kupusso Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 michal55yh miałem taka sytuacje, że na akrylu robiły sie mazy, była to wina ewidentnie tego, że utleniony lakier się scierał pod wplywem pracy z aplikatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Witam, czy Colli 845 brudzi plastiki ??? tak samo dodo juice lime prime Z "nie w kolorze" mam tylko klamki których nie oklejałem przy aplikacji 845 i raczej nic nie zostało. Choć starałem się je omijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xkem Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Czy zbyt blisko przystawiona myjka ciśnieniowa na ehrle może zrobić małe punktowe wgnioty? mam 2 takie wgniotki w odległości około gdzieś 2,5cm, a w jednej lakier odpryśnięty , ale nie kółko, a bardziej kreska. Miejsce to dach, ale jakieś 3cm od boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xkem Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Widocznie ktoś bardzo się prosi o złamane rece Nigdy nie można utrzymać auta bez żadnych przygód Postaram się zrobić zdjęcie i pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 A nie obiłeś w czasie mycia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xkem Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Napewno nigdy nie dotknąłem pistoletem, ani wężem dachu, zresztą aż tak mocno na niewielkim obszarze w poniedziałek wrzuce fotke, bo teraz nie mam jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 odebrałem autko od lakiernika - robiłem całościówkę - ile trzeba poczekać zanim zrobię polerkę na lustro ( w tej chwili jest po prostu po polerce ale takiej do korekty, trochę hologramów)? kiedy kłaść wosk? wyżej już było: teoretycznie nieskażony lakier? Jeśli lakiernik nie wygrzał jej pod promiennikami to niczego nie dotykaj przez najbliższych kilkanaście dni... Jak jest dobrze pomalowany to wystarczy PF2500 i SF4000, jak nie... to jedziesz mocniej. czy można w tym czasie położyć jakiś wosk/sealant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 z tego co Mi wiadomo tylko na bazie wody np. Optimum Car Wax. Ale jeżeli nie był wygrzany to pewnie bym się wstrzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogoble Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 POORBOY'S WORLD NATURAL LOOK - na przedniej desce tam gdzie nawiew mam siateczkę czy jak przejadę po niej mleczkiem wchłonie się ?? czy zostanie w dziureczkach ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 2 Października 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Pędzelkiem to rozprowadź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Rogoble, psikasz na bawełnianego pada i przecierasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogoble Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 czyli się nie martwić że nawłazi ? :> a stary specyfik (Made In Autoland) zmyć APC ?? i czy proporcja do deski 1:40 będzie git ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Jakie APC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogoble Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 NIELSEN APC CYCLONE 1 LITR - ALL PURPOSE CLEANER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Czy jest jakaś wielka różnica trwałości pomiędzy Coli 476 a 915 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 ja w Octavii II FL stosowałem już PB NL na tą siatkę bezproblemowo, jedynie miałem wrażenie że trzeba dać go tam trochę więcej na aplikator (bawełniany właśnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 stary specyfik (Made In Autoland) zmyć APC ?? i czy proporcja do deski 1:40 będzie git ??? git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 mam problem po korekcie zakamarki popsikalem IPA 1;1 z woda i powstaly takie mleczne zacieki czym pozbyc sie tych zaciekow kolor to srebny metalik pomozcie spotkal sie ktos z taka sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 nie precyzujesz na czym masz te zacieki umyj auto szamponem jak nie pomorze to zabacz apc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 wlaśnie skończyłem dwu dniową zabawe przy aucie. Na koniec odtłuściłem lakier IPA i położyłem dwie warstwy wosku Collinite 476. W tej chwili auto stoi w garażu po drugiej warstwie. Pytanie to: czy wystawiać go na słońce ? Czy może lepiej niech postoi do jutra w garażu. Chodzi o to by wosk jak najdłużej wytrzymał a wystawiać na słońce średnio mam jak gdyż pewnie zaraz się kurz zainteresuje lakierem. (nie daleko jest budowa i pewnie przyleci z wiatrem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 kuchar, sam sobie odpowiedziałeś . Jak postoi w garażu to możesz sobie go jeszcze dopieścić po całkowitym utwardzeniu, jak wystawisz to już nie dotkniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Tak więc stoi juz 4 godziny po spolerowaniu drugiej warstwy #476 i postoi tak do jutra lub nawet do weekendu. Jak myślicie jest sens aplikować 3 warstwe wosku bo wg. mnie raczej nie przedłuży to jego żywota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 2 to optimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Czym i jak czyścić kierownicę? Bo mi się niemiłosiernie lepi.. O taką: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi