Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
gdzie popełniłem błąd?

myśle że, ta gąbeczka coś nie teges....

ale to najbardziej rzuca się w oczy na masce czyli tam gdzie robiłem to już tą szmateczką (nową), może za mało :ad:

Opublikowano
gdzie popełniłem błąd?

myśle że, ta gąbeczka coś nie teges....

Ciezko sie nie zgodzic, twarda gabka pewnie podczas polerowania robi za duzo ciepla i stad te smugi...

Opublikowano
najlepiej, zmienic wosk ;)

A jak juz bardzo chcesz go uzywac, sprobuj scierac panel po panelu.

zmienic wosk... ty mi lepiej powiedz co zrobić zeby pozbyć się tych smug

:x

Opublikowano
najlepiej, zmienic wosk ;)

A jak juz bardzo chcesz go uzywac, sprobuj scierac panel po panelu.

zmienic wosk... ty mi lepiej powiedz co zrobić zeby pozbyć się tych smug

:x

Zrobilem to linijke nizej ;)

Gruby, delikatniej nie umiem :P

Opublikowano

no dobra, ale ja już nie chce nakładać wosku, co mam zrobić zeby pozbyć się smug? musze kolejną porcje nakładać?

[ Dodano: 22 Wrzesień 2011, 23:34 ]

umyć? wziąć szmate i trzeć czy co poradźcie chyba po to te forum zostało założone. twoja wypowiedź "zmień wosk" jest nie poważna

Opublikowano
umyć? wziąć szmate i trzeć czy co poradźcie chyba po to te forum zostało założone. twoja wypowiedź "zmień wosk" jest nie poważna

spokojnie kolego :thumbdown: obstawiam, że musisz lepiej polerować MF.

Opublikowano

Jest powazna jak najbardziej. Nie wiem czym myjesz auto, jak szmata to proponuje zmienic przynajmiej na swieza, miekka gabke.

Zeby dojsc do tego co jest nie tak, najlatwiej jest zmyc ten wosk i zobaczyc czy te smugi to faktycznie nie dotarty wosk czy juz porysowany lakier. Jezeli smugi zejda po myciu bedziesz mogl spokojnie zaaplikowac produkt jeszcze raz, tym razem inaczej. Co pisza w instrukcji i ile tego wylales na auto?

Opublikowano
czy jest specjalna technika nakładania HDC zymola?

Technika jest taka, że nakładasz i ściągasz po chwili miękką szmatką MF... Nie pozwalasz temu zaschnąć. Jak zaschnie to HDC najłatwiej ściąga się HDC ;)

Opublikowano

moze mi ktos powiedziec z doswiadczenia ile powinien leżeć FK 1000p na jednym panelu po polozeniu do momentu sciagniecia przy temp. 12 stopni?

• Moderator
Opublikowano

Ja zostawiałem na pół godziny w takich temperaturach a jeśli jest do tego wilgotno to i tak woskowanie może nie wyjść najlepiej.

Opublikowano
Ktos tu chyba zapomnial o takim czyms jak test palca

pamietam pamietam ;) tylko zapytalem tak czasowo jak to wyglada

Opublikowano

Ktoś zna jakiś skuteczny i bezpieczny środek do usunięcia silikonu z reflektorów? Poprzedni właściciel miał założone paski ledowe i brewki. Po usunięciu został na reflektorach silikon. Klosz jest plastikowy. :idea:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.