antek1987 Posted January 29 Report Posted January 29 Siemka Kolejne małe spotkanie za nami, tym razem mogliśmy pracować nad nietuzinkowym autem jakim jest Audi R8 i finalnie zabezpieczyć je Zymöl'em Atlantique oraz Swissvax Endurance . Bardzo dziękuj Wszystkim, którzy pojawili się i pomogli pracować nad R8. Fotorelacja z przebiegu prac: P.S. wnętrze ogarnąłem sam bo nie chciałem aby ktoś się zaraził pleśnią która była we wnętrzu auta Przed Pracami.. Wnętrze: Komora silnika: Lakier: Aplikacja Zymöl'a Atlantique Efekt Finalny 8 1 11
antek1987 Posted January 30 Author Report Posted January 30 @keza dzieki ale to Takie wspólne dziekuje ze Byłeś i pomogłeś jak zawsze, Szanuje Widzimy sie w czerwcu @damiano87 dziekujemy i zapraszamy @zeea staramy sie jak możemy, zapraszamy w czerwcu
Tomas-sg Posted January 31 Report Posted January 31 Żal mi pupę ściska i to mocno Nie idzie opisać mojego smutku. No ale w czerwcu melduje się na 1000%. Jak co roku AVE Nawoskowani 1 2
analyzator Posted February 2 Report Posted February 2 Atlantique my love:) ogarnął niebieskiego? Fajnie się bawicie koledzy
grechut Posted February 3 Report Posted February 3 Takiej relacji brakowało na te smutne, zimne dni 1
Recommended Posts