Jump to content

Auto Świat radzi...

soyekk

Recommended Posts

Witam!

Natknąłem się dziś na taką oto : serię filmów o z założenia "bezpiecznym i fachowym" myciu samochodów. Najbardziej w tych ich pseudo profesjonalnych filmach wkurzyło mnie, że nawet nie wspomnieli o chociażby myciu auta metodą na dwa wiadra.

Finalna scena kiedy facet wylewa wiadro brudnej wody na samochód...poezja. :thumbdown:Jak nie myć auta

Ciekaw jestem Waszych opinii :o

Już kiedyś wrzucałem filmiki z tej serii w dziale "śmieszne" ;)

Mnie najbardziej podoba się mycie auta przy użyciu szczoty.

Chociaż "najbardziej" to chyba nie najlepsze określenie bo wszystkie porady tej poczytnej gazety są ex aequo - czyli guzik warte.

Łysy taki mistrz autokosmetyki , ale co bierze do ręki to czyta co to jest :-]

Gość jest dobry zmywa owady z szyby ,później jedno machniecie wycieraczkami i jest cool :) .Ale do polerki jego bani nie ma co się przyczepić :-] błyszczy się idealnie ;)

• Dystrybutor

Jak można być redaktorem w znanej, ogólnopolskiej gazecie i tak rzetelnie przygotowywać się do pracy...

Program obejrzało ponad 100 000 osób, Ci co posłuchali tego gościa powinni mu grzecznie podziękować ;)

filmik nr1 mnie rozwalił... jak można wylewać cały syf z piachem w celu ,,opłukania auta'' ? ostro z tym wiadrem pojechał :lol::lol:

używał ktoś tej pianki do opon sonax ? bo zastanawiam się albo nad pianką albo nad żelem megsa

I tak większość społeczeństwa uważa gościa z AŚ za guru mycia samochodów heh Bo on jest w telewizji!!! A co jest w TV i w internecie to musi być prawda!

nie wiem kiedy był emitowany ten filmik w telewizji ale co za problem napisac do tego Pana i sprostowac pewne rzeczy a najlepiej zaprosic go na pokaz jak to sie robi i w tedy moze nakreca jeszcze jeden filmik tym bardziej jak widac po ogladalnosci beda mieli dodatkowy reportaz(profesjonalny)

Tytuł powinien być taki "Jak nie myć auta" Bo z AŚ jest kilka filmików jak myć auto

Tu mamy przykład łatwego uszkodzenia lakieru , bezpośrednio syfem z progu sobie porysował maskę....

A w innych filmikach mówili że bezpiecznie ściągać wodę starym piórem wycieraczki ...

Wgl AŚ niektóre filmiki robi nie potrzebnie.