DDominikk Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Dzięki Wam za pomysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Arek powiedz skąd wziąć takie słitaśne etykiety na buteleczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 9 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Trzeba zamówić u kolegi tylko że kolega już nie chce robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 SCS ma takie nalepki afair... 1,5zł sztuka Dobra. Pytanie z mojej strony: Czy jest sens w ogóle brać się za bary z lakierem na VW Bora przy użyciu UC i twardszej strony tricolora (w sensie, czy w godzinkę-dwie oblecę auto, żeby chociaż odświeżyć lakier i może usunąć lekką oksydację?), czy lepiej sobie darować i zrobić dwa przejazdy przy użyciu SRP? Na to pójdzie pewnie 1000P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 czy w godzinkę-dwie oblecę auto zapomnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 w sensie, czy w godzinkę-dwie oblecę auto, żeby chociaż odświeżyć lakier i może usunąć lekką oksydację? Chodzi o całość pytania ale domyślam się, ze odpowiedź podobna. Czyli raczej wrzucić SRP i myśleć nad korektą po zimie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 miskieusz, żeby to miało ręce i nogi to czasu mało, 4-5h na sam UC trzeba liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 żeby to miało ręce i nogi to czasu mało, 4-5h na sam UC trzeba liczyć Hmm może być ciężko. Więc teraz w drugą stronę...czy nie lepiej poświęcić te godziny na SRP? Na tym poziomie nie zależy mi na super korekcie a odświeżeniu i uzyskaniu jakiejś podstawki pod wosk AFAIK to SRP jest ok, bo zakryje mi ryski, ew lekko przeczyści i dorzuci podstawę wosku (AIO w końcu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Czym zmyć kilkumiesięczny asfalt z chropowatego plastiku żeby nie uszkodzić jego struktury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Tar&Glue remover? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whateverek Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Mam komplet sonus sfx-1, sfx-3 + german. Czy jest sens kupowania UC czy raczej efektów lepszych nie uzyskam (póki co praca tylko ręczna) i szkoda kasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senz Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Mam komplet sonus sfx-1, sfx-3 + german. Czy jest sens kupowania UC czy raczej efektów lepszych nie uzyskam (póki co praca tylko ręczna) i szkoda kasy? Rób tym co masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocolino Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Kiedy najlepiej kłaść sealant na zimę ? Myślicie, że już czy jeszcze za wcześnie. Najbardziej zależy mi na trwałości więc im później tym lepiej ale z racji tej, że garażuję furkę pod chmurką muszę mieć w miarę optymalną temperaturę. Dzisiaj oglądałem prognozę długoterminową i do końca wrześnie temperatura rzadko kiedy będzie przekraczała 20 st. Więc już czy jeszcze się wstrzymujecie ? Jeśli tak to do kiedy ? Sealant to FK 1000p wspomagany QD FK Final Slick Body Shine po myciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Ktora polerka rotacyjna jest lepsza silverline silverstorm czy kestrel sim 180?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Salwinek91, zależy czego oczekujesz. Ja wziąlbym SIMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Narazie dopiero zaczynam przygode z polerowaniem. Uzywalem makity kolegi przy swoim samochodzie ale nie bede przeciez uzywal jego sprzetu caly czas. I zamierzam wlasnie sobie cos takiego narazie zakupic. SJake, to mowisz ze kestrel lepszy jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 W jaki sposób nakładać cleaner R222 Paintwork Cleanser?? Taj jak wosk nałożyć, poczekać aż wyschnie i wytrzeć MF czy całkowicie wycierać aplikatorem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIL Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Mam pytanko czy AG SRP mogę nakładać polerką rotacyjną? Jeśli tak to jaki pad do SRP z firmy flexipads żółty czy pomarańczowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 SIL, pad najlepiej wykończeniowy - czarny, SRP to AIO więc nakładanie jak w przypadku cleanerów- wolne jednostajne przejazdy z niską prędkością obrotową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 quadrifoglio, wcierasz do zniknięcia, resztki przecierasz MF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał88 Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Czy ktoś miał do czynienia z woskami i sealantami z Insta Finish Chodziło by mi zwłaszcza o opinie na temat Insta Finish Cherry Wet Wax bo szukam i nic nie widzę no chyba że ślepy jestem ewentualnie jaki inny środek w podobnej cenie możecie polecić na teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Rafał88, Insta Finish to dobra jakość za dobra kasę. Uzywałem Insta Finish Cherry Wet Wax - całkiem ok... będziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocolino Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Kiedy najlepiej kłaść Sealant na zimę ? Myślicie, że już czy jeszcze za wcześnie. Najbardziej zależy mi na trwałości więc im później tym lepiej ale z racji tej, że garażuję furkę pod chmurką muszę mieć w miarę optymalną temperaturę. Dzisiaj oglądałem prognozę długoterminową i do końca wrześnie temperatura rzadko kiedy będzie przekraczała 20 st. Więc już czy jeszcze się wstrzymujecie ? Jeśli tak to do kiedy ? Sealant to FK 1000p wspomagany QD FK Final Slick Body Shine po myciach. UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 cocolino, najlepiej w listopadzie... ale... połóż teraz, w listopadzie powtórz. Polecam równiez wykonac ten sam zabieg w styczniu. "Używając" samochodu FK1000 wytrzymuje zimą, w dobrej kondycji 2 miechy. Zależne od używania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wax Paradise Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Insta Finish to dobra jakość za dobra kasę. Uzywałem Insta Finish Cherry Wet Wax - całkiem ok... będziesz zadowolony. A co powiesz o trwałości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi