Viento Opublikowano 23 Września Zgłoś Opublikowano 23 Września Nie było mnie tutaj dłuższą chwilę. Po zobaczeniu czerwonego odnośnika musiałem szybko wziąć pod język Captopril, żeby nie odstawić kity. Potem wymieszały się w mojej głowie wszystkie możliwe emocje - szok, niedowierzanie, złość i smutek. Na szczęście jak widzę, to temat z happy endem. Jestem tu od 2012 roku, od 2015 jako aktywny użytkownik. To forum jest częścią mojego życia. To tu nauczyłem się prawie wszystkiego co dzisiaj umiem. To tutaj ramię w ramię ze starą gwardią i pierwszą "garstką" entuzjastów testowałem pierwsze próbki kosmetyków od SG i GS. Życie toczy się dalej, jestem 13 lat starszy, ale wracam tutaj niczym na ulubiony obiad do Babci, czasem coś poczytać, a czasem po prostu poczuć klimat dawnych lat, tak inny od marketingowego facebookowego szamba. Nie wyobrażam sobie, żebym pewnego dnia nie mógł tutaj po prostu zajrzeć choćby sentymentalnie - jak do miejsca gdzie pierwszy raz w życiu pocałowało się dziewczynę. Pełne wsparcie z mojej strony, w razie dalszych decyzji proszę o jakieś info odnośnie składki lub innej formy potrzebnej pomocy. Z poważaniem, Michał "Viento". 3 1
ByKu Opublikowano 23 Września Zgłoś Opublikowano 23 Września Na jakim hostingu stoi domena oraz strona (z gruba podejrzałem, że thecamels.org) i ile waży? Możliwe, że można przenieść ją na inny, tańszy hosting i to już w jakimś stopniu zredukuje koszt.
Bitek Opublikowano 23 Września Zgłoś Opublikowano 23 Września 8 godzin temu, ByKu napisał(a): Na jakim hostingu stoi domena oraz strona (z gruba podejrzałem, że thecamels.org) i ile waży? Możliwe, że można przenieść ją na inny, tańszy hosting i to już w jakimś stopniu zredukuje koszt. Właśnie to zrobili
ByKu Opublikowano 24 Września Zgłoś Opublikowano 24 Września 14 godzin temu, Bitek napisał(a): Właśnie to zrobili Teraz na dniach czy pewien czas temu?
Patryk14 Opublikowano 24 Września Zgłoś Opublikowano 24 Września To forum jest ostatnim bastionem kultury i merytorycznej dyskusji. Jak forum upadnie, to w internecie nie czeka nas już nic wartościowego. Już wcześniej byłem pod ogromnym wrażeniem, że jednak się da spotkać dużą grupę odbiorców w jednym miejscu, którzy trzymają poziom. Forum powinno zostać wpisane na jakąś listę światowego dziedzictwa detailingu, żeby następne pokolenia zobaczył że się da znaleźć wartościowych ludzi i treści w jednym miejscu.
Master kecav Opublikowano 24 Września Master Zgłoś Opublikowano 24 Września 6 godzin temu, ByKu napisał(a): Teraz na dniach czy pewien czas temu? 17-18 września 1
skrzat06 Opublikowano 26 Września Zgłoś Opublikowano 26 Września Tylko u mnie forum w przeglądarce to rozjechany tekst na białym tle i emotikony reakcji na post zajmujące cały ekran?
Renzo Opublikowano 26 Września Zgłoś Opublikowano 26 Września Teraz, skrzat06 napisał(a): Tylko u mnie forum w przeglądarce to rozjechany tekst na białym tle i emotikony reakcji na post zajmujące cały ekran? U mnie jest normalnie
Eidos71 Opublikowano 27 Września Zgłoś Opublikowano 27 Września @skrzat06 - u mnie również w jak najlepszym porządku, niezależnie od przeglądarki.
skrzat06 Opublikowano 27 Września Zgłoś Opublikowano 27 Września Ok, widzę że powrót do domyślnego motywu forum pomaga, czyli nie działa tylko motyw "dodatkowy" i "prosty".
ByKu Opublikowano Poniedziałek o 07:26 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 07:26 Przejdźmy do meritum – czy wspieramy forum finansowo, aby mogło funkcjonować przez kolejne lata, czy też zapadła już ostateczna decyzja o zakończeniu jego działalności?
gprzesniak Opublikowano Poniedziałek o 18:00 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 18:00 Piękne info. Jakby co to dalej jestem do dyspozycji
analyzator Opublikowano Wtorek o 16:08 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 16:08 Same dobre. Ogarnięte finansowanie? Potrzebujecie jakiejkolwiek pomocy? Chyba czas odwiesić ten temat 1
Rekomendowane odpowiedzi