asia.taka Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 Zdjecia Zymol Concour miesiąc po aplikacji:
Sucre Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 Asia przez ten miesiac wspomagany czyms??
asia.taka Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 Asia przez ten miesiac wspomagany czyms?? Nic a nic, tylko raz myty na bez-dotyku, stoi pod chmurką koło ruchliwej drogi i ładnie wszytko "odpycha". Zrobione przez ten czas około 600km w trasie.
sebas1 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 Asia.taka a lakier jakoś przygotowany przed aplikacją ? EDIT: Jednodniowy soft99 po całonocnej ulewie opłukany na bezdotyku.. Celowo zrobiony tylko wycinek dachu nadal bardzo mnie zadziwia ten wosk
asia.taka Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 Asia.taka a lakier jakoś przygotowany przed aplikacją ? Samochód umyty zgodnie ze sztuką, wysuszony następnie do garażu, nałożenie Zymol HD-Cleanse a później wosk. Samochód w garażu czekał nie ruszany do następnego dnia, następna warstwa wosku. Po paru godzinach wyszło ładne słoneczko wiec postał trochę na słońcu. I to tyle.
voley Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 Trochę deszczu i od razu banan na twarzy Kilkunastodniowy DJ.
jukojuko Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 Który DJ ? Mi najbardziej podszedł Blue Velvet choć twardy cukiereczek chyba poza zapachem jest taki sam Zresztą na lato yo mój no1 . Używam ich praktycznie jak QD . (szybka aplikacja i szybkie ścieranie) . I brak wypacania jak jest czasami po zymolku.
voley Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 jukojuko, HC właśnie. I strasznie się wypaca, trzeba docierać później.
jukojuko Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 Ja akurat nigdy z nimi nie miałem problemów z wypacaniem. Może za bogato nakładasz Ja sample-rem Zrobiłem 4 razy auto i zostało mi ponad pół A zymolkiem już smarowałeś np carbon ?
wojtaskw Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 Jakość nie powala, ale coś tam widać Glina-->compound-->nattys paste wax blue tydzien temu nakladane, auto myte 3 raz
kaskra1 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2014 Bouncer's Vanila Ice 9 miesięcy od aplikacji na Prima Amigo
kamilgt Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2014 9 miesięcy od aplikacji na Prima Amigo przebieg? jakie QD?
kaskra1 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2014 Bez QD Ostatnie 7 miesięcy więcej stało pod kocem niż jeździło, bardziej chodziło mi o pokazanie tego jak indywidualne jest ile komu wosk poleży, wszystko zależy od tego co przez ten czas działo się z autem.
dieludolfs Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Turtle Wax Ice po tygodniu od dnia jego aplikacji: Za duże zdjęcie.
criss2007 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Obrazek Bouncer's Vanila Ice 9 miesięcy od aplikacji na Prima Amigo faktycznie piękne kropelki
Winchester Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Moja pierwsza praca Auto po glinkowaniu, porzadnym myciu oraz woskowaniu (Collinite 476). Szyby spryskane zwykla niewidzialna wycieraczka z Autolandu. Praca sprzed 3 dni .
chris18404 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Cześć, aplikacja 9dni temu Cherry Glaze a na plastiki Nielsen Super a Shine, podłoże nie glinkowane, co o tym sądzicie bo ja sie za bardzo nie znam:(
Artih Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Marnie ... no ale sam sobie odpowiedziałeś (przygotowanie powierzchni) dlaczego.
rojass Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Pierwsze foto - lakier LB5M z palety VW. Mycie--> Tar&Glue od SG-->mycie-->Iron Off od SG-->mycie--> glinka ValetPro żółta-->mycie--> Sonax Brillant Shine Detailer-->Dodo Juice Blue Velvet. Zdjęcie słabe, ale coś tam widać
Eidos71 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 rojass - na BSD położyłeś wosk...?
rojass Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Taa, wiem że zła kolejność i być go tam nie powinno... Kropelkuje ładnie, śliski jest, ciekawe jak długo poleży. To moja pierwsza tego typu praca, kolejnym razem będzie lepiej
Artih Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 To proste - na BSD poleży do pierwszego deszczu
Rekomendowane odpowiedzi