Teacher Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu W instrukcji obslugi mojego auta wyczytalem, że na lakierze fabrycznie znajduje sie powłoka samoregenerujaca. auto ma 1rok. Jak podejsc do tematu powłoki ceramicznej GTECHNIQ Crystal Serum Light? Normalnie polerować i klasc powłokę?
Gardor Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu 48 minut temu, Teacher napisał(a): Jak podejsc do tematu powłoki ceramicznej GTECHNIQ Crystal Serum Light? Proponuje zapytać dystrybutora Gtechniq na Polskę na pewno Ci pomoże jak zadasz mu to samo pytanie co tutaj na forum. Z tej instrukcji co napisałeś wynika że jak użyjesz czegoś ściernego to usuniesz tą fabryczną powłokę. A dobrze ona działa? Ciekawy temat z tą powłoką fabryczną, @analyzator 1
Teacher Opublikowano 12 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu 14 minut temu, Gardor napisał(a): A dobrze ona działa? Jeszcze nie wiem, bo auto mam krotko i ciagle jest zimno 15 minut temu, Gardor napisał(a): Proponuje zapytać dystrybutora Gtechniq na Polskę na pewno Ci pomoże jak zadasz mu to samo pytanie co tutaj na forum. Tak chyba zrobie.
DaV Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu 2 godziny temu, Teacher napisał(a): Normalnie polerować i klasc powłokę? Oczywiście, jeśli chcesz mieć pewność co jest nałożone to możesz tak zrobić. Nikt Ci nie udzieli informacji co tam lexus fabrycznie nakłada bo skąd mamy to wiedzieć skoro sam producent nie udziela takiej informacji więc bedąc na Twoim miejscu normalnie bym kładł wybraną powłokę i nawet nie wnikał w zapewnienia producenta. 1
zeea Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu Ja bym zapytał w salonie co to za powłoka, jak o nią dbać i gdzie oraz z jakim odstępem czasu ją serwisować. Jeśli faktycznie tam jest coś 5letniego to szkoda to usuwać. Nałożyć zawsze można coś samemu w późniejszym terminie. 1
Rekomendowane odpowiedzi