepie z lakierami do paznokci dla Pań w kolorach lakierów samochodowych ...... Kochanie... Mikołaj przyniósł Ci prezent.... noowy lakie do paznokci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Co sądzicie o zestawie Auto Glym Life Shine? Czy taki zestaw jest wart 100zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocolino Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Silverline silverstorm czy Kestrel das 6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasaq Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 cocolino, I tak kupisz obydwa później Ja osobiście brałbym Silverstorma, szybciej zrobisz korektę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Co sądzicie o zestawie Auto Glym Life Shine? Czy taki zestaw jest wart 100zł? Nie wiem dokladnie o jaki zestaw Ci chodzi. Jest kilka tzw AG Life Shine. Jezeli cos takiego: To napewno sie oplaca za 100zl! Jest jeszcze taki zestaw zwany LifeShine. To kosmetyki uzywane przez przedstawicieli AG ktorzy otrzymuja nowe auta z salonu na pakiet Lifeshine. Moje auto jak bylo nowe zostalo potraktowane tym zestawem. -50ml screenwash booster -50ml glass guard -120ml gloss protectant -500ml carpet and upholstery protector -polishing cloths -trigger Bardzo dobry plyn do spryskiwaczy! Glass guard wytrzymal jakies 15000km na bocznych szybach! A impregnator do tapicerki nie wiem jak z zywotnoscia ale po 3 miesiaca moja kobieta rozlala kubek kawy na siedzenie - alcantara + skora. Nic z kawy nie wsiaklo w alcantare, wszystko wsiaklo w papierowe reczniki i zadnej plamy. Wiec srodek tez moge polecic.. Gloss protectant to EGP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 _Makki_ dzięki za odpowiedź. Chodzi mi o ten mniejszy objętościowo, choć przymierzam się i do tego większego. Mogę go mieć za 100zł plus 30 za zrobienie całego auta (taka promocja), więc myślę że się opłaca, sam bym to zrobił ale nie mam garażu ogrzewanego, a do tego miejsca gdzie by to robili mam ze 100m i mogę siedzieć i się patrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocolino Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 http://www.ebay.pl/itm/Meguiars-Mirror- ... 5d318f976f warto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 cocolino, tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi