melvin Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Chętnie bym zobaczył test na jasnym lakierze,jak się to cudo spisuje.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Evo, Przy pracy Lake Country nie zauważyłem żadnych minusów ale przy 3M także ich nie zauważyłem. Praca na takim samym poziomie oba produkty są wykonane naprawdę dobrze. Niektórzy nie lubią padów waflowych więc taki LC będzie idealny, mimo że nie widziałem różnicy w pracy to bardzo przypadł mi do gustu ten czarny Pad. Już do nas jedzie finishing pad z serii kompresor, zobaczymy jak te się spiszą Jeszcze w praktyce nie używałem LK cutting, ale w dotyku na pewno jest mniej twardy niż cutting 3M, nie wiem jak w pracy melvin, w niedalekiej przyszłości postaram się przejąć jakis jasny kolor do testów
aro_77 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja mam komplet CCS malych od wiosny 2010 - bardzo fajne pady, duzo uzywalem cutting na DA i jest w idealnym stanie. Potwierdzam zolty cutting jest "miekszy" niz zielony 3M.
wujek600kv Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 uważam ze to bardzo fajny produkt. sam najpierw kładłem cleaner, potem wet mirror i na koniec wosk . nie zauważyłem aby negatywnie wpływał on na trwalosć. gdyż za 2 razem użyłem tylko samego wosku i trzymał sie on dokladnie tyle samo co na tym wet mirror
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 wujek600kv, Dzięki za info , u mnie na razie praktycznie codziennie pada ale kropelkowanie się nie zmienia.
art'ek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 a mial ktos z was porownianie wet mirrora do UDS bo nie wiem na co sie zdecydowac
Marcin P. Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 uważam ze to bardzo fajny produkt. sam najpierw kładłem cleaner, potem wet mirror i na koniec wosk . nie zauważyłem aby negatywnie wpływał on na trwalosć. gdyż za 2 razem użyłem tylko samego wosku i trzymał sie on dokladnie tyle samo co na tym wet mirror A jaki cleaner i jaki wosk?
wujek600kv Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Marcin P Cleaner to Zaino All in One. taki zielony, wosk CG Pete's 53
Rekomendowane odpowiedzi