Dreamer42 Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia Zakupy zrobione, będzie AW Enigma + Admire, zobaczymy co z tego wyjdzie.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu TapatalkaJakie pady do tego kupiłeś ?
maciekelga Opublikowano 12 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia Mam lakier w bardzo dobrym stanie, wziąłem żółty NAT slash, ale dokupię chyba coś typowo pod onestep pomarańczowego, najwyżej oddam jak nie wykorzystam.Muszę jeszcze najpierw zrobić 2 małe zaprawki po odpryskach.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka
maciekelga Opublikowano 18 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 18 godzin temu Wrzucam mała aktualizację. Dzisiaj udało mi się ogarnąć auto. Praca z AW Enigma jest bardzo przyjemna, jestem zaskoczony co potrafi wyciąć i jak wykończyć, miejscami zeszły nawet grubasy które myślałem, że zostaną.Sprawdziłem żółtego NATa, ADBL One Step i Honey 2face. 2face robi robotę, w połączeniu z AW pięknie wycina i mega dobrze wykańcza. Wiekszość auta zrobiłem 2facem, w kilku miejscach obleciałem NATem. DIY pad washer to game changer, nie wiem jak poprzednim aucie robiłem korektę bez niegoJutro wjeżdża Admire.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi