ktm950 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Są jakieś stare testy na forum - trwałość podobna (ciut słabsza w 915) a wygląd ciut lepszy w 915. No i kurzu tak 915 nie łapie (chociaż idealnie też nie jest). Pytanie tylko, czy warto płacić 2x tyle za "trochę lepsze Colli". Co prawda jest go również 2x więcej niż Colli, ale którego detailera to obchodzi? Fakty faktami, ale przecież detailing ma mało wspólnego z pragmatyzmem
yacek _b Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 ktm950 jeżeli masz już Colli 476 to przesiadka nie warta uwagi , masz praktyczny kolor , który niestety nie jest kolorem "efekciarskim " i co byś nie położył to bez porządnej korekty/przygotowania lakieru będzie podobnie . Ja miałem przez pewien czas oba woski Colli i zostawiłem sobie 915 bo mi sie bardziej podobał , puszka starczy mi na dłuugie lata .
adisan82 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 ja osobiscie uzywam z rodziny colli 845, jest ok ciekawe jak wypada w zestawieniu z 915 ?
ma1marek Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Mam dokładnie ten sam "problem". Szukam wosku na czarny lakier metallic, który najczesciej bedzie przygotowywany AG SRP. Na wszelakich forach jest masa wątków o udanym łączeniu SRP + 476 (nawet filmiki na yt) jednak nic o srp+915. BTW: Czyms sie rózni 476 a 476s? To to samo?
Rekomendowane odpowiedzi