Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie było mnie tutaj dłuższą chwilę.

Po zobaczeniu czerwonego odnośnika musiałem szybko wziąć pod język Captopril, żeby nie odstawić kity.

Potem wymieszały się w mojej głowie wszystkie możliwe emocje - szok, niedowierzanie, złość i smutek.

Na szczęście jak widzę, to temat z happy endem.

Jestem tu od 2012 roku, od 2015 jako aktywny użytkownik. To forum jest częścią mojego życia. To tu nauczyłem się prawie wszystkiego co dzisiaj umiem. To tutaj ramię w ramię ze starą gwardią i pierwszą "garstką" entuzjastów testowałem pierwsze próbki kosmetyków od SG i GS.

Życie toczy się dalej, jestem 13 lat starszy, ale wracam tutaj niczym na ulubiony obiad do Babci, czasem coś poczytać, a czasem po prostu poczuć klimat dawnych lat, tak inny od marketingowego facebookowego szamba.

Nie wyobrażam sobie, żebym pewnego dnia nie mógł tutaj po prostu zajrzeć choćby sentymentalnie - jak do miejsca gdzie pierwszy raz w życiu pocałowało się dziewczynę.

Pełne wsparcie z mojej strony, w razie dalszych decyzji proszę o jakieś info odnośnie składki lub innej formy potrzebnej pomocy.

Z poważaniem, 

Michał "Viento".

• Lubię to 3
  • Super 1
Opublikowano

Na jakim hostingu stoi domena oraz strona (z gruba podejrzałem, że thecamels.org) i ile waży? Możliwe, że można przenieść ją na inny, tańszy hosting i to już w jakimś stopniu zredukuje koszt.

Opublikowano
8 godzin temu, ByKu napisał(a):

Na jakim hostingu stoi domena oraz strona (z gruba podejrzałem, że thecamels.org) i ile waży? Możliwe, że można przenieść ją na inny, tańszy hosting i to już w jakimś stopniu zredukuje koszt.

Właśnie to zrobili 🙂 

Opublikowano
14 godzin temu, Bitek napisał(a):

Właśnie to zrobili 🙂 

Teraz na dniach czy pewien czas temu?

Opublikowano

To forum jest ostatnim bastionem kultury i merytorycznej dyskusji. Jak forum upadnie, to w internecie nie czeka nas już nic wartościowego. Już wcześniej byłem pod ogromnym wrażeniem, że jednak się da spotkać dużą grupę odbiorców w jednym miejscu, którzy trzymają poziom.
Forum powinno zostać wpisane na jakąś listę światowego dziedzictwa detailingu, żeby następne pokolenia zobaczył że się da znaleźć wartościowych ludzi i treści w jednym miejscu.

Opublikowano
Teraz, skrzat06 napisał(a):

Tylko u mnie forum w przeglądarce to rozjechany tekst na białym tle i emotikony reakcji na post zajmujące cały ekran? 

U mnie jest normalnie

Opublikowano

Przejdźmy do meritum – czy wspieramy forum finansowo, aby mogło funkcjonować przez kolejne lata, czy też zapadła już ostateczna decyzja o zakończeniu jego działalności?

• Administrator
Opublikowano

Temat jest na tyle ogarnięty, że technicznie wszystko na nowym już serwerze działa i teraz mamy czas na obliczenie wszystkich kosztów oraz przedstawienie propozycji wsparcia finansowego.
Info: Forum nie jest do sprzedaży! (dziękuję za zainteresowanie).
Dziękuję również wszystkim, za tak pozytywne opinie o naszym forum, którego każdy z nas jest jego częścią.
Po przeczytaniu wypowiedzi tutaj w temacie, które dodały mi pozytywnej energii, uświadomiłem sobie, iż forum nie może być zamknięte lub sprzedane. 
Jednocześnie: Forum to ma nadal być źródłem neutralnej i niezależnej wiedzy, tak aby każdy mógł wyrazić swoje uwagi i opinie na temat produktu bez względu na markę lub producenta. 
Dajcie nam proszę jeszcze troszkę czasu na ogarnięcie tematu finansowego. 😉

• Lubię to 22
  • Super 8
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.