Altay Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Mi samo ultimate QD od megsa siedziało 3 tygodnie z niezłymi kropelkami
JM63 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Tydzień i ok 600km. Na pewno Evo wziął $ od Sonaxa, bo ten BSD kiepsko działa http://www.youtube.com/watch?v=d2kMMnMUCz8&feature=youtu.be
Pavlik Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 JM63, mistrzu, nie dasz rady ustawić jakiejś normalnej rozdzielczości nagrywania
JM63 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 Pavlik, muszę ogarnać kogoś do nagrywania Ale już wiem, że muszę trzymać telefon poziomo, wtedy będzie po ludzku Ale jak wrzucisz HD to widać co trzeba
Moderator krd Opublikowano 9 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2013 A na zielonym Sonax wyglada tak: Nakladany 13 lutego. Myty ze 2 razy proszkiem i pewnie plukany podobna ilosc razy. Kropelki po stopnialym przez noc sniegu
luq92 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Roztopiony śnieżek na dachu FK1000P:
kaskra1 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 SONAX 1,5miesiąca myty trzy razy na dwa wiaderka....
Altay Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 BSD czy PNS ? Mój netshield umarł wczoraj na wszystkich poziomych powierzchniach, a na pionach trzyma jak zły
kaskra1 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 BSD mimo zalegania na nim grubej warstwy brudu po umyciu ukazaly sie kropelki.. Nie moge powiedziec bo bylem kapke w szoku jak zobaczylem ciekawe kiedy zejdzie mi banka 5l...myslalem ze co mycie bede musial...a tu psikus.
bagnino Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Migliore Grande Wax - wiem, ze sa "lepsze" ale jako trudniący się fotografią nie mogłem się oprzeć uwiecznieniu efektu kilka lat temu. Podłoże było jedynie myte - nie glinkowane o ile pamiętam - lakier oryginalny - nigdy nie polerowany (auto 96K przebiegu) - zdjecie rankiem dnia nastepnego a wiec z zerowym przebiegiem a po chlodnej nocy. Uploaded with ImageShack.us
SJake Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 Wosk po 6 i pół miesiąca. ~6000km, zima, sól, deszcz, śnieg. Garażowany! Zymol Royal, jedna warstwa na HDC (nałożony 30.08.2012) Żadnych QD. Myty 3 razy Aqua Angel, 7 razy bezdotyk, 3 piana Espuma Activo.
tukolarz Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 SJake, przy swojej cenie to on łaski nie robi, że daje radę . A już bez wyśmiewania i haterowania: Fiu, fiu . Na każdym panelu tak dobrze się trzyma?
SJake Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 tukolarz, To akurat był dach, ale na większości paneli trzyma fason. Na oblepionych brudem "dołach" oczywiście takich kropelek nie ma i trzeba będzie ocenić dopiero jak przyjdą cieplejsze dni. Próbowałem oczywiście nagrać film, aby złapać zrzut wody itp. Mogę jednak śmiało stwierdzić, iż operowanie lancą, trzymanie aparatu + ochrona przed szaleńczym wężem = dużo niecenzuralnych słów i kiepski materiał.
fernando Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 SJake, nie wiem, czy robi łaskę, czy nie robi, ale mnie się podoba ten efekt po takim przebiegu
SJake Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 fernando, Coli to to nie jest, ale daje radę. "Próba przetrwania" trwa dalej... Mam nadzieje, że do połowy maja potrzyma.
Wesol Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 Kupę czasu mnie nie było na forum Więc zarzucam foto kropelek , kupionego na testy Sonax'a Brilliant Wax'a (Miał być przeznaczony na wnęki , ale spróbowałem całe auto ) Foto zrobione z 2tygodnie po nałożeniu
Ciastek Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 Mogę jednak śmiało stwierdzić, iż operowanie lancą, trzymanie aparatu + ochrona przed szaleńczym wężem = dużo niecenzuralnych słów i kiepski materiał. oj tam da się Ale trzeba ćwiczyć, i nadal uważa, co by nie zamoczyć tego aparatu
g.pajak Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 Zymol Carbon Zymol jak to Zymol... ale kolor super! Poczułem przez chwilę wiosnę Co to za kolor i na jakim aucie?
paluch Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 VW lupo Z bliska jak zieleń kawasaki. Numeru niestety nie pamiętam.
kaskra1 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Również CARBON ale dla odmiany położony na EL. ciekawe czy zobaczyłbym różnice między GLASUREM
JM63 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Roztopiony śnieg/deszcz/chlapa na PNS po kilkunastu km jazdy
Griffe Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Prosze, prosze a sadzilem ze sam w sobie slabo kropli
Administrator Evo Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Prosze, prosze a sadzilem ze sam w sobie slabo kropli Ja bym powiedział że znajduje się w zdecydowanej czołówce, jeżeli nie na szczycie produktów które mi najlepiej kropelkowały
Rekomendowane odpowiedzi