Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,chciałbym dowiedzieć gdzie można dostać krzesełka na kółeczkach , które pomagają przy polerowaniu samochodu

Opublikowano

kurcze sam muszę sobie zwrócić uwagę bo słabo sprecyzowałem zapytanie,przeglądając prace MrCleanera zauważylem takie fajne krzesełko gdzie w podstawie można przechowywać

środki do polerowania, o takie właśnie krzesełeczko mi chodzi

Opublikowano

7 lat temu pracowalem w auto-detailingu stosujac taki taboret na kolkach i jest to swietna sprawa dla kregoslupa,ale przy polerce nic nie pomoże...od tego jest maszyna polerska:):)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

rogo, niezłe... Z jakiej stronki to zdjęcie dopadłeś?

Opublikowano

Podobny model można dostać na allegro za trochę tańsze pieniądze

Opublikowano
Podobny model można dostać na allegro za trochę tańsze pieniądze

mówisz o tym drugim ? Osobiście wydaje mi się że ten okręgły bedzie bardziej poręczny no i ma regulację wysokości

Opublikowano

Ten pierwszy jest strasznie kiepsko wykonany (jeśli to taki jak widziałem na hali w Wawie;)).

Dla mnie odpada, fajne krzesełka ma Beta ale nieprzyjemnie drogie;/

Opublikowano

Jak wszystko z bety :) tez ogladalem jakis czas temu. Skrzynki i narzedzia to chyba Scuderia Ferrari uzywa?

• 1 rok później...
Opublikowano

Też szukam porządnego siedziska, tym bardziej, że mam problemy z kręgosłupem - zastanawiam się nad takim czymś, tak zwany klękosiad rehabilitacyjny:

size-800x600_klekosiad_orzech1_d_746477769.jpg

z oparciem:

krzeslo-ergonomiczno-ortopedyczne-ergoagile-classic-z-oparciem-klekosiad.jpg

Opublikowano

yooz3r, do siedzenia przy biurku fajne (sam używam klękosiadu na codzień), ale nie do pracy przy aucie. Do auta musi być małe i zwinne, inaczej będzie bezużyteczne.

Opublikowano

Ja sobie zrobiłem ze starego krzesła biurowego. Może siedzisko mogłoby być mniejsze, ale wtedy krzesełko nie byłoby takie wygodne i stabilne jak teraz.

Poodkręcałem po prostu podłokietniki + oparcie i tak się urodziło :D

• 2 lata później...
Opublikowano

Na tym z juli, parę razy miałem okazję na nim pracować i brak zastrzeżeń. Jest gdzie położyć pasty, czy coś, jeździ dobrze, regulacja również w porządku. Po 2 miesiącach nie widać jakiegoś zużycia.

Opublikowano

Stołek z Juli posiadam od ponad roku, jest wygodny, dość nisko się opuszcza, ale do pracy np przy progach to już trzeba zejść na ziemię :D no ale to wiadomo.

Niestety po roku intensywnego użytkowania rozsypały się łożyska we wszystkich kółkach, (ważę 85kg, podłoga w garażu płaska jak stół) ale wymiana na nowe, podgumowane za 40 zł/kpl i jeździ jeszcze lepiej jak oryginał, ori kółka są plastikowe i dość głośne.

Z mojego pkt widzenia cztery kółka to za mało, czasami podczas próby przemieszczenia się potrafił się zaciąć i było blisko do wywrotki.

Teraz brałbym z pięcioma kołami.