Wesol Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Dodo Juice Rain Forest RUB Race Glaze Signature Series 55 Który wybrać ? Lakier srebrny i zastanawiam się który da lepszy połysk i ochronę
Administrator Evo Opublikowano 14 Września 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Brałbym RG, to jakby nie patrzeć wyższa półka niż DJ, no i napewno dużo większa trwałość. Oczywiście jeśli pomijamy kwestie finansowe, bo RG jest prawie dwa razy droższe
Wesol Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Czyli lepiej brać RG taa ? DJ sobie odpuścić
Administrator Evo Opublikowano 14 Września 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Gdybym szukał wosku z wyższej półki w tych pieniądzach to brałbym RG
Wesol Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Wezmę dwa testery bo teraz zobaczyłem cenę
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Września 2010 Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Wesol, Musisz jeszcze wziąć pod uwagę na ile chcesz żeby ci starczył tester bo RG jest o połowę mniejszy od DJ
Wesol Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Na ile by starczył tester od RG ? woskowań oczywiście bo woskuję się co 3-4miechy w przerwie od wosków jakieś quick detaliery CAR CRAZY, właśnie będę zamawiał w SCS
Administrator Evo Opublikowano 14 Września 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Jak się postarasz to dwa razy.
Wesol Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 to wezmę dwa , bo jeszcze mam skodę
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Września 2010 Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Wesol, mam przetestowany na swoim A4 tester RG 55 : aplikowałem żółtym padem Megs-a nałożyłem 2 warstwy i jeszcze zostało na pewno na jedną a może jak się postaram to na dwie Pierwsza warstwa była nałożona dużo cieńsza niż druga więc doświadczony użytkownik , który będzie rozprowadzał ten wosk i starczy mu jedna warstwa to jest w stanie zrobić maksymalnie 4 woskowania z tego sampla. Więc chyba nie jest tak źle [ Dodano: 14 Wrzesień 2010, 18:37 ] Evo, Da radę więcej tak jak napisałem wyżej, chyba że aplikacja dłońmi to wtedy pewnie będzie mniej wydajny.
Wesol Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 To chyba tak zrobię bo ja jak nakładam wosk to nie za cienko nie za grubo a biorę jeszcze FK 1000P
Administrator Evo Opublikowano 14 Września 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 CAR CRAZY, ja wiem że można auto obskoczyć 5g wosku, ale faktem jest że trzeba już mieć w tym jakieś doświadczenie
Wesol Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Temat można raczej już zamknąć , bo otrzymałem odp na moje pytania więc lepiej nie spamować .
lakikwap Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Wesol, ja biorę za jakiś czas tester RG55 i Lusso Oro bo FK już obczaiłem i napewno zostanie na zime Zobacze czy naturalny jest wart dopłaty czy brać puche FK która tańsza sporo
julian Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Wesol, RG, bez najmnieszych wątpliwości.
Rekomendowane odpowiedzi