SzaKal Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 bordowy, Ma mazy bo źle spolerował wosk ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 k24 Czekać po nałożeniu SRP przed woskiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 1 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Simon, tak, noc powinna wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npiotr Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 tak jak pisze Arekkaz, ale i tak napewno osłabi wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1903849940 czy to jest ta sama glinka co fioletowa showcarshine i temachem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keil Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 na oko 100% identyczna z tą od temachemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Przecież SRP to troche Sealant a troche cleaner wiec czemu miałby osłabić wosk, chce nałożyc na miekkiej gabce srp odczekać nałożyc hi tempa znowu odczekac i na to dj ph pro bedzie gut? Czy po korekcie nie ma sensu nakładac cleanera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witap Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Koledzy mam pytanie odnośnie prania mikrofibry. Nie wiem w jakiej temp (60 bedzie dobrze) i czym, czy lepszy będzie jakiś płyn do prania czy zwykły proszek? Lepiej zostawić do wyschnięcia czy wywirować mocno? Na każdej pisze co innego, 60, 95 stopni, wirować, nie wirować, sam już nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=2180 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubstone Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Takie pytanie na szybko, proszę o błyskawiczną odpowiedź Jestem świeżo po zakupie halogenu (od użytkownika forum) HQI 70W. Jak go optymalnie ustawić, żeby oświetlił jak najlepiej dach, jednocześnie nie rażąc mnie w oczy? Próbowałem wiele pozycji, stawiam ok. metra od samochodu, nachylałem go pod różnym kątem, jednak wali po oczach strasznie. Nawet na lakierze za mocno go widać, bo ciężko skupić wzrok na rysach. Proszę o szybką odpowiedź, może jakieś fotki z PSB. Ja na razie nic nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 cubstone, Jak polerujesz dach, to stawiaj halogen po tej stronie co stoisz a nie po przeciwnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Czy jest jakiś temat jak i w jakich temperaturach przechowywac woski ? jak tak prosił bym o link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubstone Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Sparco, było o tym niedawno: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=2715 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczekksan Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam, wczoraj miałem małe zdarzenie i niefortunnie przerysowałem sobie felgę. Da się coś z tym zrobić ? Patrząc z góry na to zadrapanie, wygląda to tragicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 naprawa felgi aluminiowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeM Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Strasznie parują mi szyby (w aucie sucho, filtr wymieniony) Lepiej kupić Glass fog clear anti-fog czy pochłaniacz wilgoci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Zmienić filtr pyłkowy kabiny, zerknąć czy gdzieś nie ma wilgoci w aucie np? przód pod wycieraczkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Zmienić filtr pyłkowy kabiny, filtr wymieniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Strasznie parują mi szyby (w aucie sucho, filtr wymieniony) Lepiej kupić Glass fog clear anti-fog czy pochłaniacz wilgoci?zapewne masz wilgoć w tapicerce więc pranie ekstrakcyjne albo pochłaniacz wilgoci, żaden fog clear nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 eMeM, lepiej wyeliminować przyczynę niżeli walczyć ze skutkami "Fog Clearami" i tym podobnymi. Zacząłbym od tego o czym napisał Maya a później szukał nieszczelności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam,mam pytanie dotyczące metalowych progów w Mercedesie ML. Podobne progi miał mój ojciec w X6 i zawsze to samo pytanie... Czym wyczyścić (wypolerować) biały nalot lub nalot rdzy na nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Opowiedz na twoje pytanie http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... tal+polish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Szukałem szukałem i nie znalazłem. Dziekuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRUŚ Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 czy biały denaturat może zastąpić ipa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 IPA pół litra masz za 9 zł. Jest sens kombinowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi