Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jak w temacie. Warto zakupić ten wosk? Czy faktycznie tak świetnie ukrywa rysy jak to widać na filmach w internecie? Jak z jego trwałością? Na zdjęciach wygląda bardziej na "papkę" niż wosk, więc pewnie słabo z jego wydajnością.

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kubz, Zakrywa rysy super! Jak dla mnie bez porównania do np. srp.

Z wydajnością było całkiem całkiem (bawiłem się próbką), a co do trwałości to nie wiem bo nie miałem okazji na swoim aucie nakładać.

Posted

Miałem AB i szczerze mówiąc całkiem fajny ale to raczej wosk dla ludzi lubiących mieć pewność, że auto jest dobrze zabezpieczone a nie dla ludzi, którzy chcą super wygląd i super kropelkowanie. Takie AIO z dobrym zabezpieczeniem.

Prawie całą puszkę oddałem kuzynowi, który bardzo sobie ten wosk chwali ale tylko dlatego, że nigdy nie miał nic innego a widział w necie ile to kosztuje :D

• Administrator
Posted

Z testów na DW wynika że SRP jednak lepiej maskuje, choć napewno nie ma takiej trwałości.

Posted
Samym woskiem taki efekt?

Z tego co wiem, to tak. Ale wydaje mi się, że to dwie warstwy są.

Sam jestem ciekaw jak z trwałością, muszę w końcu kupić słoik na własność- póki w promocji:D

Posted
Samym woskiem taki efekt?

Z tego co wiem, to tak. Ale wydaje mi się, że to dwie warstwy są.

Sam jestem ciekaw jak z trwałością, muszę w końcu kupić słoik na własność- póki w promocji:D

Ja właśnie zamówiłem ;)

Posted

Nawet 2warstwy to i tak efekt bajka, po srp takich efektów nie osiągam. Ciekawa zabawka trzeba przyznać :D

Kubz, koniecznie zdaj relacje po użyciu.

• Administrator
Posted

Tak działają produkty z wypełniaczami, nie jest to przecież nowość ;) I zdecydowanie efekt nawet nie jest w pobliżu tego co osiągniemy po polerce.

Posted

Evo powinien dokonać samozbanowania po tym co zobaczyłem w linku podanym przez kuflika. Chyba ze SRP daje lepsze rezultaty.

Posted

Jeszcze pytanie do Ciebie kuflik, jak z zapachem ;)? Jak pasta do butów czy coś przyjemnego?

Posted

Jak już pisałem ja nie byłem zadowolony z tego produktu.

Wali jak pasta do butów z lat 70tych, jest to typowe AIO, używa się go bezpośrednio po glince. Jest mega upierdliwe jeśli chodzi o polerowanie i nakładanie. Trzeba naprawdę małe ilości kłaść i na małych powierzchniach bo inaczej jest duży problem z polerowaniem. Daje naprawdę profesjonalną ochronę przeciw rdzy (nie słyszałem o innym wosku, który by chronił przed rdzą).

Dla mnie ten produkt jest nudny i upierdliwy dlatego go z czystym sumieniem oddałem za darmo :kox::)

• Moderator
Posted

Widziałem to porsche przed zakupem AB. Efekt niesamowity ale nie za bardzo w niego wierzę po zastosowaniu tego wosku chyba że akurat na takim kolorze to tak super wyszło.

Testowałem wosk na klapie bagażnika i szału nie było, chciałem uzyskać takie 50/50 jak w DW ale nie było szans. Dziś ojciec nawoskował całe auto, wyciaprał tego dość sporo ale efekt naprawdę super. Auto miało mnóstwo swirls widocznych nawet w słabym garażowym oświetleniu a teraz wygląda naprawdę nieźle.

Muszę poczekać na jakieś słońce żeby sprawdzić jak to wygląda w silnym świetle.

Nawet ojciec zauważył że mu zakryło jakieś rysy a on mało co zauważa :-]