Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

Poniżej przedstawiam zdjęcia nowego nabytku po pierwszym dniu czyszczenia. W najbliższych dniach mam nadzieję że zajmę się lakierem bo jest dość zniszczony.

Lakier:

-Duragloss 901

-APC Nielsen

Felgi:

-APC Nielsen

-Glinka Bilt Hamber

- Colli 476

Nadkola:

-APC Nielsen

- AG Bump Care

igp1896.jpg

igp1900.jpg

igp1897.jpg

igp1904.jpg

igp1906.jpg

igp1907.jpg

igp1908.jpg

igp1910.jpg

igp1911.jpg

igp1912.jpg

igp1917.jpg

igp1916.jpg

igp1923.jpg

igp1925.jpg

igp1941.jpg

igp1936.jpg

Posted

Właśnie sęk w tym że z lakierem nic nie było robione, on sam w sobie łądnie wygląda ale wierzcie mi że w słońcu i pod lampami jest marnie...ale zajmę się tym na dniach :)

Posted

o to pięknie sie wrobiłem, fele mnie przyćmiły :) noo to teraz pucować blachy! :D

[ Dodano: 2 Wrzesień 2010, 21:04 ]

choć porwierdza to że na zdjęcia nie oddają prawdziwego efektu.. no chyba że naprawde profesjonalne.

oooraz to że fajna felga w aucie zmienia mocno jego wygląda.

Posted

gratuluję nowego nabytku :good:

pięknie holendru ją zmontował! jedynie maska wzbudza we mnie mieszane uczucia...

Z niecierpliwością czekam na finalny efekt prac :-]

Posted

Camel- dressing będzie, spokojna głowa :P Jutro przychodzi zestawik hdc+carbon wiec zaraz po korekcie będę testował.

Tak- Holendru odwalił kawał dobrej roboty a co do maski to wierz mi że na żywo "robi robotę" :evil:

Posted

Gratulacje dobra felga gwint pewnie, kolorek fajny i w miare dobry silnik troche kuni już jest można się pobawić.

• Moderator
Posted

Nigdy nie podobały mi się samochody niebieskie/granatowe ale przeglądając forum zauważam że właśnie na nich można bardzo fajne efekty osiągnąć po korekcie lakieru.

Czekamy na pełny blask tej beemki :)

Doczyszczenie felg i nadkoli :good:

Posted

Bardzo dobra robota, felgi zabezpieczałeś czymś po umyciu?

Gratulacje dobra felga gwint pewnie

Felga BBS LM, gwint KW z tego co widzę na zdjęciach. Czyli zestawik wielce zacny ;]

Posted

Bardzo ładne auto i widac ze bedzie mialo u Ciebie dobrze. Koła robią tu dużą robote, ale to raczej repliki? :roll:

Posted

koledzy , powiedźcie mi , czyścicie APC-em różne zakamarki ( konkretnie chodzi mi o wnęki drzwi przy zawiasach ) , jak potem usuwacie resztki rozpuszczonego brudu z tych miejsc ?

Posted
aro_77 a nie poplamisz sobie tapicerki ?

w dobrych myjkach dysza ma regulowany promień jak i siłę natrysku

Posted

Felgi oczywiscie repliki, nowe kosztuja 12tys.zl takze nie przesadzajmy :P

Gwint kw variant II, co do silnika- daje rade. W polaczeniu ze szpera mozna bardzo fajnie sie pobawic czasem ( ale to tylko na deszczu-szkoda auta ) :)

Posted

Dziś po raz pierwszy polerowałem pod metahalogenem i muszę powiedzieć że jest to świetna rzecz, w dziennym słońcu lakier nie wydawał się być dramatem ale pod lampą wyszły niezłe baboki ;) Dziś używałem tylko pasty Scholla S10 i również muszę powiedzieć że świetnie się na niej pracuje, jutro poleci Scholl S40 a dalej będziemy się zastanawiać :P

Aha od razu przepraszam za jakość zdjęć ale dopiero uczę się je robić :oops:

Tak wyglądał lakier:

imgp2055.jpg

imgp2057.jpg

imgp2082.jpg

A tutaj parę fotek 50/50 :)

imgp2069.jpg

imgp2077.jpg

imgp2086.jpg

imgp2109.jpg

imgp2099c.jpg

• 3 weeks later...