uri90 Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Patgor, utrzymuje sie tyle co wszystkie czyli po pierwszym myciu już nie jest tak widoczny, mimo że nadal jakoś tam odpycha wodę. ja tak czy siak dressing staram się nakładać przy każdym myciu. jego wydajnośc mnie zachwyca, mam go już rok i po każdym myciu go nakładam na opony, nie tylko swoje ale i rodziców i znajomych, nie jestem w stanie zliczyć ile już kompletów zrobilem a z opakowania 500 ml ubyło dopiero może z 1/5- 1/4. Jedyne co mnie denerwuje w dressingach to fakt, że po np. tygodniu na oponie widać kurz a na oponach bez dressingu kurzu nie widać ahaha ale to chyba przypadłość wszystkich dressingów, a raczej opon, po prostu pracują w takich warunkach że muszą się kurzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Co do wykonczania opon bez zbytniego polysku to kiedys kupilem przy okazji innych zakupów w sklepie motorytzacyjnym za ok 17zl, taka pianke do opon z Craplan'a "Tyre Shine". Po nałozeniu jej na wczesniej umyte i wysuszone opony z efektu byłem bardzo zadowolony ( czarne oponki, bez zbednego połysku jakby były wysmarowane olejem). Bradz łatwo sie ja aplikowalo, bo wystarczyła psiknac na opone i odczekac kilka minut az wchłonie. Co do Jaguarka to autko na prawde bardzo ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi