Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dodo Juice Rain Forest RUB

Race Glaze Signature Series 55

Który wybrać ? :D Lakier srebrny i zastanawiam się który da lepszy połysk i ochronę ;)

• Administrator
Posted

Brałbym RG, to jakby nie patrzeć wyższa półka niż DJ, no i napewno dużo większa trwałość. Oczywiście jeśli pomijamy kwestie finansowe, bo RG jest prawie dwa razy droższe ;)

• Administrator
Posted

Gdybym szukał wosku z wyższej półki w tych pieniądzach to brałbym RG ;)

• Partner forum
Posted

Wesol, Musisz jeszcze wziąć pod uwagę na ile chcesz żeby ci starczył tester bo RG jest o połowę mniejszy od DJ ;)

Posted

Na ile by starczył tester od RG ? woskowań oczywiście bo woskuję się co 3-4miechy ;) w przerwie od wosków jakieś quick detaliery ;)CAR CRAZY, właśnie będę zamawiał w SCS ;)

• Partner forum
Posted

Wesol, mam przetestowany na swoim A4 tester RG 55 : aplikowałem żółtym padem Megs-a nałożyłem 2 warstwy i jeszcze zostało na pewno na jedną a może jak się postaram to na dwie ;) Pierwsza warstwa była nałożona dużo cieńsza niż druga więc doświadczony użytkownik , który będzie rozprowadzał ten wosk i starczy mu jedna warstwa to jest w stanie zrobić maksymalnie 4 woskowania z tego sampla. Więc chyba nie jest tak źle ;)

[ Dodano: 14 Wrzesień 2010, 18:37 ]

Evo, Da radę więcej tak jak napisałem wyżej, chyba że aplikacja dłońmi to wtedy pewnie będzie mniej wydajny. ;)

Posted

To chyba tak zrobię bo ja jak nakładam wosk to nie za cienko nie za grubo ;) a biorę jeszcze FK 1000P ;)

• Administrator
Posted

CAR CRAZY, ja wiem że można auto obskoczyć 5g wosku, ale faktem jest że trzeba już mieć w tym jakieś doświadczenie ;)

Posted

Temat można raczej już zamknąć , bo otrzymałem odp na moje pytania ;) więc lepiej nie spamować . ;)

Posted

Wesol, ja biorę za jakiś czas tester RG55 i Lusso Oro bo FK już obczaiłem i napewno zostanie na zime :) Zobacze czy naturalny jest wart dopłaty czy brać puche FK która tańsza sporo :)