Dystrybutor Cleantle Opublikowano 22 Sierpnia Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia Mamy dla Was absolutny hit i jedyny w swoim rodzaju produkt do opon i felg równocześnie. Tire&Wheel QD to preparat przeznaczony do nabłyszczania i skutecznego zabezpieczania felg oraz opon. Dzięki zaawansowanej formule na bazie polimerów nadaje oponom satynowe wykończenie, a felgom intensywny połysk. Chroni powierzchnie przed promieniowaniem UV, zwiększa ich śliskość i właściwości hydrofobowe, co sprawia, że dłużej pozostają czyste, a ich mycie staje się łatwiejsze i szybsze. Tire&Wheel QD może być stosowany zarówno na surową gumę, jak i do odświeżenia wcześniejszego dressingu, przywracając oponom świeży, zadbany wygląd. Dzięki lekkim właściwościom czyszczącym, sprawdza się także na lekko zabrudzonych oponach – idealny do szybkich poprawek, gdy liczy się czas i efekt (przy nieco krótszej trwałości). W przypadku felg produkt doskonale współpracuje z powłokami ceramicznymi i woskami, wzmacniając ich działanie, ale równie dobrze sprawdza się jako samodzielna warstwa ochronna. Produkt może być aplikowany także na plastiki zewnętrzne. Produkt łatwo biodegradowalny. Kupując ten produkt otrzymujesz punkty w programie lojalnościowym Cleantle Club. Zebrane punkty wymieniasz na wyjątkowe gadżety! Dostępne pojemności: 0,5L, 1L, 5L, 25L Rozcieńczenie: Produkt gotowy do użycia Cechy produktu: ● nabłyszcza i zabezpiecza opony i felgi ● łatwy i szybki w aplikacji ● daje satynowe wykończenie na oponach, a połysk na felgach ● chroni przed promieniowaniem UV ● efekt hydrofobowy i większa śliskość ● lekkie właściwości czyszczące ● można aplikować na suche, jak i mokre powierzchnie ● idealny do odświeżania dressingów ● doskonale współpracuje z powłokami ceramicznymi i woskami ● samodzielna warstwa ochronna ● może być aplikowany również na plastiki zewnętrzne ● łatwo biodegradowalny Sposób użycia: 1. Wstrząśnij produkt przed użyciem. 2. Produkt można aplikować na suchą lub mokrą powierzchnię. 3. W przypadku opon – obficie spryskaj oponę preparatem. 4. Możesz pozostawić oponę do naturalnego wyschnięcia (efekt połysku) lub dotrzeć produkt za pomocą aplikatora, pędzla bądź mikrofibry (wykończenie satynowe). 5. W przypadku felg i plastików – aplikuj mało produktu. 6. Po aplikacji dokładnie wypoleruj powierzchnię mikrofibrą do sucha. Uwaga! Nie aplikuj produktu na rozgrzane powierzchnie i w słońcu. 4
marcineke Opublikowano 1 Września Zgłoś Opublikowano 1 Września Zużyłem tego produktu cały 1l, świetny, ważne żeby nie żałować produktu ma być na bogato, na oponę jak się nie dociera to mocna satyna, jak dotrze to fajny mat, felgi jadę z opona na bogato, opony zostawiam do wyschnięcia , felgi fibra z grubsza przecieram. Zostaje na drodze tłusty film ale o dziwo nie ciągnie kurzu.Dla mnie rewelacyjny produkt.
Moderator Domel Opublikowano 1 Września Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Września 3 godziny temu, blazej napisał(a): Ktoś już testował? Jak aplikuje samą gabką i nie docieram to połysk mega. Przyciaganie kurzu na umiarkowanym poziomie u mnie. Nie docierałem jeszcze druga MF i nie odważyłem sie jeszcze smalcowac felg
Moderator Domel Opublikowano Wtorek o 13:53 Moderator Zgłoś Opublikowano Wtorek o 13:53 @Cleantle pomyślcie proszę o zmiany nazwy bo właśnie dostałem z jednego sklepu Cleantle - Tire & Wheel Cleaner zamiast "Cleantle - Tire & Wheel QD" Czuje w kościach, że te produkty mogą być często mylone
blazej Opublikowano Środa o 06:40 Zgłoś Opublikowano Środa o 06:40 Wczoraj użyłem 1 raz. Wstępnie produkt wydaje się spoko, czarne felgi fajnie odświeżył i zostawił połysk, w opisie opony miał zostawić świecące lub satynowe, a po przetarciu moje Michelliny są matowe, ale używałem produktu oszczędnie. Generalnie na plus. 16 godzin temu, Domel napisał(a): @Cleantle pomyślcie proszę o zmiany nazwy bo właśnie dostałem z jednego sklepu Cleantle - Tire & Wheel Cleaner zamiast "Cleantle - Tire & Wheel QD" Czuje w kościach, że te produkty mogą być często mylone To już akurat niekompetencja pakującego, niech zwracają uwagę,
Moderator Domel Opublikowano Środa o 07:34 Moderator Zgłoś Opublikowano Środa o 07:34 47 minut temu, blazej napisał(a): Generalnie na plus. Bardzo mi siadł ten produkt. Ale używam na oponach - nie odważyłem się użyć na felgach jeszcze Generalnie na plus ten brak zapaszku i zauważyłem bardzo dobre "rozlewanie, zalewanie, wypełnianie" gumy. Znaczy to, że jak rozcieram produkt na gumie przypomina mi betonową wylewkę samopoziomującą - czyli dociera nawet to najgłębszych stref opony a jest dalej taki lekki, mgiełkowy. Nie wykazuje takiej problematycznej gestości w aplikacji a nie jest ten super wodnisty. Ma odpowiednią gęstość. Smaruje nim tez plastiki i gumy. Uzywam gąbki i w tedy wychodzi fajny połysk. Na pewno sprawdzę go jeszcze w aplikacji MF co by od razu uzyskać "satyne/natural look/mat"
Dystrybutor Cleantle Opublikowano Środa o 13:08 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano Środa o 13:08 @Domel sprobuj na felgach albo raczej spryskaj oponę obficie (bo wtedy jest mega trwałośc) a to co scienknie lekko dotrzyj na calej feldze. Ja tak z tym produktem pracuje. Ps pracujemy nad tym aby poprawić czytelność nazw produktow 2
Rekomendowane odpowiedzi