Procent Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 Jednodniowy shiny garage bee's knees purple spray wax. bez korekty, bez cleanera
Misior1993 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2015 Coli. 3 letni nie przygotowany lakier. Sheeting Natty's Red. Lakier bez korekty. Glinka bez cleaner'a.
rychuslu89 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2015 2 tygodniowy AngelWax Body Wax
Crockett84 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zdjęcia mojego Swfita po Meguiar's Tech Wax 2.0 po 3 tygodniach od nałożenia (a raczej tego co z niego zostało - a jest tego niewiele...). Fakt, że wosk kładziony na auto tylko myte (najpierw Shiny Garage Fruit Snow Foam 2015 z pianownicy, potem mycie zasadnicze Meguiars NXT Car Wash), samochód ma 3 lata, nigdy nie widział glinki, garażowany. Auto po deszczu. http://s296.photobucket.com/user/URSTom ... ow/Swifcik Po lekturze forum planuję na początek przygody zakupić glinkę, jakiś cleaner, Colli 476s + Sonax Extreme Brilliant Shine Detailer i potem wrzucę fotki dla porównania.
Procent Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2015 no szału nie ma. Cleaner podstawa. Coś ogółem do dekontaminacji. trzeba usunąć smołę, wbite cząsteczki metalu, glinka i inaczej by to wyglądało
Crockett84 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2015 no szału nie ma. Delikatnie to ująłeś (po nałożeniu wyglądał tak: http://i296.photobucket.com/albums/mm18 ... 181851.jpg ) tym bardziej, że tak jak pisałem prawie 3 lata żyłem w niewiedzy i auto było myte na bezdotykówkach. Do tego raz na 3 miesiące wosk, który dostałem od teścia - Formula 1 w mleczku i myślałem, że dbam o auto . Po lekturze forum zaczynam zabawę - na pierwszy ogień poszedł zakup myjki i pianownicy. Teraz przyjdzie czas na glinkę i cleanery a jak człowiek nabierze wprawy to i z czasem może wezmę się za jakąś korektę
Procent Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2015 Każdy z nas przez to przechodził. Po to jest to forum żeby się uczyć. Ale lektura i jeszcze raz lektura
Degus Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2015 *Wolfgang Paintwork Polish Enhancer *Wolfgang Deep Gloss Paint Sealant 3.0 Po około miesiącu od aplikacji i cotygodniowym płukaniu na bezdotyku lakier został umyty zgodnie ze sztuką oraz przetestowałem Sonaxa BSD.
rychuslu89 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dodo Juice Purple Haze dodo na czarnym bardzo dobrze podbija głębie , ma fajne krople , ale u mnie dosyć słabo się trzymał aplikacja dzień wcześniej była tutaj już około 2 tyg po wspomagany QD angelwax to co pamiętam [mod=Piotrek]Nie cytujemy zdjęć ![/mod]
Dante05 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 5 tygodniowy Soft99 King of Gloss, przetarte IPĄ, QD SG Morning Dew. Sorki za jakość nie mam czym robić dobrych zdjęć.
cannonn Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2015 Mikro kropelki rosy na dachu. Niestety aparat i światło słabe, ale widok piękny, jak brokat
zsolpyw Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 DODO BlueVelvet położóny na Meguiars D301. Krople maja niepowtarzalny kształt i rozkład. Dach jest specyficznym elementem samochodu - w pewnym sensie to wycinek kuli, dodatkowo to krople po nocnym deszczu. "Naturalne krople" wygladaja nieco inaczej niz krople sztuczne widziane w relacjach - woda ma nieco inny sklad i sa inaczej "aplikowane"
detailercar Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 Króki filmik przedstawiający kropelkowanie wody na powłoce Tenzi Q10. Trochę słaba jakość bo nagrywane telefonem.
Pogodny Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 @Pogodny mamy nadzieje ze kropling na surowy material bez wypelniaczy ;] Co... jakie wypełniacze
sebek1993 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2015 ValetPro Black To The Future image hosting site image hosting 20mb Testowany sealent do kół od SG photos upload Soft99 The Kiwami picture hosting print screen windows 7
Partner forum robert_motogo Opublikowano 10 Lipca 2015 Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 Sonax Brilliant Shine Detailer
coolz86 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Widok na tylny błotnik, świeżo położony Soft99 KoG Błotnik świeżo położony Soft99 Kog, maska ok. 3 miesięczny Colli 476
suchy3022 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 Piękne widoki z rana Miesięczny Titanium.
Moderator krd Opublikowano 15 Lipca 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 robert_motogo, dżepetto, ja rozumiem podniecenie Sonaxem BSD, ale ile jeszcze on tu będzie brylował?
Rekomendowane odpowiedzi